Συντονιστής: University Editors
mare έγραψε:Τι εννοεί ο καθηγητής όταν λέει θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η εξέταση του μαθήματος? Η εξέταση του μαθήματος ήταν σήμερα! Όλοι έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και δε νομίζω να δεχτεί κανείς μία ημερομηνία εξέτασης κάποια άλλη μέρα, εφόσον φαντάζομαι ότι την Παρασκευή όλοι θα φύγουν, και δεν μπορεί κανείς να μας το αλλάξει αυτό. Ποιες είναι οι κυρώσεις του καθηγητή για ότι έγινε σήμερα? Αυτό που έγινε είναι παράνομο. Πήγαμε 300 άτομα να δώσουμε μάθημα και ο καθηγητής έλειπε! Αυτονόητη υποχρέωσή του είναι να περάσει όποιον κατέβηκε χωρίς καμια δεύτερη σκέψη. Ας καταλάβει ότι δεν καταβήκαμε για πλάκα, αλλά για να περάσουμε! Κι ούτε έχουμε μέρες για χάσιμο, κι ούτε καμία υποχρέωση να αλλάξουμε τα εισιτήρια των διακοπών μας! Εμείς ήμασταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Κάθε ανακοίνωση για νέα εξέταση, κατά τη γνώμη μου δε στέκει, και θα έπρεπε να την αρνηθούμε.
mare έγραψε:Τι εννοεί ο καθηγητής όταν λέει θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η εξέταση του μαθήματος? Η εξέταση του μαθήματος ήταν σήμερα! Όλοι έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και δε νομίζω να δεχτεί κανείς μία ημερομηνία εξέτασης κάποια άλλη μέρα, εφόσον φαντάζομαι ότι την Παρασκευή όλοι θα φύγουν, και δεν μπορεί κανείς να μας το αλλάξει αυτό. Ποιες είναι οι κυρώσεις του καθηγητή για ότι έγινε σήμερα? Αυτό που έγινε είναι παράνομο. Πήγαμε 300 άτομα να δώσουμε μάθημα και ο καθηγητής έλειπε! Αυτονόητη υποχρέωσή του είναι να περάσει όποιον κατέβηκε χωρίς καμια δεύτερη σκέψη. Ας καταλάβει ότι δεν καταβήκαμε για πλάκα, αλλά για να περάσουμε! Κι ούτε έχουμε μέρες για χάσιμο, κι ούτε καμία υποχρέωση να αλλάξουμε τα εισιτήρια των διακοπών μας! Εμείς ήμασταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Κάθε ανακοίνωση για νέα εξέταση, κατά τη γνώμη μου δε στέκει, και θα έπρεπε να την αρνηθούμε.
ntinakos έγραψε:mare έγραψε:Τι εννοεί ο καθηγητής όταν λέει θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η εξέταση του μαθήματος? Η εξέταση του μαθήματος ήταν σήμερα! Όλοι έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και δε νομίζω να δεχτεί κανείς μία ημερομηνία εξέτασης κάποια άλλη μέρα, εφόσον φαντάζομαι ότι την Παρασκευή όλοι θα φύγουν, και δεν μπορεί κανείς να μας το αλλάξει αυτό. Ποιες είναι οι κυρώσεις του καθηγητή για ότι έγινε σήμερα? Αυτό που έγινε είναι παράνομο. Πήγαμε 300 άτομα να δώσουμε μάθημα και ο καθηγητής έλειπε! Αυτονόητη υποχρέωσή του είναι να περάσει όποιον κατέβηκε χωρίς καμια δεύτερη σκέψη. Ας καταλάβει ότι δεν καταβήκαμε για πλάκα, αλλά για να περάσουμε! Κι ούτε έχουμε μέρες για χάσιμο, κι ούτε καμία υποχρέωση να αλλάξουμε τα εισιτήρια των διακοπών μας! Εμείς ήμασταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Κάθε ανακοίνωση για νέα εξέταση, κατά τη γνώμη μου δε στέκει, και θα έπρεπε να την αρνηθούμε.
+1
blindone1712 έγραψε:mare έγραψε:Τι εννοεί ο καθηγητής όταν λέει θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η εξέταση του μαθήματος? Η εξέταση του μαθήματος ήταν σήμερα! Όλοι έχουμε κάνει ένα προγραμματισμό και δε νομίζω να δεχτεί κανείς μία ημερομηνία εξέτασης κάποια άλλη μέρα, εφόσον φαντάζομαι ότι την Παρασκευή όλοι θα φύγουν, και δεν μπορεί κανείς να μας το αλλάξει αυτό. Ποιες είναι οι κυρώσεις του καθηγητή για ότι έγινε σήμερα? Αυτό που έγινε είναι παράνομο. Πήγαμε 300 άτομα να δώσουμε μάθημα και ο καθηγητής έλειπε! Αυτονόητη υποχρέωσή του είναι να περάσει όποιον κατέβηκε χωρίς καμια δεύτερη σκέψη. Ας καταλάβει ότι δεν καταβήκαμε για πλάκα, αλλά για να περάσουμε! Κι ούτε έχουμε μέρες για χάσιμο, κι ούτε καμία υποχρέωση να αλλάξουμε τα εισιτήρια των διακοπών μας! Εμείς ήμασταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Κάθε ανακοίνωση για νέα εξέταση, κατά τη γνώμη μου δε στέκει, και θα έπρεπε να την αρνηθούμε.
morisson έγραψε:Εγώ θέλω μόνο να πώ οτι μιλάμε για πιστόλι 50αετίας και άνω.Απο αυτά που δεν περιμένεις να τα δείς στα φοιτητικά σου χρόνια, αλλά η σχολή σου σε ξαφνιάζει καθημερινά!Ας παραδεχτούμε οτι η εαρινή εξεταστική,και δη με τέτοιο καύσωνα μας επηρεάζει όλους.Καθηγητές και φοιτητές.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης