Συντονιστής: University Editors
evil-minded-angel έγραψε:γνωρίζει κανείς το μειλ της κοπέλας που έκανε στατικη 3? νομίζω παγίνα την λένε
evil-minded-angel έγραψε:γνωρίζει κανείς το μειλ της κοπέλας που έκανε στατικη 3? νομίζω παγίνα την λένε
p_dal έγραψε:Τι θα γίνει πια με αυτους τους τυπους των μαθηματικων και συγκεκριμενα αναφερομαι για τις διαφορικες εξισωσεις. Εχουν καταντισει το μαθημα να ειναι απλησίαστο και τα θεματα που βαζουν τεραστιας δυσκολιας. Οπως θα διαπιστωσαν οι ενδιαφερομενοι εχουν κοψει ολο το κοσμο, εχουν βαλει ενα σορο μηδενικα και δεν δειχνουν καμια διαθεση να βοηθησουν ανεξαρτητως ετους. Εχει καταντισει αυτο το μαθημα οπως και αλλα μαθηματα μαθηματικων να τα χρωσταει ολος ο κοσμος, και αυτοι να μην μπορουν να καταλαβουν οτι εδω ηρθαμε να σπουδασουμε πολιτικοι μηχανικοι και οχι σεμφε. Πρεπει καποια στιγμη να κανουμε κατι με αυτο. Και για μενα σιγουρα οσοι κοπηκαμε να παμε οπωσδηποτε ολοι στην προβολη την Πεμπτη 12-7 στις 10 το πρωι και ισως να παρει και μια μορφη διαμαρτυριας ολο αυτο. Πειτε μου παρακαλω και αλλοι την γνωμη σας.
jk1397 έγραψε:φιλε μαλλον κατι κανεις λαθος.οι διαφορικες ειναι απαραιτητο εργαλειο για εναν οποινδηποτε μηχανικο. κατσε μελετησε τις σοβαρα και ασε δικαιολογιες τυπου δυσκολα θεματα δεν ειμαστε σεμφε. αν δε θες να εχεις μαθηματικο υποβαθρο καλυτερα να μεταπηδησεις σε καποιο τει
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες