Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτέμβρη;

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:26 am

tso&lo23 έγραψε:stalin αν θες να διασφαλιστει η δημοκρατια που ψηφιστηκε να μαζευτουν οι 303 ΣΟΥ και να απαιτησουν να μην γινει η εξεταστικη παρασκευη αλλα δευτερα οπως εγραφε το πλαισιο σου ΣΟΥ.αντε που μου εγιναν υμνητες του σεβασμου προς τους συμφοιτητες τους τα κομματοσκυλα

Αυτό θα γίνει στην αυριανή γενική συνέλευση τμήματος. Εσύ μάζευες υπογραφές 10 λεπτά μετα την λήξη της ΓΣ, έχετε και την Λίτσα Πατέρα στα ΕΑΑΚ και σας είπε πως η εξεταστική θα ξεκινήσει την Παρασκευή; Για αυτό κάνεις συνέλευση την Παρασκευή για να εξασφαλίσεις την εφαρμογή του πλαισίου της ΔΑΠ;
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:27 am

@ stalin;
Δεν απάντησα σε σένα...Ε ρε κόμπλεξ μερικοί!Την άποψή μου για σένα την έχω γράψει και πέρσι εκτός νομοσχεδιακής συγκυρίας και (επίσης από πέρσι) έχω πει ότι δεν κάνω διάλογο μαζί σου, γιατί πολύ απλά δε τον σέβεσαι.
Τα ποστ σου κατά 99% (το 1% είναι -καλόγουστα ομολογουμένως- τραγούδια) είναι ο ορισμός της παπατζιάς.
Φιλιά (μιας και με τα φαλλικά δε τα πας πολύ καλά -υποβόσκει φροϊδικό σύνδρομο)....
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:32 am

lybe33 έγραψε:@ stalin;
Δεν απάντησα σε σένα...Ε ρε κόμπλεξ μερικοί!Την άποψή μου για σένα την έχω γράψει και πέρσι εκτός νομοσχεδιακής συγκυρίας και (επίσης από πέρσι) έχω πει ότι δεν κάνω διάλογο μαζί σου, γιατί πολύ απλά δε τον σέβεσαι.
Τα ποστ σου κατά 99% (το 1% είναι -καλόγουστα ομολογουμένως- τραγούδια) είναι ο ορισμός της παπατζιάς.
Φιλιά (μιας και με τα φαλλικά δε τα πας πολύ καλά -υποβόσκει φροϊδικό σύνδρομο)....

Τώρα να πω οτι σκοτίστηκα που δεν μου απαντάς, θα είναι ψέματα. Απο την άλλη βέβαια θα εκτιμούσα αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να απαντήσει επι της ουσίας των ερωτημάτων που άλλωστε δεν είναι προσωπικά.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:34 am

παιδιά,θα παμε τελικά να βρούμε τον γκόλια ή κάποιον για να τους ισιώσουμε,

που χτυπούν την απόφαση συλλόγου για έναρξη Δευτέρα??
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:35 am

mertaghon έγραψε:παιδιά,θα παμε τελικά να βρούμε τον γκόλια ή κάποιον για να τους ισιώσουμε,

που χτυπούν την απόφαση συλλόγου για έναρξη Δευτέρα??

Αυριο στις 10 έχει ΓΣ τμήματος. Εκεί θα συζητηθεί το θέμα.
stalin

Δημοσίευσηαπό pinkrose » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:36 am

Όλη αυτή η συζήτηση είναι θέατρο παραλόγου!!πάρτε το χαμπάρι και οι μεν και οι δε :evil: ....!Καταλάβετε ότι η σχολή δεν γίνεται να κλείσει με το ζόρι..όποιος θέλει να δώσει ας πάει χωρίς κανένα παρεμποδισμό!!Αν νέα παιδιά δεν έχουν κρίση και δεν μπορούν να δουν και λίγο πιο πέρα απ την πάρτη τους,,,να δουν σε τι κατάσταση θα φτάσει το ελληνικό πανεπιστήμιο και οι τσέπες μας...είναι επιλογή τους!Τα κλάματα θα έρθουν άμεσα,,και τότε θα μαστε ενωμένοι.....τώρα άπλα πρέπει να σεβαστούμε,,την πλειοψηφία!
pinkrose

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:38 am

Αυριο στις 10 θα γινει η συνέλευση των καθηγητών, αλλά δεν έχει μέσα μεταφοράς. Αν μένει κανεις Ζωγραφου κι εχει χρονο να παει για να μαθουμε τι γινεται περα απο τις ανακοινωσεις των παραταξεων.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό tso&lo23 » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:47 am

δεν μαζευτηκαν υπογραφες για να νεα γσ για να στηριχθει το πλαισιο που ψηφισαν τα δεντρα ισα ισα.αλλα δεν χρειαζετε να εχεις ουτε λιτσα πατερα ουτε τζοσουα για να καταλαβεις οτι η δαπ τα εχει κανει κομπρεμι με τον προεδρο,πριν τη συνελευση, για εξεταστικη την παρασκευη ενω στο πλαισιο εγραφε δευτερα για παραπλανηση του δικου της κοσμου.να δουμε αυριο στο τμημα ποσο θα υποστηριξετε την αποφαση για δευτερα
tso&lo23

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:52 am

stalin

Δημοσίευσηαπό tso&lo23 » Πέμ, 22 Σεπ 2011 1:56 am

ανυπομονω για συζυγικο καυγαδακι.φιλια
tso&lo23

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες