ειναι πραγματικα τραγικοι τυποι! ενας μηνας απο τοτε και σιγα το μαθημα τωρα που διορθωνουν! βγηκαν αλλα και αλλα που θεωρουνται και δυσκολα και τα δινει και μεγαλυτερο πλη8ος φοιτητων και περιμενοθμε τη φυσικη οπως στην κανονικη εξεταστικη!
ρε φιλε εγω για αλλο μαθημα βασικα πηγα στον τομεα και στη γραμματεια μου ειπαν για γεωλογια και απ' οτι κοιταξα στην πρωτη σελιδα των αποτελεσματων ηταν γεωλογια 1.Τωρα τι να σου πω δεν τα χρωστω και δεν εψαξα την λιστα, οποτε μπορει να εκανα και λαθος. αν και δεν νομιζω.
σε αλλες σχολες (συμβαινει σε μια φιλη μου στο Πολυτεχνειο Πατρας) αναρτωνται στα site των μαθηματων μονο οι βαθμοι με τους κωδικους των φοιτητων απο την πρωτη στιγμη που βγαινουν τα αποτελεσματα. γιατι δε γινεται και σε μας αυτο να τελειωνει ολη η ταλαιπωρια (να ανεβαινουμε δλδ 100φορες στη σχολη για να δουνε τους βαθμους μας); τοσο δυσκολο ειναι να γινει ενα απλο copy-paste και μια αναρτηση;;
“You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.” ~Richard Buckminster Fuller