Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό mike89 » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:10 pm

Δεν έχει δικαίωμα κανείς να εμποδίζει κάποιον άλλο να δώσει! Απλά κρατάω αυτό που πιστεύω πως έχει νόημα και θα πρέπει να πιέσουμε να γίνει:

Reporter έγραψε:... Όσοι όμως θα ειναι εδώ μέσα στο επόμενο εξάμηνο οφείλουν να συμμετάσχουν στην αποχή ώστε να βγει μια πλειοψηφία που θα πιέσει τον εκάστοτε καθηγητή να κανονίσει και άλλη εξέταση ακόμα και μέσα στο εξάμηνο...

Τώρα το πόσο εφικτό είναι θα δούμε αύριο.
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merlin14 » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:12 pm

Σε αυτό έχεις δίκιο γι αυτό χρειάζεται να δούμε ποσοι από αυτους που δίνουν αύριο θα ήθελαν να απέχουν από την εξέταση για τους συγκεκριμενους λογους.. Ώστε να ξέρουμε όλοι μας τι να κάνουμε αυριο..
merlin14

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό V » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:14 pm

Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Κάποιοι εκ του ασφαλούς τα βλέπουν πολύ απλά. Εγώ που έχω να δώσω το τελευταίο μάθημα για πτυχίο και θα έρθω με το ΚΤΕΛ από άλλη πόλη και με κηνυγάνε τόσες υποχρεώσεις τι να κάνω να μου πουν..!!! Να ερθω και να φάω λεφτα στα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία ή μήπως να μην έρθω? Και αν εξεταστεί το μάθημα και εγω το χάσω ποιος θα φταίει και τι θα έχει να μου πει???? Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να με εμποδίσει να γράψω!!!

επι πτυχίω λεγεται...
V

Δημοσίευσηαπό stroumfita » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:25 pm

πω πω...ειστε πολυ κουραστικοι...ολο προβληματα βλεπετε απο παντου...το θεμα ειναι πολυ απλο...θα παρει ο καθενασ απο εμασ το γαιδουρακι του και θα παει..αμεσωσ την καταστροφη να φερετε...
stroumfita

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:26 pm

Πάντως πιο πολύ περιέργεια έχω για τις 19 του μήνα...Όλη η χώρα θα είναι στο πόδι. Δεν θα κινείται τίποτα..Και μόνο εμείς θα είμαστε ζωγράφου και θα δίνουμε. Σα να είμαστε σε άλλο πλανήτη. Απορώ με τους ανώμαλους της διοίκησης...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:38 pm

stroumfita έγραψε:πω πω...ειστε πολυ κουραστικοι...ολο προβληματα βλεπετε απο παντου...το θεμα ειναι πολυ απλο...θα παρει ο καθενασ απο εμασ το γαιδουρακι του και θα παει..αμεσωσ την καταστροφη να φερετε...

Κι εγώ τώρα νιώθω δικαιωμένος που δεν πέταξα το πατίνι που είχα όταν πήγαινα γυμνάσιο.Θα το ξαναχρησιμοποιήσω 10 χρόνια μετά,μου ρχεται να κλάψω από συγκίνηση :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:52 pm

Επίσης είναι απλά τα πράγματα! Έχει ξαναγίνει και παλιότερα!! Όποιος μπορέσει να πάει, θα γράψει και αυτοί που δε θα μπορέσουν (Πόσοι είναι αυτοί τέλος πάντων που δεν μπορούν να φτάσουν Ζωγράφου) θα γράψουν σε άλλη ημερομηνία συμπληρωματικά..Κάποιοι ξεσηκώνουν το κόσμο να απεχει γιατί τους βολεύει..
Παπουτσής Δημήτρης

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Merlin » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:03 pm

Θα τα κανονίσεις εσύ με τους διδάσκοντες εκ μέρους όσων δεν μπορέσουν να βρίσκονται εκεί?Μη δημιουργούμε φαντάσματα.Κανέναν δε βολέυει η όλη κατάσταση αλλά κάπως πρέπει να εξασφαλιστεί ότι όλοι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα συμμετοχής στις εξετάσεις.
Merlin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό lx1842 » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:05 pm

Δεν θέλω να γράψω ξανά για ποιόν λόγο έχει σημασία η αποχή αύριο, τα έχουν γράψει πολύ καλά ο merde, ο Reporter, ο mike κ.α. παραπάνω.

Το να λες όμως όσοι δεν μπορέσουν να έρθουν αύριο να γράψουν συμπληρωματικά αργότερα είναι μεγάλη κουβέντα. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι θα δεχθούν κάποιοι καθηγητές να κάνουν 2 εξετάσεις και μάλιστα κοντά τη μια στην άλλη. Εδώ άλλοι απειλούσαν στην αρχή να μην κάνουν καθόλου τα μαθηματά τους που είχαν χαθεί λόγω κατάληψης.

Αυτή τη φορά διαφέρει από τις καταλήψεις και κανείς δεν ξεσηκώνει κανέναν επειδή τον βολεύει. Όσοι φτάσουν αύριο στη σχολή και ζητήσουν αναβολή των μαθημάτων θα είχαν προφανώς κάθε προσωπικό συμφέρον να γράψουν (ειδικά αναλογιζόμενοι τα χρήματα και τον πολυτιμότατο, όπως έχει γίνει το πρόγραμμα, χρόνο τους που δαπάνησαν για να πάνε)

(έγραφα ταυτόχρονα με τη(;) Merlin :) )
lx1842 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:10 pm

Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Επίσης είναι απλά τα πράγματα! Έχει ξαναγίνει και παλιότερα!! Όποιος μπορέσει να πάει, θα γράψει και αυτοί που δε θα μπορέσουν (Πόσοι είναι αυτοί τέλος πάντων που δεν μπορούν να φτάσουν Ζωγράφου) θα γράψουν σε άλλη ημερομηνία συμπληρωματικά..Κάποιοι ξεσηκώνουν το κόσμο να απεχει γιατί τους βολεύει..

1ον είναι πολλοί αυτοί που δεν μένουν ζωγράφου. 2ον πότε έχει ξαναγίνει αυτό που λες; 3ον πες μου σε παρακαλώ (σε παρακαλώ πολύ όμως) τι έχεις βάλει με το μυαλό σου για αυτούς που τους βολεύει η αποχή για άλλους λόγους πέραν των γνωστών.. Θεωρία συνωμοσίας μυρίζομαι και γουστάρω..
DimaCivil

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης