από Jason_ab » Παρ, 30 Σεπ 2011 1:18 pm
Κάτσε ρε recon για μισό λεπτό για να καταλάβω τί ακριβώς λέμε.
1ον)Νομίζεις οτι ο μοναδικός τρόπος αγώνα είναι η κατάληψη;
2ον) Πραγματικά πιστεύεις οτι μπορούμε κάθε 2-3 μέρες να έχουμε συνέλευση; Όχι φίλε μου ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε στα δεδομένα των φοιτητών που είχαμε στις 20 του μήνα. Μα τίποτα απολύτως!
3ον) Και επειδή εσύ δεν μπορείς να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια σημαίνει οτι έχεις δικαίωμα να υποβαθμίζεις την σημασία της συνέλευσης των φοιτητών κάνοντας 3 την βδομάδα με το ίδιο θέμα; Εάν θέλεις να αντιδράσεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εσύ και η παρέα σου, τότε αυτό να κάνεις με τον τρόπο που γουστάρεις. Μην διατείνεσαι όμως οτι με εκπροσωπείς (εμένα και τους υπόλοιπους φοιτητές). Και κυριότερα: ΜΗΝ ΜΟΥ @#$@#$% ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ!!!!!
4ον) Δηλαδή εάν γίνει και άλλη συνέλευση και ψηφίσουν 1200 άτομα ανοιχτή σχολή εσύ θα κάνεις άλλη μία μετά απο 3 μέρες με 240 και θα λες ας ερχόντουσαν να ξαναψηφίσουν για άλλη μία φορά;
5ον) ΦΥΣΙΚΑ και έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε το νέο νόμο. Όχι όμως μπουρδελοποιόντας τις συνελεύσεις μας, αλλά αρθρώνοντας έναν σοβαρό και στοιβαρό λόγο με επιχειρήματα χωρίς να διαλύουμε την λειτουργία του Πολυτεχνείου (έστω και προσωρινά). Και ακόμα χειρότερα χωρίς να παραδίδουμε οι ίδιοι τα κλειδιά της πόλης. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε όλοι οτι με αυτά τα βιολιά ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;;;
Εάν κάποιος πάει και της πει οτι οι Π.Μ. του ΕΜΠ είναι κλειστοί θα πεί και αυτή και όλος ο κόσμος ΔΙΚΑΙΩΣ οτι αυτή η απόφαση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, αλλά μαγειρεμένη. Τα ίδια γινόντουσαν απο τα αριστερά κόμματα σε όλα τα πανεπιστήμια απο την αρχή της μεταπολιτευσης. Συνέλευση στην συνέλευση μέχρι να μας βγει η μαγιονέζα. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!!
6ον)Πραγματικά πιστεύεις οτι νοιάζει κανέναν τί κάνει η ΔΑΠ και μας το λέτε και το ξαναλέτε; Εσείς ευθύνεστε για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί, με εσάς τα βάζει ο κόσμος και οι φοιτητές.
7ον)"Εσυ βλεπεις πως ειμαι τραμπουκος, βαμμένος, χαζος, αδαης και ανώριμος". Σε αυτό θέλω να αναλύσω δύο πράγματα:
Αρχικά δεν μιλάω για εσένα προσωπικά, απλά τα ακούς σε πρώτο ενικό επειδή εσένα βρήκα μπροστά μου να υποστηρίζεις αυτές τις πρακτικές. Οπότε όλα τα επίθετα πηγαίνουν συλλογικά. Έπειτα πρέπει να αφαιρέσεις το "χαζός" γιατί δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο. Τέλος θα πρέπει στα υπόλοιπα επίθετα να προσθέσεις μερικές επεξηγήσεις:
Αδαής (στην περίπρωσή σας) : αυτός που βιάζεται να επαναστατήσει πριν ενημερωθεί πλήρως για την υπάρχουσα κατάσταση, την λειτουργία των καταστάσεων και τους τρόπους ανατροπής των καταστάσεων. Τρικυμιώδη συναισθήματα σε ρηχά νερά, επαναστατική διάθεση χωρίς πολιτική συνειδητοποίηση.
Ανώριμος (πολιτικά): Εύκολη λεία για ορισμένους επαγγελματίες mindfuckers.
Βαμμένος: Προϊόν φοιτητή που έχει λάβει υπερβολική δόση απο mindfuck.
Τραμπούκος: Βαμμένος φοιτητής που νομίζει οτι έχει να παλέψει ενάντια στους συμφοιτητές του επειδή δεν συμφωνούν με τον βιαστή του εγκεφάλου του.
Πρώην ΚΚΕ: Πολίτης που βαρέθηκε το καθημερινό mindfucking (έχω να σου γνωρίσω πολλούς τέτοιους, αυτοί ίσως μπορέσουν να σε βοηθήσουν).
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.