Γιατί συζητάτε ακόμα για συνελεύσεις νόμιμες,παράνομες κλπ όταν σήμερα στην σύγκλητο ήταν παρών ο πρύτανης,πρόεδροι καθηγητές -μελη συγκλητου-και καθώς μιλάγαν μόνο όταν τους έδινε το λόγο ο πρύτανης πετάχτηκαν με το ετσι θέλω κάποια άτομα (εαακ,εγκελαδος ?-δεν γνωρίζω που ακριβως είναι)για να μιλήσουν έχωντας σαν αποτέλεσμα να τερματιστεί η συγκλητος λόγο αυτού του περισταστικού!...Δήλαδή σκεφτειτε το και απο άποψη ΜΟΝΟ σεβασμου απεναντι σε αυτα τα άτομα λόγο θεσεις(?),ηλικιας(?),γνωσεων(?).....
Μάλιστα θελω να τονίσω οτι ο πρύτανης το είπε από τη πρώτη στιγμή οτι θα σταματούσε αν γινόταν κατι τέτοιο.Κοίνως για εμένα τα άτομα αυτά είτε χαζα είναι είτε το καναν ηθελημένα!....τι αραγε.....το χω απορια....Επισημαίνω οτι ειχε γινει νωρίτερα δεχτη η πρόταση να μιλήσουν και φοιτητές αφού τους δοθεί ο λόγος και εχουν μιλήσει τα μελη της συγκλήτου.Επομένως αυτα τα άτομα ειτε χαζά είναι ειτε το εκαναν επίτηδες......χμμ...τι να ειναι αραγε!?....
Κλείνωντας λυπάμε πολυ που ο πρυτανης στην φουρτουνα σκεφτεται την επιλογή παραιτησης παρα το βάρος της ευθήνης μιας απόφασης όπως αναλογεί στη θέση του...Δεν ξέρω τι θα γίνει πανω σε αυτο αλλά περιμένω την απόφαση της σχολης μας.