Επισυνάπτω το προσχέδιο του Προγράμματος της Εαρινής Εξεταστικής που έχει στείλει η γραμματεία προς επεξεργασία μέχρι την Παρασκευή.
- Η διάρκεια θα είναι 4 εβδομάδες.
- Υπάρχει ζήτημα σχετικά με το πότε θα λήξουν τα μαθήματα και θα αρχίσει η εξεταστική. Το εαρινό εξάμηνο άρχισε 16 Φλεβάρη, έτσι η εξεταστική μπορεί να ξεκινήσει κανονικά 31 Μαΐου και να τελειώσει 25 Ιουνίου. Από μεριάς Σχολής προωθείται η εξεταστική να αρχίσει 7 Ιουνίου (και να τελειώσει 2 Ιουλίου) δηλαδή μια εβδομάδα μετά. Κατα τη γνώμη μου για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος καθώς έτσι και αλλιώς δεν έχουν χαθεί εβδομάδες μαθήματος και μεμονωμένα μαθήματα αναπληρώνονται οπότε το να πάμε σε 14 εβδομάδες μαθημάτων χωρίς λόγω είναι μάλλον "περίεργο"...
Γενικώς το πρόγραμμα έχει πολλά προβλήματα, ειδικά στο 8ο εξ έχει πολλές πατάτες που πρέπει να αλλάξουν. Ήδη έχουν γίνει κάποιες αλλαγές μετά απο σημερινή συζήτηση με τη γραμματεία. Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να κατατεθούν επιπλέον προτάσεις. Για αυτό το λόγο ανέβασα και το πρόγραμμα εδώ ώστε να μπορεί να γίνει μια συζήτηση και να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα απο όσο το δυνατόν περισσότερους. Απλά να μην γίνει χαμός από κάτω του στυλ "τι βλακεία έχουν κάνει εδώ, τι βλακεία έχουν κάνει εκεί, εγώ δεν μπορώ τότε γιατί έχω κάτι να κάνω κτλ..."
Κάποιες αλλαγές που συμφωνήθηκαν σήμερα έχουν ενσωματωθεί στο πρόγραμμα που ανεβάζω. Οι αλλαγές με κόκκινο στο πρόγραμμα του 8ου εξ. είναι προτάσεις δικές μου μετά και απο κουβέντα με κάποια παιδιά στη σχολή και αφορούν κυρίως τους Δομοστατικούς. Όσον αφορά ειδικά το 8ο ας δούν και οι άλλες κατευθύνσεις τι προβλήματα έχουν...