Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό Argh » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:02 am

Την άλλη τέταρτη θα έχουν απεργία τα ΜΜΜ, δεν θα έρθουν οι πρωτοετείς άρα δώσετε κανονικότατα
Argh

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:04 am

Ποια είναι η πηγή σου για την απεργία των ΜΜΜ; Για τις υπόλοιπες εδώ
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό martin » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:12 am

δηλαδή εγώ που χρωστάω οδοποιία 1 και στατική 5...τι θα κάνω?τα έχω και τα 2 διαβάσει όσο καιρό κράτησαν οι καταλήψεις.γιατί πρέπει να κάψω 1 από τα 2 ?ακόμη και μόνο εγώ ή λίγοι να είναι αυτοί που την ίδια ώρα δίνουν 2 μαθήματα αυτό είναι προφανέστατα άδικο.
ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτό το πρόγραμμα είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.
άμα θέλανε να κάνουν εξεταστική οι καθηγηταράδες μας...να μην ανέβαλαν την πρώτη βδομάδα για να κάνουμε συνέλευση..και μετά εξαφανίστηκαν.
δηλαδή έλεος...δίνουμε που δίνουμε κάθε μέρα και πολλές φορές 2 την ίδια μέρα....ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ?????
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό V » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:30 am

Μπορεί κάποιος συνάδελφος από τη ΔΑΠ ή την ΠΑΣΠ που είναι οι μόνες παρατάξεις που συμμετέχουν στο ΔΣ της σχολής να μας πουν τι ακριβώς έγινε στο ΔΣ; Και επίσης ποια ήταν η στάση η δική τους; Συμφωνούν; διαφωνούν; ή μήπως συμμετείχαν και στην απόφαση; Τις τελευταίες βδομάδες πολλοί από αυτούς ανέβαζαν σεντόνια στο φόρουμ τώρα έχω την αίσθηση ότι κρατούν σιγή ιχθύος.
V

Δημοσίευσηαπό sergis » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:35 am

Όπως από εδώ έχω όσο τίποτα φωνάξει για το ότι πρέπει να ανοίξει η σχολή έτσι και τώρα πρέπει να είμαστε όλοι ανεξαρτήτως κόμματος έξω από το γραφείο του γκολια την Τετάρτη γιατί η απόφαση του είναι παραπάνω απο προκλητική!!! Ντροπη
sergis

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:43 am

Παρασκευή-Σάββατο-Δευτέρα χάθηκαν εξαιτίας παράνομης κατάληψης. Το πρόγραμμα αναπλήρωσης μπουρ... το έβγαλε ο Γκόλιας.
Απλά πράγματα, εμείς ήμασταν σήμερα στο ΔΣ και το καταψηφίσαμε αυτό το αισχρό πρόγραμμα, άλλοι με δικαίωμα ψήφου έλειπαν...
Η κατάληψη που μιλάει για κουτσουρεμένες εξεταστικές (την οποία η ίδια προκάλεσε) τι είχε εξασφαλίσει;ΤΙΠΟΤΕ. Το απόλυτο τίποτε.
Απλά θα χανόταν ή το πολύ θα κάναμε 3 εβδομάδες όπως οι μηχανολόγοι (ξέρετε αυτοί που είχαν εξασφαλίσει εξεταστική τα σαββατοκύριακα).
Δεν φτάνει που παράνομα παρεμποδίσατε τις εξετάσεις 3 ημερών και δώσατε το δικαίωμα στον κάθε Γκόλια να μας γ,,, το πρόγραμμα το παίζετε και σωτήρες που θα διασφάλιζαν εξεταστική 5 εβδομάδων. Ελεος πια...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό martin » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:47 am

δε θέλουμε κανέναν σωτήρα.έλεος πια.όλοι ξέρουμε τι έγινε στη σχολή τον τελευταίο ενάμιση μήνα.μη μας τα πρήζετε με το να ρίχνετε ευθύνες όλοι σε όλους.αν για μία φορά μπορείτε να κάνετε κάτι,όλοι μαζί,συντονισμένα ενάντια σε ένα άδικο και παράλογο πρόγραμμα κάντε το...
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό angelos-sar » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:49 am

Κύριοι τελικά το θέμα έχει καταντήσει τραγωδία, θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί η εξεταστική και να πατούσαμε όλοι σε ένα standard για Φλεβάρη (άλλοι βολέυονται άλλοι όχι..τι να κάνουμε έτσι είναι) το άνοιξε κλείσε με ότι άλλο έχει επακολουθήσει καθόλου δεν τιμά το Ίδρυμα...πολύ από εμάς έχουν και άλλες υποχρεώσεις οπότε ο προγραμματισμός είναι πράγμα αστείο πλέον, υποτίθεται 8α είχα τελειώσει 1 μήνα πριν έχω επαγγελματικό ταξίδι στις 22 και την ίδια μέρα δίνω μάθημα...έλεος απλά έλεος!
angelos-sar

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:55 am

martin έγραψε:δε θέλουμε κανέναν σωτήρα.έλεος πια.όλοι ξέρουμε τι έγινε στη σχολή τον τελευταίο ενάμιση μήνα.μη μας τα πρήζετε με το να ρίχνετε ευθύνες όλοι σε όλους.αν για μία φορά μπορείτε να κάνετε κάτι,όλοι μαζί,συντονισμένα ενάντια σε ένα άδικο και παράλογο πρόγραμμα κάντε το...

Δεν θεωρείς ότι είναι λίγο λάθος να λες κάντε και όχι να κάνουμε; Προτιμότερο είναι να μαζευτούμε ολοι μαζί (ή τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται να συζητήσουν και όχι να βρισουν) και παράλληλα με τη διαμαρτυρία να αποφασίσουμε και το νέο πρόγραμμα της εξεταστικής! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! όχι κάποιοι άλλοι, κάποια παράταξη, κάποιος καθηγητής... Στην τελική, εμάς αφορά, εμείς πρέπει να το φτιάξουμε! Αυτές οι λογικές της ανάθεσης είναι που μας πάνε πίσω περισσότερο από οποιονδηποτε νομο ή αποφαση προεδρου ή δεν ξέρω τι...
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 11 Οκτ 2011 12:57 am

strangelic έγραψε:Προτιμότερο είναι να μαζευτούμε ολοι μαζί (ή τουλάχιστον όσοι ενδιαφέρονται να συζητήσουν και όχι να βρισουν) και παράλληλα με τη διαμαρτυρία να αποφασίσουμε και το νέο πρόγραμμα της εξεταστικής! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! όχι κάποιοι άλλοι, κάποια παράταξη, κάποιος καθηγητής... Στην τελική, εμάς αφορά, εμείς πρέπει να το φτιάξουμε! Αυτές οι λογικές της ανάθεσης είναι που μας πάνε πίσω περισσότερο από οποιονδηποτε νομο ή αποφαση προεδρου ή δεν ξέρω τι...

+1
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες