Συντονιστής: University Editors
Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, ο κάθε καθηγητής έχει και ξεχωριστές απαιτήσεις προκειμένου να δώσεις χαριστική. Πήγαινε βρες τον καθηγητή του μαθήματος που σε ενδιαφέρει και συνεννοήσου μαζί του. Άλλοι ζητάνε να χρωστάς το πολύ 3 μαθήματα, άλλοι θέλουν να έχεις παραδώσει διπλωματική, άλλος έτσι, άλλος αλλιώς κλπ.vassak έγραψε:εως ποσα μαθηματα μπορει να χρωσταει καποιος για να αιτηθει χαριστικης?
κ ποιο συκεκριμενα: μπορουν να συμμετεχουν οσοι φοιτητες απο 5o κ πανω το επιθυμουν
-αν γινει η χαριστικη-
ή μονο οσοι κανουν αιτηση απο πριν στη γραμματεια?
Υπάρχει σίγουρα τέτοια λίστα στη γραμματεία του τομέα? Επειδή τη Δευτέρα που είχα πάει και ρώτησα στη γραμματεία μου είπαν να απευθυνθώ στον Κουμούση.katerinio έγραψε:πηγαινε στη γραμματεία του τομέα και άφησε το όνομά σου στη λίστα που έχει ανοίξει. Δίπλα στο όνομά σου μπορείς να συμπληρώσεις πόσα μαθήματα χρωστάς, τι έτος είσαι κ.α, οπότε ο καθηγητής αξιολογεί αν θα σε καλέσει σε περίπτωση που δώσει χαριστική.
Το μεσημέρι στις 12 πήγα, την ώρα που είχε ορισθεί το ραντεβού. Όμως δεν υπήρχε λίστα στη γραμματεία, ούτε δυνατότητα να συμπληρώσω τι έτος είμαι και πόσα χρωστάω ώστε να αξιολογηθεί η περίπτωσή μου. Υπήρχε μόνο μια λίστα που είχε στο γραφείο του ο Κουμούσης ο οποίος απαίτησε να χρωστάει κανείς ΜΟΝΟ Στατική-2 για να επιτρέψει να δώσει χαριστική...katerinio έγραψε:Χμ...τι ώρα πήγες τη Δευτερα? γιατί τη Δευτέρα το μεσημέρι εγώ έμαθα πως ήδη 2 παιδιά είχαν αφήσει τα ονοματά τους.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες