Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό mike89 » Σάβ, 24 Σεπ 2011 7:32 pm

infernalliving έγραψε:...Από κει και πέρα όλα τα άλλα για συνεννοήσεις με Γκόλια είναι ιστορίες για αγρίους.

Φίλε μου αυτά να τα πεις αλλού! Σε μένα δεν πιάνουν. Τις ιστορίες αυτές τις είχα υπόψιν μου πριν την Τρίτη... και μάντης δεν είμαι. Ούτε έχω χρονομηχανή. Κ επειδή όπως είπα ξέρω ότι δεν θα το παραδεχτεί κανείς σας δεν έχει νόημα η κουβέντα και ξέρω πως η συγκεκριμένη ερώτηση είναι ρητορική..

infernalliving έγραψε:mike89, πάρτο χαμπάρι αγόρι μου ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει στη σχολή είναι τα ΕΑΑΚ.

Τόσα χρόνια το ίδιο σκηνικό.. όπως ακριβώς και στην βουλή. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο..Μετρημένα είναι τα ψωμιά σας..
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 24 Σεπ 2011 7:35 pm

infernalliving, οννεδιτη μου, με οτι κι αν σημαινει αυτο μη μας εμπαιζετε, δεν υπηρχε περιπτωση να συνεβαινε αυτο, να ψηφιζοταν 5 εβδομαδες. Αμα κατεβαζει ο προεδρος της σχολης προταση για 4 εβδομαδες, οι μισοι καθηγητες μιλανε για 3 εβδομαδες, οι αλλοι μισοι πανε με τον προεδρο για 4, τοτε το αποτελεσμα παιζεται αναμεταξυ αυτων των αριθμων. Η ΔΑΠ το ηξερε, αλλα για το ξεκαρφωμα θα ψηφιζε 5 εβδομαδες και θα μειοψηφουσε.. τιμια. Δεν ειχατε ουτε μια στο εκατομυριο πιθανοτητα, ακομα και την δικια μας ψηφο να παιρνατε. Και επισης, το τμημα δεν εσπασε για τις εβδομαδες εξεταστικης, εσπασε ομως για το ΣΥΝΟΛΟ του ακαδημαικου ετους. Τα εξαμηνα ηταν ΟΛΑ 13 εβδομαδες και μας πηγαινατε 28 αν θυμαμαι καλα Ιουλη! Προφανως με μονο και μονο το 3ημερο του Πολυτεχνειου, μην αναφερω τυχαια απεργια ΜΜΜ, τον πιναμε ΟΛΟΙ συλλογικα: θα χανοταν με τις μαλακιες του Γκολια και η χειμερινη εξεταστικη, ή θα πηγαινε και αυτη 3 (και λιγες λεω) εβδομαδες. Εδω ρε παιδια περσυ με 9 μερες χαμενες ΜΟΝΟ απο καταληψη και απεργιες ΜΜΜ πηγαμε 20 Ιουλη, σκεψου με αυτη τη λογικη (τη λογικη του νομου δηλαδη..) που θα πηγαιναμε.. Ολες οι εξεταστικες καραβοπνιγμενες, μονο και μονο για να μην κουνηθουμε ρουπι απο τα εδρανα. Ε, δεν το επιτρεψαμε.

Οσο και να θελετε να αυτοθεοποιηστε οτι ολοι σας ζηλευουν και οτι καναμε χαλαστρα στην προταση σας, σας ειχαμε γραμμενους μη σας πω που.. αλλιως θα περιμεναμε να ακουστει η δικια σας προταση και να σας κραζαμε. Αλλα γιατι; Κι εμας μας βολευουν οι 5 εβδομαδες! Δεν ειχε νοημα. Αρα λετε πιπες.

Θα πω κι αλλα, κυριως να απαντησω σε καποια ερωτηματα που ελεγε ο harispug
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό pinkrose » Σάβ, 24 Σεπ 2011 7:58 pm

chris_z έγραψε:http://edopolytexneio.gr/?page_id=61
Εδώ στο χάρτη των καταλήψεων παρουσιάζει ενδιαφέρον η ιατρική στο Ηράκλειο Κρήτης. Είχαν κατάληψη μέχρι 21 και μετά ξανά κατάληψη από 23.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (1)

Ηράκλειο (1)
Ιατρικής (07/09-14/09),(14/09-21/09),(23/09-28/09)

Δημοκρατία μου μυρίζει και εκεί... Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.. Μη φοβάστε, πείτε: και εκεί δεν βγήκε το σωστό πλαίσιο και έπρεπε να ξαναγίνει η συνέλευση;

Απ ότι ξέρω έγινε γιατί αρχικά είπαν για 2 βδομάδες η εξεταστική και μόλις άνοιξαν ήθελαν να την κάνουν μια!
pinkrose

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 24 Σεπ 2011 8:36 pm

@harispug (απανταει και σε αυτα που εβαλες):
- Ειναι υποκριτικο η παραταξη σου να παιζει την αθωα περιστερα οταν:

α)κινητοποιει τον κοσμο με καθαρη τρομοκρατια και τις προηγουμενες συνελευσεις κρυβατε τα τρενα σας. Τοτε δεν χανοταν η εξεταστικη ε; Ή μηπως δεν σας ειχαμε ειδοποιησει οτι παμε για καταληψεις διαρκειας; Αρα απο εδω απαντιεται και η υποθεση σου για την αντιληψη συνελευσεων-ρουλετας: Εμεις δεν εχουμε την αντιληψη πως στηνουμε μια συνελευση-παγιδα για να κλεψουμε το παιχνιδι σε μια ζαρια με μηχανισμο που καλει ολους τους παπουδες και τις γιαγιαδες της σχολης. Επισης δεν τους φερνουμε με αυτοκινητα, οπως τους φερνεις εσυ με το δικο σου (ναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ!). Εσεις ΔΕΝ εχετε μονιμο πολιτικο ρευμα και απλα εξαγοραζετε ψηφους με τρομοκρατια, δολο και ..αλλα μεσα. ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΟΛΟ. Εχουμε ομως την αντιληψη οτι ο πολεμος των διαφορετικων στρατηγικων δεν μπορει να παιζεται σε μια ζαρια και ζηταμε ρεβανς. Που ειναι το μεμπτο; Κουραζετε ο παπους σου να ξαναανεβει να αποδειξει οτι επι της ουσιας δεν τον αφορουν οι συλλογικες διαδικασιες και να ψηφισει; Λοιπαμαι, ΕΣΥ εισαι πολιτικα αποδυναμωμενος οχι εγω. Κι εδω καταρριπτονται ολες σου οι κατηγοριες περι ηθικοτητας.

β)τα εχετε βρει με τον προεδρο. Δικο σας πιονι. Οριακα δεν χρειαζεται να το αποδειξω κιολας. Ταζετε Δευτερα, μας καβαλατε την Παρασκευη, και μετα κυριες, ουτε την αποφαση σας δεν μπορειτε να υπερασπιστειτε. Γιατι αλλωστε "προτεινατε" δεν "διεκδικησατε" να μην γινει μαθημα την Παρασκευη. Αμα ειναι ετσι γιατι τα ΕΑΑΚ εκαναν λαθος; "Προτεινατε" επομενη Γενικη Συνελευση μετα το περας της εξεταστικης.. Παιζω με τις λεξεις ετσι; Παντως και εσεις παιζεται με την νοημοσυνη μας. Μεχρι και το mega και τη net ειδοποιησατε. Και Καθημερινη. Παντου τσατσωμενοι.

γ)λετε οτι ειστε εναντια στο νομο Διαμαντοπουλου, πιο συγκεκριμενα στο Συμβουλιο Διοικησης, η κυρια οριζει τα τελικα Συμβουλια τον Γεναρη, και εσεις δεν αντιδρατε, ουτε αφηνετε ανθρωπο να αντιδρασει.. Μας στελνετε για εξεταστικη. Δηλαδη, ελεος λιγο. Γιατι δεν απελευθερωνεστε και δεν μας λετε πως τον γουσταρετε το νεο νομο;;; Αφου τα λετε στο κατ'ιδιαν..

δ)Δινετε εσεις μαθηματα δημοκρατιας και ηθικης ανωτεροτητας, οταν κανετε καθαρη εξαπατηση του συλλογου με υποκλοπη ψηφου, και anyway, οπως και να εχει, δεν αναγνωριζετε τις υπογραφες που μαζευτηκανε, που δεν ητανε μονο παιδια απο ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ , ενω σε ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ συλλογο πανελλαδικα, το οριο που αναγνωριζετε ειναι η απαρτια, εσεις αξιωνετε το νουμερο της συνολικης απαρτιας+1, ενω δεν μπορει να συμψηφιζονται ατομα 5 υπερβολικα διαφορετικων πολιτικων κατευθυνσεων! Εξαλλου οι υπογραφες δεν ζητανε καποιο ολοκληρωμενο πολιτικο πλαισιο, μονο να ξαναγινει η διαδικασια και το να ζητουσατε καποια αυξημενη πλειοψηφεια θα ηταν θεμιτο, αλλα και στις 270 υπογραφες, παλι παραπανω απο το πλαισιο συνονιστικης επιτροπης καταληψης, το αρνηθηκατε, και βασικα το εκβιασατε. ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΕΝΑΝΤΣΙΟ ΑΠΟΦΥΓΗΣ πολιτικης μαχης και φαινεται. Τραβατε τον συλλογο στον παγο και μιλατε εσεις για δημοκρατια; Εγω ξερω οτι δημοκρατια προυποθετει και διαδικασιες απο τα κατω..
Αρα.. για να ειμαι κι εγω της λογικης σας.. την επομενη φορα θα βαλω πλαισιο καταληψη 3 εβδομαδες, και να δουμε αν θα καλεσετε συνελευση, ή θα κινηθειτε με υπογραφες. Ετσι να γινουμε συμμετρικοι..

Θα εγραφα κι αλλα, αλλα φυλαω και μερικα.
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:06 pm

3 έγραψε: δεν υπηρχε περιπτωση να συνεβαινε αυτο, να ψηφιζοταν 5 εβδομαδες. Αμα κατεβαζει ο προεδρος της σχολης προταση για 4 εβδομαδες, οι μισοι καθηγητες μιλανε για 3 εβδομαδες, οι αλλοι μισοι πανε με τον προεδρο για 4, τοτε το αποτελεσμα παιζεται αναμεταξυ αυτων των αριθμων. Η ΔΑΠ το ηξερε, αλλα για το ξεκαρφωμα θα ψηφιζε 5 εβδομαδες και θα μειοψηφουσε.. τιμια

Πραγματικά συγγνώμη που δεν άνοιξε η σχολή νωρίτερα, για να μην έχουμε τέτοια διλήμματα τώρα. Πάντως, με τη κίνησή σας να μπαχαλέψετε τη γσ δεν ξέρω κατά πόσον λύσατε αυτό το ζήτημα. Απλά το μεταθέσατε για την επόμενη γσ. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.

3 έγραψε:Τα εξαμηνα ηταν ΟΛΑ 13 εβδομαδες και μας πηγαινατε 28 αν θυμαμαι καλα Ιουλη! Προφανως με μονο και μονο το 3ημερο του Πολυτεχνειου, μην αναφερω τυχαια απεργια ΜΜΜ, τον πιναμε ΟΛΟΙ συλλογικα: θα χανοταν με τις μαλακιες του Γκολια και η χειμερινη εξεταστικη, ή θα πηγαινε και αυτη 3 (και λιγες λεω) εβδομαδες. Εδω ρε παιδια περσυ με 9 μερες χαμενες ΜΟΝΟ απο καταληψη και απεργιες ΜΜΜ πηγαμε 20 Ιουλη, σκεψου με αυτη τη λογικη (τη λογικη του νομου δηλαδη..) που θα πηγαιναμε.. Ολες οι εξεταστικες καραβοπνιγμενες, μονο και μονο για να μην κουνηθουμε ρουπι απο τα εδρανα. Ε, δεν το επιτρεψαμε.

Δηλαδή επί της ουσίας μιλάς για κόψιμο εβδομάδων από της διδασκαλία, σωστά;; Αν θεωρείς ότι αυτό βελτιώνει το ΕΜΠ ως εκπαιδευτικό ίδρυμα και δεν το απαξιώνει, τότε πάω πάσο.

3 έγραψε:κινητοποιει τον κοσμο με καθαρη τρομοκρατια και τις προηγουμενες συνελευσεις κρυβατε τα τρενα σας. Τοτε δεν χανοταν η εξεταστικη ε; Ή μηπως δεν σας ειχαμε ειδοποιησει οτι παμε για καταληψεις διαρκειας; Αρα απο εδω απαντιεται και η υποθεση σου για την αντιληψη συνελευσεων-ρουλετας: Εμεις δεν εχουμε την αντιληψη πως στηνουμε μια συνελευση-παγιδα για να κλεψουμε το παιχνιδι σε μια ζαρια με μηχανισμο που καλει ολους τους παπουδες και τις γιαγιαδες της σχολης. Επισης δεν τους φερνουμε με αυτοκινητα, οπως τους φερνεις εσυ με το δικο σου (ναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ!). Εσεις ΔΕΝ εχετε μονιμο πολιτικο ρευμα και απλα εξαγοραζετε ψηφους με τρομοκρατια, δολο και ..αλλα μεσα. ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΟΛΟ. Εχουμε ομως την αντιληψη οτι ο πολεμος των διαφορετικων στρατηγικων δεν μπορει να παιζεται σε μια ζαρια και ζηταμε ρεβανς. Που ειναι το μεμπτο; Κουραζετε ο παπους σου να ξαναανεβει να αποδειξει οτι επι της ουσιας δεν τον αφορουν οι συλλογικες διαδικασιες και να ψηφισει; Λοιπαμαι, ΕΣΥ εισαι πολιτικα αποδυναμωμενος οχι εγω. Κι εδω καταρριπτονται ολες σου οι κατηγοριες περι ηθικοτητας.

Δεν έχω χρόνο, αλλά πραγματικά δεν αντέχω να μην το σχολιάσω. Από τη μία μιλάς για τρομοκρατία και γκρινιάζεις που η εξεταστική ξεκινάει την Παρασκευή αντί για Δευτέρα, από την άλλη όμως εσύ ο ίδιος θέτεις το πρόβλημα ότι η εξεταστική μπορεί να χαθεί λόγω καταλήψεων.
:ellinofreneia:
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό tsili » Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:10 pm

Φίλε μου 3 γίνεσαι άδικος..Η ΔΑΠ είναι αντίθετη στο νόμο και γι'αυτο πρότεινε δυναμικες κινητοποιήσεις όπως μοίρασμα φυλλαδίων και αποστολή mail!!Οσον αφορά στα υπόλοιπα με αυτοκίνητα τους κουβαλάνε στις εκλογές και παντού,όχι μόνο σε κρίσιμες συνελεύσεις.. :clap: :clap: :clap:
tsili

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:17 pm

@ infernalliving: Μπορει να μην το λυσαμε το ζητημα του ακαδημαικου ημερολογιου, αλλα ναι οντως, το μεταθεσαμε και το ξεραμε αλλωστε. Μεχρι τοτε ομως μπορει να ξαναειχαμε καταληψη, να ειχε μεσολαβησει και ολη η Συγκλητος και ετσι να λυνοταν αλλιως ολο το ζητημα. Δινω αλλη λυση στο ιδιο προβλημα, με τον αγωνα μου να μην προβοκαρεται. Απλο. Παντως ειλικρινα, και η δικια σου παραταξη θα κληθει να παρει θεση, ΙΔΙΑ με τη δικια μου (λιγοτερες των 13 εβδομαδων), σε αυτο το σημαντικο ζητημα και μην νομιζεις οτι θα ξεφυγεις αμα τα ρηξεις στις καταληψεις.. Εγω το προβλεπω. Οσο για την τρομοκρατια το θεμα μου ειναι και η εγκλιση που κανεις στον κοσμο. Εσυ του λες να παλεψει για την εξεταστικη του, εγω του λεω να παλεψει για το πανεπιστημιο του και πως αμα το κανει αυτο, ΘΑ ΣΩΣΕΙ την εξεταστικη του γιατι θα εχει δημιουργησει πολιτικο πλεονασμα τετοιο, οπως το 2007, που κανεις δεν θα μπορεσει να πει αλλιως. Εσυ ομως αφαιρεις τη μαχη για το πανεπιστημιο. Σκεψου αυτο που εγραφα για τα Συμβουλια Διοικησης και τξ ΔΑΠ. Λαθος δρομος. Ο αγωνας βεβαιος εχει θυσιες, βεβαιαως, αλλα ο μαζικος αγωνας δημιουργει και πολιτικο εκτοπισμα, και οι αντιπαλοι, αναζητουν το λιγοτερο, καποιον συμβιβασμο. Τοσο απλα..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:20 pm

Καταρχάς, να καλωσορίσω τον φίλο 3, που τόσες μέρες ΚΡΥΒΟΤΑΝ από τον εξοργισμένο κόσμο που έφτασε το τόπικ στις 80+ σελίδες και αν εξαιρέσεις ελάχιστους, εξέφρασε αγανάκτηση για το σχήμα σου και τις πρακτικές σου. (Και μην μου πεις οτι δεν άνοιγες τον υπολογιστή γιατί στο facebook σου μια χαρά ήσουν). Τώρα λοιπόν που ησύχασαν τα πράγματα, βγήκες από την διαδικυακή σου τρύπα, όπου συνειδητά είχες χωθεί για να γλιτώσεις το γιουχάρισμα. Καλωσήρθες.
Στις ΓΣ ψηφίζουν όσοι είναι φοιτητές της σχολής, τέλος. Ποιος είσαι εσύ που θα πείς στον άλλον αν και τι θα ψηφίσει; Στην τελευταία ΓΣ έμειναν και άτομα απο το ενωτικό επειδή άργησαν έξω και επίσης μπορώ να σου δείξω υπερήλικες απο τα ΕΑΑΚ. Δεν με νοιάζει, ποιός είμαι εγώ που θα τους στερήσω το δικαίωμα ψήφου; Μήπως θα ήταν λίγο φασιστικό κατι τέτοιο;
Διέδιδες ΕΣΥ <<Αν ανοίξει η σχολή θα κάνουμε ΓΣ την Παρασκευή και θα την κλείσουμε μόνοι μας>>
Αυτό το έχεις πει εδώ και 2 εβδομάδες. Αυτό δείχνει το σεβασμό σου για του υπόλοιπους συμφοιτητές σου και τις αποφάσεις των ΓΣ.
Στο topic της ενημέρωσης στα posts μου αναφέρω συλλογή υπογραφών για ΓΣ μόλις έληξε η προγούμενο, φραστικές επιθέσεις και άγριο προπηλακισμό καθηγητών, σπάσιμο συγκλήτου, σπάσιμο τμήματος, άμισθοι μπράβοι εξωσχολικοί από όλοι την Αθήνα για να σπάσουν στο ξύλο όποιο φοιτητή της σχολής επιχειρούσε να μπει στο Γκίνη. Τίποτε απο όσα είπα δεν διαψεύστηκε αλλά ούτε και σχολιάστηκε. Συνεπώς είναι αλήθεια, αλλιώς θα έλεγες τι είναι αυτά που λες, ποιοι εξωσχολικοί, πές έναν;
Να σου πω 10 που κουβάλησες στο σπίτι μας (γιατί το πολυτεχνείο είναι το σπίτι μας) να μας κάνουν το ΝΤΑΒΑΤΖΗ;
Προσωπικά ήρθα το πρωί της Παρασκευής με κάθε διάθεση να με στείλουν οι φίλοι σου οι εακίτες εξωσχολικοί που κουβάλησες στο νοσοκομείο την ώρα που θα προσπαθούσα να μπω στην σχολή μου. Κρίμα που ο πρόεδρος και οι λοιποί φοιτητές και καθηγητές δεν είχαν την ίδια διάθεση.
Τελευταία επεξεργασία από stalin και Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό skype » Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:23 pm

Αφου δεν καταλαβαινετε με ααυτα που κανετε οτι στελνετε κοσμο στις Δαπ(αλλα λαμογια απο εκει αλλα οι μονοι που ασχολουνται με την σχολη και την ευρυθμη λειτουργια της) ειστε αξιοι του ΄αγωνα΄ σας...

Δημοσίευσηαπό dean » Σάβ, 24 Σεπ 2011 9:35 pm

Να κανω μια ερωτηση πολυ ειλικρινα, απο δω και στο εξης δινουμε κανονικα? ή υπαρχει περιπτωση να την ξανακλεισουν την πεμπτη
dean

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες