20&21/12: Διεξαγωγή μαθημάτων

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: 20&21/12: Διεξαγωγή μαθημάτων

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 20 Δεκ 2012 11:56 pm

Σου ξαναλέω. Στο ρδελλομπου που ζούμε οι νόμοι καταργούνται από άλλους νόμους. Αν δεν θες να εφαρμοστεί ο νόμος βγάζεις τον Ψ νόμο που λέει ο Χ νόμος ΠΟΥΛΟ. Προφανώς όχι εσύ αυτοί που σε εκπροσωπούν. Άρα αν το θέλουν οι πολλοί αυτό θα περάσει (και για αυτό δεν εμπίπτει σε κανένα Μνημόνιο)
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Πέμ, 20 Δεκ 2012 11:58 pm

Έχουμε προφανώς άλλη αντίληψη για τη νομιμότητα. Μη συζητάμε τα ίδια, βαριέμαι. Hint: Αν κάποιοι δεν είχαν ανατρέψει το ν.815 το'79 και το νόμο Γιαννάκου το '06-'07 μάλλον τώρα θα πλήρωνες. Πιο ταλιράκια δε γίνονται: Η κοινωνία δεν είναι ένας "α" κοινοβουλευτικός συσχετισμός!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 21 Δεκ 2012 12:02 am

Καλά οκ. Ο νόμος Γιαννάκου δεν ανατράπηκε. Αλλά ας είναι. Εχεις δίκιο. Και αμα δεν μου αρεσει εμενα ενας νομος και παω και καψω 2-3 βουλευτες αλλα καταλαθος πετυχω και εναν βουλευτη της άλλης πλευράς να πείς μπράβο. Μην με πεις φασίστα. :D
airetikos

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 21 Δεκ 2012 12:06 am

airetikos έγραψε:Καλά οκ. Ο νόμος Γιαννάκου δεν ανατράπηκε. Αλλά ας είναι. Εχεις δίκιο. Και αμα δεν μου αρεσει εμενα ενας νομος και παω και καψω 2-3 βουλευτες αλλα καταλαθος πετυχω και εναν βουλευτη της άλλης πλευράς να πείς μπράβο. Μην με πεις φασίστα. :D
Καλό το πινγκ πονγκ με τον τοίχο, αλλά προτιμώ με αντίπαλο...Άντε νύχτα, έχει ένα καφενείο εδώ απέναντι που κάνουν συζητήσεις υψηλότερου επιπέδου :|

Α και θέλω να μου εξηγήσεις αύριο ποιές είναι οι αρμοδιότητες του ΣΔ, από πόσα μέλη αποτελείται, ποιές λειτουργίες έχει υπό την ευθύνη του, πόσοι εξωπανεπιστημιακοί το συγκροτούν, τι δείχνει η εμπειρία από την εφαρμογή αντίστοιχων διατάξεων στην Ευρώπη και αλλού?
Πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο η εκπαιδευτική διαδικασία...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 21 Δεκ 2012 12:16 am

Αμα δεν τα ξερω ποιες οι επιπτώσεις? :think: Και σιγα ρε μαν που εισαι μονο εσυ ανθρωπος και οι αλλοι τυχη. Ουρα και λιγο που λεει και ο ΘΕΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ
airetikos

Δημοσίευσηαπό chrisss » Παρ, 21 Δεκ 2012 3:05 am

το τι είναι φασισμός και τι δημοκρατικό θα αποφασιστεί στην Ελλάδα του 2012 (προσεχώς 2013 http://www.facebook.com/pages/%CE%9B%CE ... 2120315266), θα αποφασιστεί από τα παπαγαλάκια του Τσίπρα..η εκλογή στο ΣΔ είναι ΝΟΜΙΜΗ, λέξη, που εσείς στην αριστερά την αγνοείτε συστηματικά. Οι τραμπουκισμοί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και καταδικαστέοι από όλους τους εχέφρονες ανθρώπους και όχι από τα ανθρωποειδή της αριστεράς( http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 19&catid=3). Το αν ο νόμος για τα συμβούλια διοίκησης πρέπει να εφαρμοστεί ή όχι, το απάντησαν οι Έλληνες πολίτες κατά πλειοψηφία στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, όπου (ευτυχώς) ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν πρώτο κόμμα..δράτε ενάντια στην λαϊκή θέληση με τρόπους τραμπούκικους και φασιστικούς..σας ξεβολεύουν και ζορίζεστε..δεν πειράζει αυτά έχει η ζωή.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2013, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
chrisss

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 21 Δεκ 2012 5:33 am

@chrisss
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!
πόσες φορές θα το πούμε;;;; Το να μου λες ότι τα ΣΔ είναι νόμιμα δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ!!! (και επίσης πόσες φορές θα σου πούμε ότι δεν είχε η αριστερά σχέση με τη συγκεκριμένη επίθεση;;)

Πάρτε το χαμπάρι!!! Δημοκρατία και αριστερά πάνε πακέτο!!! Δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο και αριστερά πάνε πακέτο!!!
Εύχομαι, με τη σειρά μου το 2013 να φέρει το λαό στην εξουσία και τους φασίστες σε κανά νησάκι... άντε φιλιά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Παρ, 21 Δεκ 2012 11:59 am

Δε θα δεις ποτέ νομιμότητα αν μόνο το ιδεατά τέλειο δικό σου πρέπει να περάσει. Δε θα αντιμιλίσω για το τι είναι νομιμότητα κατά τη γνώμη σου, μιας και ούτε αλλάζει κανείς εύκολα γνώμη με ημιανώνυμα μυνήματα στο ίντερνετ, ούτε και εγώ απέχω πάρα πολύ από το ιδεατά τέλεια δικό σου αν το δούμε θεωρητικά, απλά λέω αν περιμένεις να δεις το 'ιδεατά τέλεια νόμιμο' στη πράξη θα περιμένεις πολύ και συνήθως μόνο με απολυταρχία κάποιος πείθει τον εαυτό του το κατάφερε.
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ilgat » Παρ, 21 Δεκ 2012 1:03 pm

καλημερα,
γνωριζει κανεις εαν η γραμματεια σημερα ειναι ανοιχτη?
στα τηλεφωνα δεν απαντουν παντως,
ilgat

Δημοσίευσηαπό chrisss » Παρ, 21 Δεκ 2012 5:36 pm

OxYdO έγραψε:@chrisss
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!
πόσες φορές θα το πούμε;;;; Το να μου λες ότι τα ΣΔ είναι νόμιμα δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ!!! (και επίσης πόσες φορές θα σου πούμε ότι δεν είχε η αριστερά σχέση με τη συγκεκριμένη επίθεση;;)

Πάρτε το χαμπάρι!!! Δημοκρατία και αριστερά πάνε πακέτο!!! Δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο και αριστερά πάνε πακέτο!!!
Εύχομαι, με τη σειρά μου το 2013 να φέρει το λαό στην εξουσία και τους φασίστες σε κανά νησάκι... άντε φιλιά

Αν συνεχίσετε έτσι, άλλοι θα καταλήξετε σε νησάκια, έχετε ξαναπάει άλλωστε..δεν το θέλω, άλλα όπως φαίνεται μόνοι σας φτιάχνετε την μοίρα σας. Να το πείτε και δημόσια ότι είστε κατά της αστικής μας δημοκρατίας και τότε ο εισαγγελέας θα επιληφθεί αυτεπάγγελτα του θέματος, μην αγχώνεσαι. Τέλος, το αν έχει σχέση η αριστερά με την συγκεκριμένη επίθεση και γενικότερα με την βία είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, φάνηκε και από την στάση σας για την έφοδο της αστυνομίας στην βίλα Αμαλίας, όπου βρέθηκαν 1000 μπουκάλια για μολότοφ( μάλλον ούτε αυτό είναι βία, μόνο η Μαρία Αντουανέτα που μιλάει στον γ' ενικό για τον εαυτό της είναι βία - Στρατούλης). Εσείς ,όπως και οι άλλοι θρασύδειλοι και υποκριτές της Χρυσής Αυγής, είστε αντιδημοκρατικά κόμματα που στόχο έχετε την κατάληψη της εξουσίας που χάσατε στον συμμοριτοπόλεμο( αν θες να μιλάμε με εμφυλιακούς όρους).
chrisss

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης