Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό civil-f » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:24 am

παιδιά γιατί έχω χάσει επεισόδια..... την πέμπτη έχει συνέλευση?? ποιός το αποφάσισε??
civil-f

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό maraki.pap » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:25 am

και δευτέρα απεργία τα ΜΜΜ. (δες στο αντίστοιχο τοπικ)
maraki.pap

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Big_Marouli » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:30 am

και το μπάχαλο συνεχίζεται.. άντε να δούμε ποτε θα μάθουμε σίγουρα αν θα γράψουμε, τι θα γράψουμε και για ποσο καιρό θα το γράψουμε.. :clap:
Big_Marouli Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:30 am

Μαζεύονται πάλι υπογραφές για ΓΣ την Πέμπτη; Φτου! Νόμιζα ότι είχε τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία τουλάχιστον από την πλευρά των συμφοιτητών μας.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό alienson » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:35 am

ποιος ειπε οτι μαζευονται υπογραφες ρε παιδια για συνελευση την πεμπτη?την δευτερα θα γινει ανοιχτο δσ για να αποφασιστει αν θα γινει η οχι γενικη συνελευση την πεμπτη....
εγω αλλο ηθελα να ρωτησω...εχει και την δευτερα απεργια στα μμμ????
alienson

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:39 am

για λογους ολοκληρωμενης ενημερωσης καλο θα ηταν νομιζω ατομα που βρεθηκαν την παρασκευη στο αμφιθεατρο του γκινη να επιβεβαιωσουν η να διαψευσουν οτι η καταμετρηση εγινε με μη αμφισβητησιμο τροπο κ οτι μολις διαπιστωθηκε οτι ο αριθμος των ατομων ηταν εστω κ πολυ λιγο μικροτερος απο αυτον της απαρτιας μετα απο 5 λεπτα ο κοσμος αποχωρησε απο αυτο (εχει σημασια νομιζω)..επισης για λογους σωστης ενημερωσης παρακαλω κ παλι οποιον ηταν εκει να επιβεβαιωσει ή να διαψευσει οτι οσο κρατησε η συγκεντρωση-συναντηση-συζητηση-συνελευση οπως θελετε πειτε το κλιμα που επικρατουσε σε αυτη ηταν πολιτισμενο και επετρεπε να ακουστουν σωστα κ με κοσμιο τροπο ολες οι διαφορετικες αποψεις..να επιβεβαιωσει η να διαψευσει οτι σε αυτη τη συζητηση πηραν τον λογο κ εκφραστηκαν κ ατομα εκτος παραταξεων κατι που σπανια δυστυχως σημβαινει στις ''νομιμες κ τυπικες'' συνελευσεις..

για μενα ηταν μια απροσδοκητα ομορφη συνελευση την παρασκευη..κ μπορω να πω οτι χαιρομαι που δεν ειχε απαρτια εστω κ για λιγο γιατι μια αποφαση σε αυτο το χρονικο σημειο μαλλον θα διχαζε κ θα πολωνε το κλιμα παρα θα μας εβγαζε πιο δυνατους σαν συλλογο..αντιθετα κατι που δεν μπορει να αμφισβητηθει( κ καλω οποιον ηταν εκει να το επιβαιβεωσει ή να το διαψευσει) για μενα ειναι οτι 200+ συμφοιτητες σας την παρασκευη νοιωθαν την αναγκη να συζητησουν κ να προβληματιστουν γυρω απο αυτα που συμβαινουν στην εκπαιδευση κ στο ευρυτερο περιβαλλον..το οτι δεν ηταν σε θεση να αποφασισουν δεν το συζητω,προφανως..οπως δεν συζητω οτι δεν ηταν κ σε θεση να περιμενουν ενα μηνα την επομενη συνελευση που προτεινε το πλαισιο που ψηφισθηκε την τριτη..

το αν θα γινουμε περισσοτεροι τον καιρο που μας ερχεται ή λιγοτεροι αυτοι που θα επιδιωκουμε συλλογικες διαδικασιες ο χρονος θα το δειξει.. εγω θα ημουν ευτυχης αν ολοι οσοι διαφωνουν με τον δρομο της καταληψης κ κατακρινουν τις αντιδρασεις του συλλογου μας τις προηγουμενες βδομαδες, αντιπροτειναν κατι..οποιαδηποτε δραση..αλλα να την εννοουν κ να ναι προθυμοι να την στηριξουν..γιατι εγω ματαια εψαχνα την πεμπτη στο συλλαλητηριο αυτους που σας καλουσαν να συμμετασχετε..

ο καθενας μας κρινεται απο αυτα που λεει(ή γραφει) κ απο αυτα που κανει..εγω απλα θα ηθελα να κρινουμε λιγο κ τις προθεσεις του καθενος ακομα κ αν διαφωνουμε με τις πραξεις του..κ εκτιμηση μου ειναι οτι στους 303 αν οχι πλειοψηφικο ρευμα σιγουρα μεγαλο κομματι δεν θεωρει τις προθεσεις της δαπ αγνες αλλα στηριζει το πλαισιο της σαν ''αναγκαιο'' κακο..κ με ενοχλει πολυ το ο κοσμος αυτος δεν επιλεγει να διαφοροποιηθει.
SAKIL

Δημοσίευσηαπό chrisss » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:49 am

Ρε παιδιά αν μπορεί κάποιος να διευκρινίσει το θέμα με τις απεργίες..απ' ότι φαίνεται η απεργία πάει για Δευτέρα και λογικά μαθήματα δεν θα δωθούν...απεργούν ΜΕΤΡΟ-ΤΡΑΜ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ και τις περισσότερες ώρες (11-5 νομίζω) τα λεωφορεία και τα τρόλευ..δεν νομίζω ότι μπορούν να δοθούν μαθήματα υπό αυτές τις συνθήκες...αντίθετα Τρίτη-Τετάρτη μόνο ταξί δεν έχει, οπότε ας σχολιάσει κάποιος που έχει άποψη επί του θέματος..ευχαριστώ
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό civil-f » Κυρ, 25 Σεπ 2011 2:52 am

την Τρίτη και την Τετάρτη σίγουρα απεργούν τα ταξί αλλά περιμένουμε και την απόφαση των ΜΜΜ την Δευτέρα αν θα απεργήσουν και αυτά ή όχι
civil-f

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό chrisss » Κυρ, 25 Σεπ 2011 3:03 am

Δες στο apergia.gr..λέει πως Δευτέρα τελικά απεργούν
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 25 Σεπ 2011 3:08 am

Όμως τώρα στο apergia.gr δεν λέει απεργία ΜΜΜ Τρίτη και Τεταρτη όπως ξέραμε μέχρι τώρα!
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες