Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τρί, 11 Οκτ 2011 11:44 pm

3 έγραψε:Μπες και στις 2 αιθουσες, γραφε ταυτοχρονα, και καθε φορα που σε κοβουν πες "με εμποδιζετε να φτασω στο γραπτο μου!". Για να μη σου πω παρε και τα 2 γραπτα στην ιδια αιθουσα, ή ακομα καλυτερα, παρε το ενα στην αιθουσα που γραφεις το 2ο, ανοιξε βιβλια χυμα, γραψε, γυρνα στην αλλη αιθουσα, παρεδωσε το γραπτο για το 1ο και τουμπαλιν.. και γινε αρχοντας :D

Αποκαλυψες το σχεδιο του προεδρου! :clap:
Τα κανει για να μας βοηθησει να περασουμε κανα μαθημα!
Μπραβο στην προεδραρα μας! :finger:

Με τα ΜΜΜ μας τα χαλαει λιγο, αλλα κατι θα εχει στο μυαλο του αυτος ο δαιμονιος προεδρος! :finger:
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 11 Οκτ 2011 11:56 pm

Ρε ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΡΕ! Τσαμπουκαλευτειτε και για τα 2 μαθηματα!

Αυτο ειναι που λεμε "ΔΙΠΛΗ εξεταστικη"! :D Γαμω!!
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό bolidas » Τρί, 11 Οκτ 2011 11:59 pm

..και '3' πουλάκια κάθονταν . . .
bolidas

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 12 Οκτ 2011 12:09 am

Ναι, εσυ τωρα περιμενεις να σου δωσει ο απο μηχανης θεος λυση.. Εμ δεν θα παει ετσι, ειτε θα μαζευτει ενα σεβαστο νουμερο ανθρωπων στο γραφειο του Γκολια να απαιτησει τα στοιχειωδη, ειτε θα τον πιουμε (θα τον πιειτε βασικα, εγω ειμαι εξω απο αυτην την υποθεση) ολοι παρεα.

Και θελω να δω αυριο και εκεινα τα προσωπα που νοιαστηκαν για την εξεταστικη, ΟΛΑ. Εκεινα που ηρθαν για να σπασουν την παρανομη καταληψη, εκεινα που ηρθαν για να ανοιξουν τη σχολη, εκεινα με τις "πρωτοπορες πρωτοβουλιες" τους. Αντε γιατι για να ερθουμε σε κοντρα με τον συμφοιτητη μας μας παιρνει, να καλουμε προσυγκεντρωσεις και ολα, να συγκρουστουμε με τους καθηγητες ομως; Με τον προεδρο; Θα το δουμε αυριο. Ολα εδω πληρωνονται..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό sk23 » Τετ, 12 Οκτ 2011 12:21 am

Reporter έγραψε:
airetikos έγραψε:επιτρεπεται οταν γραφεις το ενα να αντιγραφεις απο το αλλο? γιατι θα κοιτας ασχετα βιβλια με το μαθημα που θεωρητικα την ωρα εκεινη εξεταζεσαι.... Αντε ρε που κραζετε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλακα πλάκα ειδικά γεωτεχνικά έργα και θεμελιώσεις εξετάζονται ίδια ώρα. Μπορεί και να γίνεται . Ας μας πει κάποιος γεωτεχνικός :lol: :lol: :lol:

Δυστυχώς δεν γίνεται...Καμία σχέση δεν έχουν. Πιο πολύ θα βόλευε ΕΓΕ+Τεχνική Γεωλογία ή ΕΓΕ+Βραχομηχανική ή ΕΓΕ+Φράγματα. Αυτά προτείνω στην προεδράρα μας ( :ugeek: ) :finger:
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
sk23

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 12 Οκτ 2011 12:39 am

Εγώ προτείνω το "ό,τι δώσεις σε μία μέρα", ως νέα μορφή εξεταστικής! Τα βάζουμε όλα την ίδια μέρα, 10-15 μαζί στις 8.30, άλλα 10 στις 12, άλλα 15 στις 15.00, και τα υπόλοιπα 6 το απόγευμα που είναι και επικίνδυνα και θέλουμε κόσμο. Καθόμαστε απ'έξω από το Γκινη τρώγοντας ποπ-κορν, βλέποντας κωμικοτραγικές καταστάσεις ως άλλη ταινία Monty Pythons να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας.

Ως καρότο προτείνω ο φοιτητής που θα καταφέρει να γράψει τα περισσότερα εκείνη τη μέρα (προϋπόθεση φυσικά πάνω από 4), να παίρνει την υποτροφία του καλού λακέ, 50 Ευρώ μηνιαίως και ένα set μηχανικά μολύβια από τη σχολή.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 1:04 pm

tsol21 έγραψε:Στο ΣΕΜΦΕ που εκαναν 1 εβδομαδα παραπανω καταληψη απο μας,τα μαθηματα της Πεμπτης και της Παρασκευης αναβληθηκαν λογω της απεργιας στα ΜΜΜ.Εκει δηλαδη πως ''προλαβαινουν''??Μηπως ο προεδρος-εντεταλμενος απο το Υπουργειο,εχει και καποιους ''συνεργατες'' απο τη φοιτητικη παραταξη της ΔΑΠ λεω εγω- και θελει καπως να μας ''επιπληξει'' που αγωνιστηκαμε και μεις λιγακι??ε??λεω εγω τωρα...

Στη ΣΕΜΦΕ που κάνανε μια εβδομάδα κατάληψη πάνω από εμάς κάνουν μια εξεταστική που λέγεται "Επαναληπτική Εαρινη" και διαρκεί 3 βδομάδες (έχει και σάββατα). Εδώ και σε άλλα topics του ίδιου forum βλέπω ότι δεν έχουν ιδέα ότι θα αναβληθούν τα μαθήματα τους αύριο και μεθαύριο και περιμένουν κάποια ανακοίνωση το μεσημέρι ίσως, οπότε αν ξερεις κατι να τους το πεις. Επίσης αν κάποιος ΣΕΜΦΙΤΗΣ ξέρει αν εμείς θα γραψουμε Στατική ΙΙΙ αύριο θα θελα να μας το πει. :crazy2:
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό BM » Τετ, 12 Οκτ 2011 1:22 pm

Εδώ, σε άλλες σχολές, έχουν και επίσημα πτυχιακές (για όλους όσους είναι πάνω από ν έτη).. Πχ, καπάκι μετά την εαρινή, δίνουν και μια καλοκαιρινή, και το αντίθετο.
Τι λέμε τώρα... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από BM και Τετ, 12 Οκτ 2011 1:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Τετ, 12 Οκτ 2011 1:29 pm

ναι και μετα θα ισχύει κ για μας το ν+2,παρόλο που δεν έχουμε
ίσες ευκαιρίες με παιδιά από άλλες σχολές... :crazy: :wtf: :thumbdown:
mertaghon

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Τετ, 12 Οκτ 2011 1:29 pm

ingenieurin26 έγραψε:
tsol21 έγραψε:Στο ΣΕΜΦΕ που εκαναν 1 εβδομαδα παραπανω καταληψη απο μας,τα μαθηματα της Πεμπτης και της Παρασκευης αναβληθηκαν λογω της απεργιας στα ΜΜΜ.Εκει δηλαδη πως ''προλαβαινουν''??Μηπως ο προεδρος-εντεταλμενος απο το Υπουργειο,εχει και καποιους ''συνεργατες'' απο τη φοιτητικη παραταξη της ΔΑΠ λεω εγω- και θελει καπως να μας ''επιπληξει'' που αγωνιστηκαμε και μεις λιγακι??ε??λεω εγω τωρα...

Στη ΣΕΜΦΕ που κάνανε μια εβδομάδα κατάληψη πάνω από εμάς κάνουν μια εξεταστική που λέγεται "Επαναληπτική Εαρινη" και διαρκεί 3 βδομάδες (έχει και σάββατα). Εδώ και σε άλλα topics του ίδιου forum βλέπω ότι δεν έχουν ιδέα ότι θα αναβληθούν τα μαθήματα τους αύριο και μεθαύριο και περιμένουν κάποια ανακοίνωση το μεσημέρι ίσως, οπότε αν ξερεις κατι να τους το πεις. Επίσης αν κάποιος ΣΕΜΦΙΤΗΣ ξέρει αν εμείς θα γραψουμε Στατική ΙΙΙ αύριο θα θελα να μας το πει. :crazy2:

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να σταθούμε σε 2 σημεία:
1)στο Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. κάνουν ΕΑΡΙΝΗ επαναληπική εξεταστική μέσα σε 3 βδομάδες και προφανώς κάποια στιγμή αργότερα θα κάνουν την χειμερινή επαναληπτική(ανάλογη πρόταση είχα κάνει παλιότερα,πριν βγεί το πρόγραμμα-θαύμα) που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να γίνουν τελατίνι,όπως εμείς(μέσα σε λιγότερο από 4 βδομάδες ΟΛΗ την επαναληπτική)
2)Το ότι ΔΕΝ έχουν ενημερωθεί ακόμα,δε σημαίνει ότι θα δώσουν αύριο.Αντιθέτως,στη δική μας σχολή έχει ΗΔΗ βγεί ανακοίνωση που λέει πως ό,τι και να γίνει,εμείς θα δώσουμε...
zavarakatranemia

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες