Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό chris_z » Σάβ, 01 Οκτ 2011 6:29 pm

Το πότε μπορεί ή/και υποχρεούται κάποιος να υπογράψει στο ΔΣ; Δηλαδή επειδή κάποιοι δεν θέλουν να γίνει συνέλευση δεν θα γίνεται; Τι σκατά νταβατζιλίκια;

Από ότι έχω καταλάβει οι φοιτητικές εκλογές γίνονται για την κατανομή των δυνάμεων στο δσ. Ακριβώς για να μην γίνεται συνέλευση κάθε εβδομάδα ή και κάθε μέρα και γίνεται χαμός. Σε αυτή την λογική δεν χρειαζόμαστε τις φοιτητικές εκλογές, γιατί είναι νταβαντζιλίκια όπως λες να έχουν λόγο οι παρατάξεις τις οποίες ψήφισαν οι φοιτητές για να έχουν λόγο σε τέτοιες περιστάσεις. Και δεν λέω πως δεν πρέπει να γίνονται συνελεύσεις επειδή έχει 5 υπογραφές στο δσ η δαπ, τόσες συνελεύσεις έχουν γίνει για τόσους λόγους(δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πως θα είχε υπογράψει και η δαπ), απλώς αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν αλλιώς: 303>236.

Για παράδειγμα το άτυπο καταστατικό που υπάρχει ως τώρα λέει ότι αν μαζευτεί ένας αριθμός υπογραφών μπορεί να καλεστεί ΓΣ. Αφού μαζεύτηκαν τι πάει να πει ότι δεν το εγκρίνεις;

Για τη παράνομη συνέλευση της Πέμπτης τότε γιατί έκαναν δσ αν έφθαναν οι υπογραφές; Μήπως χρειαζόταν δσ η συνέλευση για να μην είναι παράνομη; Μήπως όταν δεν μας έκατσε το δσ είπαμε ότι τελικά δεν χρειαζόταν; Από ότι ξέρω και οι υπογραφές περνάν από δσ πρώτα.
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Σάβ, 01 Οκτ 2011 6:48 pm

Ωραια λοιπον, διαβαζουμε το σ/κ για τριτη, δεν βγαινουμε σημερα, παμε ψηφιζουμε 500 ατομα υπερ ανοιχτης σχολης στην γ.σ την δευτερα και επιπλεον ετοιμαζομαστε τα ιδια ατομα να ξαναπαμε την πεμπτη στην συνελευση των εακ να ξαναψηφισουμε παλι ανοιχτη... Παρτε και καδρονια την πεμπτη γιατι θα ειναι στο Γκινη και θα ερθουν ολοι οι χουλιγκανς απτις γυρω περιοχες. Σορρυ που ειμαι τοσο ευθυς αλλα το βλεπω οτι ετσι ακριβως θα παει το πραγμα και αν δεν μαρτυρησουμε και ματωσουμε οι 500, οι 200 θα κρατησουν την σχολη κλειστη...
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό Nysta » Σάβ, 01 Οκτ 2011 6:53 pm

δε ντρέπεσαι ρε γελοίε να γράφεις ότι να ναι; είσαι διεγραμμένος αν περάσει το νομοσχέδιο.. έλα να μου πληρώσεις εσύ ότι κι αν ζητήσει η σχολή σε προσωπικά έξοδα φοιτητή... βγήκαν οι δαπίτες μάγκες
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Σάβ, 01 Οκτ 2011 6:57 pm

Δεν ειμαι δαπιτης.
Να δουμε αν θα σεβαστεις την πλειοψηφια.
Δεν ειμαι διεγραμενος αν περασει το νομοσχεδιο.
Δεν ειμαι γελοιος.
Λεω παντα την αληθεια.
Η αληθεια ποναει.
Θα στα πληρωσω οπως πληρωνω νοικι, πηγαινωερχομαι Αθηνα και διαβαζω μαθηματα τζαμπα εδω και 6 βδομαδες.
lnFam0uS

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Σάβ, 01 Οκτ 2011 6:58 pm

Και παρεπιπτοντως ειμουν σιγουρος οτι θα εγραφες μολις εκανα λογκαουτ.... γιαυτο ξαναμπηκα καπακια
lnFam0uS

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 01 Οκτ 2011 6:59 pm

Άντε πάλι με τα καδρόνια. Ίσως πρέπει να γίνει πιο σαφές από τους κανόνες του φόρουμ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν παραινέσεις για οργάνωση συγκρούσεων. Θα υπάρξει κάποια διόρθωση σύντομα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Σάβ, 01 Οκτ 2011 7:01 pm

Τα καρδονια ειναι τροπος του λεγειν, εννοω οτι προφανως μολις ψηφισουμε ανοιχτη σχολη, θα κινησουν ουρανο και γη για να ξανακλεισει...
lnFam0uS

Δημοσίευσηαπό faremal » Σάβ, 01 Οκτ 2011 7:12 pm

Παρατηρώ τη λέξη παράνομη να πηγαινοέρχεται και θέλω να ρωτήσω: αν μαζευτούν οι κατάλληλες υπογραφές, που συνήθως είναι το 1/5 των μελών του συλλόγου και όχι των φοιτητών, έχει δικαίωμα το Δ.Σ. να μην υπογράψει και σφραγίσει το ημερήσιο δελτίο;
Και για να είμαστε νόμιμοι όπως θέλουμε, πόσες ημέρες πριν πρέπει να βγει το ημερήσιο δελτίο; Γιατί κάθε καταστατικό είναι διαφορετικό σε αυτά τα θέματα.
Και πείτε μας συνάδελφοι που γνωρίζετε, ποιοι είναι στην Εξελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου και αν αυτή υπάρχει.
Δε θέλω να τοποθετηθώ υπέρ ανοικτής ή κλειστής σχολής αλλά για τη νομιμότητα που χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα.
faremal

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 01 Οκτ 2011 8:41 pm

Οι εκλογές γίνονται για κατανομή εδρών στο ΔΣ αλλιώς να τις καταργήσουμε και να κάνει ΕΑΑΚ-ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ότι θέλει...
Η ΔΑΠ μάζεψε υπογραφές για να αναδείξει την αγανάκτηση που υπάρχει και το έκτακτο της κατάστασης και έφερε το αίτημα στο ΔΣ που αποφάσισε (νόμιμη) συνέλευση την Δευτέρα. Αν δεν υπογραφόταν ΔΣ, συνέλευση δεν θα κάναμε...
Την Δευτέρα θα κριθεί, σύμφωνα και με το http://www.civil.ntua.gr/uploads/eggrafou.pdf, αν θα χαθεί οριστικά ή όχι η εξεταστική...
Στην συνέλευση της Δευτέρας θα πρέπει όσοι θέλουμε να μην χάσουμε την εξεταστική να είμαστε από νωρίς εκεί, για να υπάρχει ο κατάλληλος αριθμός ώστε να ξεκινήσει η συνέλευση και να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στο νταβαντζιλίκι ορισμένων.
Οποιός μείνει σπίτι του να διαβάσει, τσάμπα θα διαβάσει...
Να μην παραπονεθεί όταν χαθεί η εξεταστική (βλέπε Νομική και άλλοι...) γιατί θα είναι επιλογή του.
Η συνέλευση της Δευτέρας είναι απο τις πιο κρίσιμες και δύσκολες των τελευταίων ετών...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό myrto » Σάβ, 01 Οκτ 2011 8:44 pm

Επειδή αδυνατώ να διαβάσω τις προηγούμενες 163 σελίδες ( sorry αν έχει ήδη υπάρχει)...προς ενημέρωση ...

Χάνεται η εξεταστική στη Νομική Αθηνών
http://www.mycampus.gr/my_foititoupoli/ ... 8inon.html

(Δε θελω να προβοκάρω - απλα μεταφερω τα μαντάτα.... :( )
Εάν ο λόγος είναι άρρωστος, ας είναι τουλάχιστον γερά τα αυτιά. (Φουλμπέ)

Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα.
myrto

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες