george έγραψε:Δεν μπορούμε να έχουμε και αγώνα και εξεταστική 4 εβδομάδων και ελαστικότητα σε τυχόν δυσκολίες.
Αντίστοιχα να φανταστώ δεν μπορούμε να έχουμε καλή παιδεία, καλή υγεία, σταθερή δουλειά και αξιοπρεπή διαβίωση ε; Αυτές είναι παλαιοκομμουνιστηκές απόψεις των τεντυμποϊδων αριστερών να φανταστώ. Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι πολυτεχνείο δεν είναι τα ντουβάρια της πολυτεχνειούπολης, οι βαριές επιβλητικές πόρτες του Γκίνη ή η Εκκλησία των Τριών Ιεραρχών. Το πολυτεχνείο είναι οι άνθρωποι του. Οι καλές συνθήκες έρευνας και εργασίας, το καλό επίπεδο σπουδών, η διευκόλυνση παρακολούθησης, εμβάθυνσης, εξέτασης και εν τέλει "περάσματος" των μαθημάτων. (όταν λέω διευκόλυνση δεν εννοώ προφανώς να περνάμε νύχτα, αλλά από αυτό μέχρι τα σχεδόν άπιαστα θέματα και το έλα-κάνε-κάμπινγκ-3-μέρες-για-να-δώσεις υπάρχει διαφορά) Οι γελοίες και εκδικητικές πρακτικές του Γκόλια και των συν αυτω διαλύουν την όποια καλή λειτουργία της σχολής. Όταν αντικαθίσταται το συνταγματικό "ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση" από το "θα τα λιώσω τα τσογλάνια που θέλανε και να μου κουνηθούν, εγώ την έχω την θέση του Κοσμήτορα στο τσεπάκι έτσι όπως χρησιμοποιώ τη γλώσσα μου" και δη όταν αυτόν τον άνθρωπο τον έχουν ψηφίσει συμφοιτητές μας τότε καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.. Όταν όμως αντικαθίσταται από το "δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι, εγώ έχω αμαξάκι, ας κόψουν τον λαιμό τους" τότε μάγκες πραγματικά την έχουμε πατήσει.........
Υ.Γ. χίλια μπράβο (και ένα ευχαριστώ) στα παιδιά που βάλανε σήμερα το συμφέρον όλων πάνω από την πάρτη τους και το διαβασματάκι τους και πήγανε να διαμαρτυρηθούν.