Συντονιστής: University Editors
glm έγραψε:Να ρωτήσω... Ήδη με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε τις προάλλες, οριακά προλαβαίνουμε να ολοκληρώσουμε τις 3 εξεταστικές, το χειμερινό και το εαρινό. Έστω ότι τη Δευτέρα αποφασίζεται να ανοίξει η σχολή. Δεδομένου ότι απαγορεύεται να δίνουμε τα Σάββατα, αλλάζει το υπάρχον πρόγραμμα και καθυστερεί η ολοκλήρωση της επαναληπτικής εξεταστικής. Πώς γίνεται να τα προλάβουμε όλα; Ή θα γίνουμε λίγο παράτυποι;
SAKIL έγραψε:προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το τι πλαισιο κατεβαζει κανεις..πχ πλαισιο που λεει οτι η εξεταστικη ξεκιναει δευτερα ενω αυτοι που το κατεβαζουν ξερουν οτι θα ξεκινησει παρασκευη ή πχ πλαισιο ανοιχτη σχολη..απλα θελω να μου επιβεβαιωσει καποιος ή να με διαψευσει βεβαια θα γελασω πολυ, τι ειπε ο προηγουμενος ομιλιτης της δαπ στην 3η κατα σειρα συνελευση της σχολης φετος στο ψηφισμα που εφερε το μασ.. αν θυμαμαι καλα ειπε αυτολεξει ''εμεις ως δαπ-νδφκ δεν θα μπορουσαμε ποτε να κατεβασουμε ή να στηριξουμε ενα πλαισιο ανοιχτη σχολη χωρις πολιτικο περιεχομενο''.. στο ενα μετρο αποσταση ημουν οταν το ελεγε..ενταξει την ταση να κοροιδευουν τον κοσμο την εχω αντιληφθει απο την εγγραφη μου ακομα στη σχολη , αλλα λιγη διακριτικοτητα ρε παιδια..
lybe33 έγραψε:Καταγγελία Εγκέλαδου:
OTAN Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ:
Στο σημερινό ΔΣ (Σάββατο 1/10) του φοιτητικού συλλόγου η ΔΑΠ προσκόμισε 350 υπογραφές ζητώντας τη διεξαγωγή νέας ΓΣ, παρά το γεγονός ότι όλη την προηγούμενη χρονιά όπως και στο προηγούμενο ΔΣ ζητούσε 600 υπογραφές για να συγκαλεστεί Γενική Συνέλευση. Αν αυτή η στάση συνδυαστεί με την κατάδηλη πρόθεση να καταθέσει πλαίσιο ανοιχτής σχολής (χωρίς κανένα πολιτικό πρόταγμα, χωρίς κανένα επίδικο, χωρίς καμία αναφορά στο νόμο διαμαντοπούλου-γεωργιάδη) τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για το ρόλο που επιτελεί η συγκεκριμένη παράταξη. Μάλιστα, όταν οι αριστερές παρατάξεις συγκέντρωσαν ικανό αριθμό υπογραφών (261/217) τις προηγούμενες μέρες η ΔΑΠ αρνήθηκε να υπογράψει το ΔΣ ζητώντας πάλι έναν αριθμό φαντασιακό και παράλογο (το 600 είναι περιστασιακό ’πλαφόν’ φαίνεται).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης