Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Μάθημα Κ.Ω.Σ. 27/3

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Μάθημα Κ.Ω.Σ. 27/3

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 26 Μαρ 2013 7:09 pm

Σήμερα κατεβάσαμε το παραπάνω κείμενο με σκοπό να πραγματοποιηθεί μια παράσταση διαμαρτυρίας στο μάθημα Κ.Ω.Σ. όσο αναφορά τη σκλήρυνση των όσων διεξαγωγής του, δηλαδή τον περιορισμό της διάρκειας του θέματος και την αναφορές των διδασκόντων για κλειστές σημειώσεις στις επόμενες εξετάσεις καθώς και την περίπτωση υποχρεωτικών ασκήσεων στο 2ο τμήμα. Θεωρούμε ότι οι απαιτήσεις που προβάλλουμε είναι κάτι πιο πολύ από λογικές, και αυτή είναι μια διαπίστωση στην οποία καταλήγει ο καθένας που έχει ασχοληθεί είτε με το Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα είτε με τις Κατασκευές από Ωπλισμένο Σκυρόδεμα. Μια τέτοια κίνηση μπορεί να είναι όχι απλά νικηφόρα αλλά να εμπνεύσει μια σειρά από κινήσεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις που όλο και πληθαίνουν στη Σχολή μας.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 26 Μαρ 2013 7:21 pm

ds_kws.pdf
(519.64 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 394 φορές
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό vassia » Τρί, 26 Μαρ 2013 10:30 pm

Μπορείς να μου εξήγησεις που ακριβώς είναι το λάθος με τις υποχρεώτικες ασκήσεις και τις κλείστες σημειώσεις?Το έχεις δει να εφαρμόζεται και κατέληξες στο ότι δεν είναι αποδοτικό?Η μήπως ο τρόπος που διδάσκεται το μάθημα μέχρι τώρα είναι ο πλέον κατάλληλος?
vassia

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τρί, 26 Μαρ 2013 10:49 pm

+1 :clap:
BullsEye

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 26 Μαρ 2013 11:21 pm

Εγώ πια δεν είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος αλλά θέτω μια κουτή απορία. Αμα έχεις τυπολόγιο ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ να χεις κλειστά τα πάντα? Ίσα ίσα αυτό δεν σε κάνει να χάνεις χρόνο να ψάχνεσαι άσκοπα σε ποια παρόμοια άσκηση να δεις. Αυτό σαν σχολιάκι. Όσο για τα υποχρεωτικά δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γιατί δεν έχω άποψη για το πώς γίνεται αυτό.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 26 Μαρ 2013 11:34 pm

Και πόσες σελίδες θα είναι αυτό το τυπολόγιο ώστε να καλύπτει όλα τα κεφάλαια; Εμένα μου φαίνεται παράλογο αυτό το καινούργιο μέτρο. Είναι σαν να μας λένε ότι επειδή μετά θα είμαστε άνεργοι, να κάτσουμε και λίγο παραπάνω εδώ δεν πειράζει. Και οι καθηγητές μας με ανοικτά βιβλία πέρασαν και το Μπετό και τα άλλα μαθήματα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 26 Μαρ 2013 11:37 pm

Εχεις δικιο. Αλλα δεν διανοουμαι οτι θα σε αφηνει χωρις τυπολόγιο. Ουτε οι ιδιοι δεν θα λυνανε τα θεματα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Τετ, 27 Μαρ 2013 12:31 am

Καταρχάς να πω ότι μιλάω και εγώ πλέον εκ του ασφαλούς!Έχετε δίκιο για τη χρονική ισχύ του θέματος το οποίο αφενός είναι τεράστιο σε έκταση αφετέρου χρόνο με το χρόνο δεν παρουσιάζει και καμία τρελή διαφοροποίηση ώστε να δικαιολογεί την αναγκαιότητα να ξαναγίνει.Επίσης θεωρώ υπερβολικό το να γίνουν υποχρεωτικές οι ασκήσεις αν και μεταξύ μας δεν είναι το μόνο μάθημα(άσε που τουλάχιστον αυτοί το λένε και επισήμως και όχι σαν κάτι άλλους που τις θεωρούν υποχρεωτικές στη ζούλα).Για τα κλειστά βιβλία όμως(εφόσον φαντάζομαι θα δίνεται τυπολόγιο που όμως όπως και ν αέχει θα είναι λιγάκι δυσχρηστο) γιατ'ι δεν το βλέπετε λίγο πιο αισιόδοξα;Τα τελευταία χρόνια το ότι είχαμε μαζί μας τα θεματά μας και τις λυμένες ασκήσεις είχαν κάνει τους καθηγητές να θεωρούν προσωπική τους αποτυχία να βάλουν ως θέμα κάποιο σχήμα ή κάποια θεωρία που να προσεγγίζει έστω και στο ελάχιστο τα όσα είχαμε διδαχτεί.Ενδεχομένως,το κλείσιμο των βιβλίων να οδηγήσει κατά κάποιο τρόπο σε μία εκλογίκευση των θεμάτων...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 27 Μαρ 2013 1:56 am

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Ενδεχομένως,το κλείσιμο των βιβλίων να οδηγήσει κατά κάποιο τρόπο σε μία εκλογίκευση των θεμάτων...

Ναι όπως στα Σίδερα 1 φέτος τον Φλεβάρη...
teo

Δημοσίευσηαπό gilroy » Σάβ, 15 Ιουν 2013 2:17 pm

Καταρχάς να πω ότι μιλάω και εγώ πλέον εκ του ασφαλούς!Έχετε δίκιο για τη χρονική ισχύ του θέματος το οποίο αφενός είναι τεράστιο σε έκταση αφετέρου χρόνο με το χρόνο δεν παρουσιάζει και καμία τρελή διαφοροποίηση ώστε να δικαιολογεί την αναγκαιότητα να ξαναγίνει.Επίσης θεωρώ υπερβολικό το να γίνουν υποχρεωτικές οι ασκήσεις αν και μεταξύ μας δεν είναι το μόνο μάθημα
gilroy

Έτος εισαγωγής: 2010

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες