Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 3ου/4ου έτους (2014-15)

Δημοσίευσηαπό twinkle » Τετ, 04 Φεβ 2015 11:00 pm

Epicas την προταση σου την εχουμε σκεφτεί και είναι καλή εναλλακτική! Οι ενδιασμοί μας όμως ειναι ότι απο την μία ο Μαρίνος για λόγους ηθικούς ισως αρνηθεί για να μην έρθει σε τυχόν ρήξη με συναδέλφους του. (την άποψη του σε αυτό μπορούμε να το μάθουμε εύκολα είναι η αληθεια με μια ερώτηση)
Το άλλο θέμα είναι η αντιδραση του Τσιαμπάου όταν μάθει οτι εχουμε πάρει τέτοια πρωτοβουλία και τον παραβλέψαμε.
Άβαταρ μέλους
twinkle

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό epicas » Τετ, 04 Φεβ 2015 11:04 pm

ναι καταλαβαίνω και συμφωνω μαζι σου σε αυτο που λες .Δεν εννοουσα ακριβως οτι σονι και ντε εμεις θα παμε εκδρομη και θα ειμαστε διπλα απο τον τσιαμπαο να του κουναμε το χερι :P Γι'αυτο οταν λεω να ρωτηθεί ο Μαρινος εννοω συνολικα , δηλαδη και κατα ποσο ο ιδιος θεωρει πως θα μπορούσαμε να κανουμε την εκδρομη χωρις να προσβάλουμε τα θέλω του Τσιαμπαου .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό epicas » Τετ, 04 Φεβ 2015 11:10 pm

και εν τέλει για να ολοκληρώσω την αποψη μου στην περιπτωση που δεν βρουμε λύση θεωρώ πως πρεπει να παει καθαρα το 3ο έτος και οχι το 4ο .
Και οταν λεω οχι το 4ο , εννοω κανεις . Ειναι απλα υποτιμητικό και ηθικά απαράδεκτο , προσωπικά για μένα , σε μια εκδρομη που την δικαιούμαστε όλοι ( αφου την πληρώνουμε κιολας ) να πανε μονο οι 10-15 με τον καλυτερο βαθμό . Επομένως κατ'εμε ,1η προτεραιότητα εχει το 3ο ετος στην περιπτωση που δεν επιτευχθεί κοινη λυση . ( αχ με τι νεα κυβερνηση , ολοι γιναμε διαπραγματευτές )
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Πέμ, 05 Φεβ 2015 1:04 am

Κατά πόσο είμαστε αρκετά έτοιμοι να πάμε διεκδικώντας όλα ή τίποτα για όλους, 3ο-4ο? Eεε?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό TEL9021 » Πέμ, 05 Φεβ 2015 1:16 am

Jiggly έγραψε:Κατά πόσο είμαστε αρκετά έτοιμοι να πάμε διεκδικώντας όλα ή τίποτα για όλους, 3ο-4ο? Eεε?

Μέσα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
TEL9021 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Πέμ, 05 Φεβ 2015 4:45 pm

TEL9021 έγραψε:
Jiggly έγραψε:Κατά πόσο είμαστε αρκετά έτοιμοι να πάμε διεκδικώντας όλα ή τίποτα για όλους, 3ο-4ο? Eεε?

Μέσα. :ninja:
Συνημμένα
Je suis 4ο έτος.jpg
Je suis 4ο έτος.jpg (31.91 KiB) 3142 προβολές
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό albert » Κυρ, 08 Φεβ 2015 10:29 pm

Je suis 4ο έτος..Θεός.!
Λοιπόν ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής πέρσι και φέτος λέω να πάρω και γω θέση, γιατί αυτή η εκδρομή παίζει να χει φάει πολλές κατάρες, δεν εξηγείται αλλιώς...

Στο δια ταύτα.

Πέρσι ο λόγος που δεν την πήγαμε την εκδρομή ήταν θέμα υγείας του καθηγητή μας και σαφέστατα το σεβαστήκαμε όλοι, αλίμονο αν δεν το σεβόμασταν.
Φέτος όμως το τοπίο ήταν εξαρχής θολό. Από τη μία η επιθυμία του καθηγητή μας να γίνει η εκδρομή, από την άλλη καθόλου ξεκάθαρα δεδομένα για τον αριθμό των συμμετεχόντων. Το πρώτο δεδομένο ήταν να διερευνήσουμε 2 πακέτα εκδρομής, ένα για 1 πουλμαν και άλλο ένα για 2 πουλμαν. Ξαφνικά το δεδομένο αυτό χάθηκε και μας ανακοινώθηκε ότι το πουλμαν θα είναι 1 και ο αριθμός των συμμετεχόντων 76 άτομα. Πράγμα που σημαίνει ότι 40 περίπου συμφοιτητές μας (μαζί μπορεί και εγώ) δεν θα πάνε τελικά στην εκπαιδευτική εκδρομή.

Και αναρωτιέμαι αν τελικά είναι σωστός ο χαρακτηρισμός "εκπαιδευτική εκδρομή" για μια διαδικασία που αποκλείει φοιτητές από αυτή. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι. Είναι βασική μου αρχή ότι αν κάτι γίνεται πρέπει να γίνεται σωστά ή τουλάχιστον με ένα κατώτατο όριο συμβιβασμού. Και το να γίνει η εκδρομή με τις ισχύουσες προϋποθέσεις είναι λάθος.

Βάσει αυτών λοιπόν θεωρώ ότι τόσο η κλήρωση για τα παιδιά του 4ου έτους, όσο και ο αποκλεισμός περίπου 30 παιδιών από το 3ο έτος δεν πρέπει να λάβουν χώρα, ως μία ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας προς τους εαυτούς μας, όπως πολύ ωραία είπε ο φίλος μου ο Epicas. Αν είναι η καθολική αποχή του 4ου έτους από την εκδρομή να επιτρέψει σε όλους (αλλά όλους!!) τους συμμετέχοντες του 3ου έτους να ταξιδέψουν, τότε προτείνω να γίνει έτσι, αλλά ο καθηγητής να δεσμευτεί να μας πάει εκδρομή κάποια άλλη στιγμή. Και στην τελική, η λογική του "παίρνω ένα λεωφορείο μόνο και σε αυτό βάζω 12 τεταρτοετείς μόνο" ξεπερνάει τη δική μου λογική. Δεν την κατανοώ και δεν την εγκρίνω φυσικά.
“Έχεις μια ιδέα νούμερο 1, ενθουσιάζεσαι , και αποτυγχάνει. Μετά έχεις μια ιδέα νούμερο 2, ενθουσιάζεσαι, και αποτυγχάνει. Έτσι φτάνεις στην ιδέα νούμερο 99, ενθουσιάζεσαι, μα και αυτή αποτυγχάνει. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να ενθουσιαστεί με την 100η ιδέα, όμως ίσως να χρειάζονται 100 ιδέες μέχρι να βρεις την σωστή. Ο Θεός ανταμείβει τους τρελούς.” -Hellman
Άβαταρ μέλους
albert

Δημοσίευσηαπό leo8 » Κυρ, 08 Φεβ 2015 11:25 pm

παιδιά καλά είναι όλα αυτά που λέτε και σαφώς είναι ΛΑΘΟΣ η λογική να πάνε μόνο 12 άτομα διότι όλοι αξίζουν την εκδρομή αυτή το ίδιο, αλλά μην μένουμε μόνο στα λόγια!! Ας κανονίσουμε προς το τέλος της εβδομάδας μία συνάντηση ΟΛΟΙ όσοι ενδιάφερονται για την εκδρομή και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε!! Αν δεν μαζευτούμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ας πάνε όσοι λέει ο Τσιαμπάος. Καμία διεκδίκηση δεν έγινε από τον καναπέ. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κινηθούμε συλλογικά-συνολικά. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ας κάνουμε αυτή την προσπάθεια έστω και τώρα, μπας και καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι το οποίο το δικαιούμαστε.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Δημοσίευσηαπό Elendil » Κυρ, 08 Φεβ 2015 11:25 pm

Στο προσχέδιο του προγράμματος του εαρινού εξαμήνου εμφανίζεται ως διδάσκων της Τεχνικής Γεωλογίας ένας Λουπασάκης, χωρίς τον Τσιαμπάο. Κατά πόσον σας επηρεάζει αυτό; Ξέρετε περί τίνος πρόκειται;
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Κυρ, 08 Φεβ 2015 11:41 pm

Elendil έγραψε:Στο προσχέδιο του προγράμματος του εαρινού εξαμήνου εμφανίζεται ως διδάσκων της Τεχνικής Γεωλογίας ένας Λουπασάκης, χωρίς τον Τσιαμπάο. Κατά πόσον σας επηρεάζει αυτό; Ξέρετε περί τίνος πρόκειται;

Ναι, μιλήσαμε με Τσιαμπάο γι'αυτόν.
Είναι ένας μεταλλειολόγος που θα τον αντικαταστήσει,τύποις μόνο γιατί ουσιαστικά δεν είναι γνώστης του αντικειμένου.
Κάποιες διαλέξεις θα μας κάνει ο ίδιος ο Τσιαμπάος και το υπόλοιπο βάρος θα το επωμιστούν οι βοηθοί που κάνουν τις ασκήσεις,από όσα κατάλαβα.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης