Παιδιά με τα μαθήματα που δίναμε Τρίτη-Τετάρτη ξέρετε τι θα γίνει? Θα μεταφερθούν στο τέλος?
-εάν τα δώσουμε φυσικά...-
Συντονιστής: University Editors
Aν μου δωσεις τα φραγκα που κοστισα στους δικους μου,ενω εσεις για 4 βδομαδες το ξυνατε στου γκινη ,επεαναστατες του φραπε..θα το σκεφτω...κ μια διορθωση πανω...εχει αρχισει να 'βρεχει΄...
skype έγραψε:Aν μου δωσεις τα φραγκα που κοστισα στους δικους μου,ενω εσεις για 4 βδομαδες το ξυνατε στου γκινη ,επεαναστατες του φραπε..θα το σκεφτω...κ μια διορθωση πανω...εχει αρχισει να 'βρεχει΄...
vassilia_gr έγραψε:@ harispug
Θα ήθελα να ρωτησω τη ΔΑΠ κατι
Στο πλαίσιο πρότειναν η εξεταστική να αρχίσει απο την πρώτη Δευτέρα με βάση το αρχικό πρόγραμμα
Είχατε έρθει σε συννενόηση με τον Γκόλια για αυτό;
Αν όχι δεν θα ήταν πιο λογικό να προτείνατε κατάληψη μέχρι την Παρασκευή και συνέχιση της εξεταστικής από το ισχύον πρόγραμμα;; (έχει δικαίωμα
η εκάστοτε παράταξη να ορίζει πότε και ποια βδομάδα ξεκινάει η εξεταστική;;;)
Αν ναι τι άλλαξε και έδωσε μια επιπλέον αφορμή να ζήσουμε ότι ζήσαμε;;
+blueoystercult+ έγραψε:Ναι,απ το Θεο.
harispug έγραψε:Eίπαμε να ξεκινήσει από Δευτέρα για να μη δημιουργηθεί μπάχαλο στην εξεταστική και για ευνόητους λόγους παιδιών από επαρχία κτλ.Εμείς αυτό προτείναμε, έναρξη της εξεταστικής από Δευτέρα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι.Δε θα προτείναμε κατάληψη ποτέ αλλά αναβολή των εξετάσεων.Δε νομίζω ότι ήταν κάτι παράλογο.Επίσης σκέψου ότι η κάθε παράταξη έχει δικαίωμα να ορίζει πότε θα κλείσει η σχολή, το να πούμε κάτι το τόσο προφανές δε νομίζω ότι είναι κάτι το αθέμιτο.
vassilia_gr έγραψε:Είχατε έρθει σε συννενόηση με τον Γκόλια για αυτό;
harispug έγραψε:Η σχολή θεώρησε ότι έπρεπε να αρχίσουμε από την Παρασκευή και πήραμε σαφείς αποστάσεις από αυτό με ανακοινώσεις μας.
http://dap.ntua.gr/cv/phpBB/viewtopic.p ... 2e3932bf96
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες