Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό sofibo » Σάβ, 01 Οκτ 2011 9:52 pm

αριστερίζεις :P
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 01 Οκτ 2011 9:53 pm

Είναι η ισορροπία στην τραμπάλα της πολιτικής.... Ελπίζω να ισορροπήσω στο ασφαλές και μετριοπαθές κέντρο... :D
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό glm » Σάβ, 01 Οκτ 2011 10:24 pm

Παραθέτω ξανά την ερώτησή μου, για να μην πάει στο βρόντο...

glm έγραψε:Να ρωτήσω... Ήδη με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε τις προάλλες, οριακά προλαβαίνουμε να ολοκληρώσουμε τις 3 εξεταστικές, το χειμερινό και το εαρινό. Έστω ότι τη Δευτέρα αποφασίζεται να ανοίξει η σχολή. Δεδομένου ότι απαγορεύεται να δίνουμε τα Σάββατα, αλλάζει το υπάρχον πρόγραμμα και καθυστερεί η ολοκλήρωση της επαναληπτικής εξεταστικής. Πώς γίνεται να τα προλάβουμε όλα; Ή θα γίνουμε λίγο παράτυποι; :think:
glm

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 01 Οκτ 2011 10:52 pm

Δεν απαγορεύετε να δίνουμε το σαββατο, μέσα σε εξεταστική!!! Οι εξετάσεις, αν ανοίξουμε, θα γίνουν κανονικά...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Σάβ, 01 Οκτ 2011 10:52 pm

χωρις να εχω δει τι εχει γραφτει προηγουμενως εχω 2 αποριες..πρωτη, τι διαφορα ειχαν αυτες οι υπογραφες που εφερε η δαπ σε σχεση με τις αλλες κακες υπογραφες των εαακ-εγκελαδου που καναν την πασπ κ τη δαπ να αναγνωρισουν αυτη τη φορα την αναγκαιοτητα που προκυπτει απο αυτες για συνελευση..να υποθεσω οτι αυτη τη φορα η συνελευση θα ειναι ''νομιμη'' μιας κ οι καλοι εκπροσωποι τον φοιτητων στην ηλιθεια κλειστη διαδικασια του δσ αποφασισαν οτι αυτη τη φορα οι υπογραφες ηταν καλες, ενω την προηγουμενη δεν ηταν..κωλοτουμπα το λεω εγω αυτο..να ταν η μονη ομως..

προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το τι πλαισιο κατεβαζει κανεις..πχ πλαισιο που λεει οτι η εξεταστικη ξεκιναει δευτερα ενω αυτοι που το κατεβαζουν ξερουν οτι θα ξεκινησει παρασκευη ή πχ πλαισιο ανοιχτη σχολη..απλα θελω να μου επιβεβαιωσει καποιος ή να με διαψευσει βεβαια θα γελασω πολυ, τι ειπε ο προηγουμενος ομιλιτης της δαπ στην 3η κατα σειρα συνελευση της σχολης φετος στο ψηφισμα που εφερε το μασ.. αν θυμαμαι καλα ειπε αυτολεξει ''εμεις ως δαπ-νδφκ δεν θα μπορουσαμε ποτε να κατεβασουμε ή να στηριξουμε ενα πλαισιο ανοιχτη σχολη χωρις πολιτικο περιεχομενο''.. στο ενα μετρο αποσταση ημουν οταν το ελεγε..ενταξει την ταση να κοροιδευουν τον κοσμο την εχω αντιληφθει απο την εγγραφη μου ακομα στη σχολη , αλλα λιγη διακριτικοτητα ρε παιδια..

τελος μια ερωτηση που εχω..οι 13 εβδομαδες μαθηματων ειναι κατι δεσμευτικο???δηλαδη ερχεται το υπουργειο κ ελεγχει αν πχ λεω η στατικη εγινε 13 εβδομαδες και αν εγινε 12 λεω εγω θεωρει οτι δεν εγινε κ δεν μπορει να εξεταστει??σοβαρα το ρωταω, γιατι θελω να ψαξω απο το 2007 που βγηκε ο νομος ποσα μαθηματα που εχω δωσει κ εχω περασει ήταν παρανομα..σαν τις συνελευσεις ενα πραγμα..προχειρα μου ερχονται αρκετα.. προχειρα πλακα πλακα μου ερχονται κ μπολικες αναπληρωσεις σαβατο πρωι..αυτα μετρηθηκαν στις 13 εβδομαδες ή οχι..αα κ παρανομα μαθηματα δεν ειναι κ αυτα?? σοβαρα το ρωταω..θελω να δω ποτε οι παραβασεις του νομου επιφερουν συνεπειες..
SAKIL

Δημοσίευσηαπό dean » Σάβ, 01 Οκτ 2011 11:01 pm

η λυση ειναι απλη. Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη Εξεταστικη
Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο Καταληψη
(οπως τωρα δηλαδη αλλα με προγραμμα για να ξερουμε ποτε να διαβασουμε)
dean

Δημοσίευσηαπό ScAr » Σάβ, 01 Οκτ 2011 11:01 pm

Πάντως διαφωνώ με την ισχύ που έχει δωθεί στο Δ.Σ. ως θεσμό και δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εναντιώνεται, στις επιταγές μεγάλου -αντιλαμβάνομαι τη σχετικότητα- μέρους του φοιτήτικού συλόγου!
Μου φαίνεται αστείο να κρίνονται παράνομες οι ενέργειες ενός φοιτητή από ένα όργανό του, δηλαδή μια ομάδα ατόμων που ο ίδιος ψήφισε για να τον εξυπηρετούν..
Μαθητευόμενος Στυλίστας με όραμα απασχόλησης σε Reality Shows. . .
ScAr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 01 Οκτ 2011 11:09 pm

SAKIL έγραψε:προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το τι πλαισιο κατεβαζει κανεις..πχ πλαισιο που λεει οτι η εξεταστικη ξεκιναει δευτερα ενω αυτοι που το κατεβαζουν ξερουν οτι θα ξεκινησει παρασκευη ή πχ πλαισιο ανοιχτη σχολη..απλα θελω να μου επιβεβαιωσει καποιος ή να με διαψευσει βεβαια θα γελασω πολυ, τι ειπε ο προηγουμενος ομιλιτης της δαπ στην 3η κατα σειρα συνελευση της σχολης φετος στο ψηφισμα που εφερε το μασ.. αν θυμαμαι καλα ειπε αυτολεξει ''εμεις ως δαπ-νδφκ δεν θα μπορουσαμε ποτε να κατεβασουμε ή να στηριξουμε ενα πλαισιο ανοιχτη σχολη χωρις πολιτικο περιεχομενο''.. στο ενα μετρο αποσταση ημουν οταν το ελεγε..ενταξει την ταση να κοροιδευουν τον κοσμο την εχω αντιληφθει απο την εγγραφη μου ακομα στη σχολη , αλλα λιγη διακριτικοτητα ρε παιδια..

Μια διευκρίνηση από τον SAKIL για όσους δεν ήταν στην 3η συνέλευση όπως εγώ: αναφέρεται σε ψήφισμα που κατέβηκε από το ΜΑΣ για να ψηφιζεται χωριστα το ανοιχτη σχολη- καταληψη και στη συνεχεια ξεχωριστα το πολιτικο πλαισιο
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 01 Οκτ 2011 11:11 pm

Εαν διαφωνουμε με το ΔΣ να τις ακυρωσουμε τις εκλογες να μην μας ταλαιπωρούνε ολοι με το πρηξιμο και την ταλαιπωρια να παμε Γκινη να ψηφισουμε. Κανεις δεν θα στεναχωρηθεί. Από κει και πέρα φιλε σακιλ (σκοτι πιπεν οε οε οε) να ξερεις οτι τα Σαββατα αναπληρώσεις μια χαρα μετρούσαν εως τον τωρινο νομο.... τώρα θα μετράνε μονο 2 Σαββατα για αναπληρώσεις από όσο ξέρω. Αυτά και αν λανθάνω ας με διορθωσετε.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Σάβ, 01 Οκτ 2011 11:19 pm

lybe33 έγραψε:Καταγγελία Εγκέλαδου:

OTAN Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ:
Στο σημερινό ΔΣ (Σάββατο 1/10) του φοιτητικού συλλόγου η ΔΑΠ προσκόμισε 350 υπογραφές ζητώντας τη διεξαγωγή νέας ΓΣ, παρά το γεγονός ότι όλη την προηγούμενη χρονιά όπως και στο προηγούμενο ΔΣ ζητούσε 600 υπογραφές για να συγκαλεστεί Γενική Συνέλευση. Αν αυτή η στάση συνδυαστεί με την κατάδηλη πρόθεση να καταθέσει πλαίσιο ανοιχτής σχολής (χωρίς κανένα πολιτικό πρόταγμα, χωρίς κανένα επίδικο, χωρίς καμία αναφορά στο νόμο διαμαντοπούλου-γεωργιάδη) τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για το ρόλο που επιτελεί η συγκεκριμένη παράταξη. Μάλιστα, όταν οι αριστερές παρατάξεις συγκέντρωσαν ικανό αριθμό υπογραφών (261/217) τις προηγούμενες μέρες η ΔΑΠ αρνήθηκε να υπογράψει το ΔΣ ζητώντας πάλι έναν αριθμό φαντασιακό και παράλογο (το 600 είναι περιστασιακό ’πλαφόν’ φαίνεται).

Kοιτα να δεις που θα με κανετε να υποστηριξω την ΔΑΠΑΡΑ.Κατηγορείτε καποιον που μη εχοντας τιποτα αλλο να κανει πραττει τα ιδια με εσας?Και αυτο λογιζεται ως αδικια?Παμε καλα?

ρε εδω ζουμε το θεατρο του παραλογου και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι
giwrgos87

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης