Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Δημοσίευσηαπό omerta » Κυρ, 03 Φεβ 2013 11:13 pm

Σηκωνω τα χερια ψηλα..Αυτο που κραταω απο την ολη ιστορια ειναι οτι χαιρομαι που σε λιγα χρονια σα μηχανικος θα εχω τετοιους ανταγωνιστες.
omerta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Κυρ, 03 Φεβ 2013 11:14 pm

omerta έγραψε:Αυτο που κραταω απο την ολη ιστορια ειναι οτι χαιρομαι που σε λιγα χρονια σα μηχανικος θα εχω τετοιους ανταγωνιστες.

Ο κοινωνικός καννιβαλισμός σε όλο το μεγαλείο του :clap:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Κυρ, 03 Φεβ 2013 11:19 pm

δεν ειπα να αποφασιζαν τα 5-10-20 ατομα που πηγαν στο γκινη τη μερα της εξετασης :problem: , απλά επρεπε να ειχαμε καλυτερα ανατνακλαστικα κι οχι να περιμενουμε μια βδομαδα να βγαλει ανακοινωση η γραμματεια και μετα να προτεινει ο συλλογος αλλη ημερα. δε σημαινει οτι συμφωνουν ολοι με την εξεταση της υδρολογιας της τεταρτη (ουτε εγω), ομως ετσι εχουν τα πραγματα από την πεμπτη κι επειτα και καποιοι απο εμας θυσιασαμε μαθηματα αυριο και μεθαυριο για να προσαρμοστουμε στο προγραμμα (και δεν θελω αλλαγη πανω στην αλλαγη, κ.ο.κ. :crazy2: ). γνωμη μου... :tired:

ρε omerta!? :shock: ο επαγγελματικός ανταγωνισμός που κολλαει?
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lily » Κυρ, 03 Φεβ 2013 11:31 pm

Θεωρώ τον εαυτό μου συνειδητοποιημένη φοιτήτρια και αρκετά διαβασμένη στην υδρολογία και ήμουν από τους πρώτους που ενεργοποιήθηκαν για να οριστεί άμεσα νέα εξέταση μέσα σε εκείνο το Σ/Κ μετά την αναβολή...omerta και civil emp και όλοι οι υπόλοιποι που αντιδράτε τόσο στη νέα αναβολή πού ήσασταν τότε??? Προσωπικά όχι δεν με βολεύει καθόλου να αλλάζω το πρόγραμμα που έχω φτιάξει ένα μήνα πριν όπως και πιστεύω και πολλούς άλλους συνειδητοποιημένους φοιτητές και όχι δεν έχω χρόνο 2 μέρες πριν να κάνω την επανάληψη που θα ήθελα να κάνω! Συν το γεγονός ότι η μισή τουλάχιστον Τετάρτη θα πάει χαμένη γιατί δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί μετά από τέτοιου είδους εξετάσεις να έχουν αρκετή φαιά ουσία να συνεχίσουν απερίσπαστοι διάβασμα...
lily

Δημοσίευσηαπό fereos » Κυρ, 03 Φεβ 2013 11:42 pm

ενταξει εχουμε κανει καραμελα την εκφραση συνειδητοποιημενος φοιτητης.....ο.κ συνειδητοποιημενε φοιτητη...συνειδητοποιησε οτι δεν γινεται παντα να σε βολευει το προγραμμα! α...και που 'σαι...υπαρχει και σεπτεμβρης...και δεν θα παψεις να εισαι συνειδητοποιημενος αν πας και για μια βελτιωση!
fereos

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lily » Δευτ, 04 Φεβ 2013 12:03 am

Μια χαρά ήταν το πρόγραμμα μέχρι που αναβλήθηκε το μάθημα...Δεν φταίω γι αυτό και το θεωρώ άδικο να το "πληρώσω" με αυτό τον τρόπο...Συγγνώμη που δεν είμαστε όλοι τόσο large και ευέλικτοι στο πρόγραμμα μας...και είπαμε συνειδητοποιημένος όχι μ*****ς να κάθομαι να δίνω βελτιώσεις για τέτοιους λόγους...
lily

Δημοσίευσηαπό av » Δευτ, 04 Φεβ 2013 2:08 am

Πότε θα βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα; Ξέρει κανείς;
av

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Δευτ, 04 Φεβ 2013 11:54 am

omerta έγραψε:Σηκωνω τα χερια ψηλα..Αυτο που κραταω απο την ολη ιστορια ειναι οτι χαιρομαι που σε λιγα χρονια σα μηχανικος θα εχω τετοιους ανταγωνιστες.

Aντε omerta σε περιμένω να βγείς στην αγορά , και θα δείς μετα ποιος θα χαιρετε. Αυτο το υφάκι που έχεις το αφ'υψηλού και το σας έχω όλους γραμμένους θα σου φύγει στην πρώτη βδομάδα.
GinTonic

Δημοσίευσηαπό ska8ari » Δευτ, 04 Φεβ 2013 12:45 pm

Τεταρτη η υδρολογια!Τελος το σιριαλ..
ska8ari

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό teo » Δευτ, 04 Φεβ 2013 12:48 pm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σαν ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ καταγγέλουμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την στάση 2 μελών της να πάνε στην γραμματεία της σχολής σαν εκπρόσωποι του φοιτητικού συλλόγου και να ζητήσουν την ΜΗ αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης του μαθήματος της Υδρολογίας, παρότι υπέγραψαν το Δ.Σ την Παρασκευή. Την ίδια στιγμή στη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας οι καθηγητές συμφώνησαν στην αλλαγή της εξέτασης και στον ορισμό αυτής όποτε βολεύει τους εξεταζόμενους. Ο μοναδικός που μπλοκάρει την διαδικασία αυτή είναι ο "πρόεδρος" της σχολής κ. Γκόλιας σε αγαστή συνεργασία με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τα προσωπεία έπεσαν και οι προθέσεις των "υπεύθυνων" φοιτητών αποκαλύφθηκαν...

ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες