Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό mike89 » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:17 pm

cvam έγραψε:παιδια καλημερα!!! λοιπον προτεινω να απαιτησουμε όλοι οι φοιτητες να ξεκινησουν κανονικα τα μαθηματα στις 10-10 να δωσουν εξεταστικη αυτοι που θελουν να παρουν πτυχιο και οι υπολοιποι να γραφουμε όλο το χειμωνα.....αυτο το εχει αποφασισει η συγκλητος του εμπ..εμας μας εδωσαν ενα προγραμμα τερας (για τους δικους τους λογους ..δεν θελω να το αναλυσω εδω μεσα) και δεν καναμε τπτ γιαυτο....χωρις πλακα τωρα εδω που εχουμε φτασει πρεπει να πιεσουμε να γινει αυτο που προτεινε το εμπ..ειναι ανωτερο της σχολης.... επισης γιαυτους που λενε οτι ειναι παρανομη αυτη η αποφαση λενε βλακειες ....

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε!!
φίλε cvam διάβασε το 5 μέρος εδώ τι λέει! Η συμβολή του προσωπικού είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ! Ποιος σου είπε ότι θα έχουν όρεξη μετά από μιας εβδομάδας δουλειά να δίνονται οι εξετάσεις τα Σαββατοκύριακα επειδή εμείς θέλαμε να κάνουμε καταλήψεις; Δεν θα τους κατηγορήσω αν αρνηθούν!

recon έγραψε:Η θα τις λες παρανομες (και αρα καλεις και εσυ σε μια παρανομη συνελευση) ή κοψε αυτο το παιχνιδακι για να μαζεψεις κοσμο στο πλευρο σου.

Συμφωνώ με αυτό!
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό angeldust » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:18 pm

Εχει κανεις κανα νεοτερο για την εξςταση στις 12:00 ή ειναι δεδομενο για σημερα οτι δε θα γινουν ?
angeldust

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό cvk » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:24 pm

ουτε η εξεταση της φυσικης εγινε
cvk

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό recon » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:25 pm

@ jason .

εγω δημοκρατια ομως θεωρω και το οτι χθες μαζευτηκαν 244 ατομα (που ειναι πιο πανω απο την απαρτια) και θελησαν να αποφασισουν. Οι περισσοτεροι συνειδητοποιημενοι πολιτικά.
Οταν ο κοσμος γυρω σου βραζει και οι φοιτητες παλευουν για το μελλον τους, εγω εχω αναγκη να κανω κατι. δεν μπορω να καθομαι και να μου λεει η δαπ επομενη γενικη συνελευση σε ενα μηνα. ΟΧΙ. οι εξελιξεις τρεχουν (και οχι μονο στο θεμα της παιδειας) και νιωθω τον δαπιτη να με φιμωνει οταν μου λεει ελα να τα πουμε ξανα σε ενα μηνα! αν δεν φοβασαι κυριε τη ψηφο, βαλε την επομενη βδομαδα. αν εχεις να μιλήσεις με πολιτικά επιχειρηματα τι εχεις να κρυψεις, και τι φοβασαι??

επειτα.
εχω σιχαθει την ολη φαση εδω μεσα. Μπαινει ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του και αμα λεει κατι εναντιον του νομου η υπερ των γενικων συνελευσεων τον βαφτιζετε κομματοσκυλο και γλυφτη. Δεν φταιω εγω αν τα στερεοτυπα σου ειναι λαθος, αλλα ελα να τα συζητησουμε και απο κοντα. Ισως με αντιμετωπισεις διαφορετικα οταν δεις οτι δεν ειμαι κομματικα βαμμενος.

εγω παλι, σε αντιθεση με αυτα που λες ακομα ελπιζω για τους περισσοτερους μεσα στη σχολη να συνειδητοποιηθούν πριν να ειναι αργά. ο καθενας το βλεπει απο διαφετικη πλευρά. Εσυ βλεπεις πως ειμαι τραμπουκος, βαμμένος, χαζος, αδαης και ανώριμος, και εγω ελπίζω να καταλαβεις πως εχεις δυναμη και αν διαφωνεις με το νεο νομο μπορείς να τον ανατρέψεις. τωρα και με διάρκεια στον αγώνα σου, και όχι σε ένα μήνα
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό cvam » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:31 pm

mike89 έγραψε:φίλε cvam διάβασε το 5 μέρος εδώ τι λέει! Η συμβολή του προσωπικού είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ! Ποιος σου είπε ότι θα έχουν όρεξη μετά από μιας εβδομάδας δουλειά να δίνονται οι εξετάσεις τα Σαββατοκύριακα επειδή εμείς θέλαμε να κάνουμε καταλήψεις; Δεν θα τους κατηγορήσω αν αρνηθούν!

ναι αλλα αν θυμασαι πριν ξεκινησουν οι καταληψεις μας ειχε ερθει μαιλ απο το εμπ οτι και καλα μας στηριζουν στον αγωνα....οπότε αν όντως μας στηριζουν θα πρεπει να δεχτουν να το κανουν...αλλιως ας μη μας το ελεγαν...δλδ μας ειπαν καντε καταληψεις και εμεις ειμαστε εδω...τεσπα προφανως και ειμαι κατα των καταληψεων απλα όταν επισημα σου λενε οτι σε στηριζουμε μην κανουν τωρα τους κινεζους...γενικα θεωρω τραγικο που πριν καν ξεκινησει η εξεταστικη η συγκλητος εδωσε παραταση στην εξεταστικη και εγιναν συνελευσεις και καταληψεις...όσο για όσους γκρινιαζουν...μαγκες όσοι ήθελαν ανοιχτη σχολη θα μπορουσαν να την εχουν ανοιξει ...5 χρονια ειμαι σε αυτη τη σχολη εχω δει τα τρελα...και σχετικα με το φασισμο που λετε...όπως είναι φασιστικο να σου κλεινουν ή να σου ανοιγουν τη σχολη 250 άτομα ή 300 αλλο τόσο είναι να ερχονται και να ψηφιζουν εκτοσ σχολης ατομα για τη σχολη σου...θυμηθητε πριν 5 χρονια με τη γιαννακου τη ειχε γινει .... ερχοταν ο καθε ασχετος και ψηφιζε....λοιπον αυτοι ειμαστε ....απο τη στιγμη που ανεχομαστε ολαααα αυτα θα πρεπει να υποστουμε και τις συνεπειες.... :?
τίποτα δεν παει χαμένο....
cvam

Δημοσίευσηαπό vito » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:31 pm

ωραια συναδερφοι ολα αυτα αλλα γιατι οσοι διαφωνουσαν με το πλαισιο εαακ-εγκελαδος εχθες δεν κατεβηκαν να ψηφισουν ενα πλαισιο για ανοιχτη σχολη?
και δεν ειναι δικαιολογια οτι η χθεσινη συνελευση ηταν "παρανομη" .ειδικα αν βρεθουν σε ιδιου τυπου συνελευση τη δευτερα με σκοπο να ξανα ανοιξει η σχολη .. δεν τιμα ουτε εμας ,ουτε τους καθηγητες,ουτε την κυβερνηση ουτε και τη δημοκρατια γενικοτερα η κατασταση αυτη. ραβε ξηλωνε που λεει και το τραγουδι..
vito

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:37 pm

Δεν κατεβηκαν γιατι διαβαζανε? Ατιμοι φλωροι διαβαζανε, τσιπα δεν ειχαν... Μας κοροιδευεις ρε φιλε? Τα λετε και τα πιστευετε αυτα? Για ονομα του θεου δηλαδη. Οπως ειπε και καποιος πριν, βαλτε μια συνελευση που να λεει δινουμε εξεταστικη/ δεν δινουμε εξεταστικη και τελος, να δουμε ποιος θα κατεβει να ψηφισει, μονο το παμε βδομαδα βδομαδα και μετα λεμε αηδιες για 150 σελιδες.
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:41 pm

vito έγραψε:ωραια συναδερφοι ολα αυτα αλλα γιατι οσοι διαφωνουσαν με το πλαισιο εαακ-εγκελαδος εχθες δεν κατεβηκαν να ψηφισουν ενα πλαισιο για ανοιχτη σχολη?
και δεν ειναι δικαιολογια οτι η χθεσινη συνελευση ηταν "παρανομη" .ειδικα αν βρεθουν σε ιδιου τυπου συνελευση τη δευτερα με σκοπο να ξανα ανοιξει η σχολη .. δεν τιμα ουτε εμας ,ουτε τους καθηγητες,ουτε την κυβερνηση ουτε και τη δημοκρατια γενικοτερα η κατασταση αυτη. ραβε ξηλωνε που λεει και το τραγουδι..

Έχει απαντηθεί παραπάνω, μη λέμε ξανά τα ίδια.
cvam έγραψε:
mike89 έγραψε:φίλε cvam διάβασε το 5 μέρος εδώ τι λέει! Η συμβολή του προσωπικού είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ! Ποιος σου είπε ότι θα έχουν όρεξη μετά από μιας εβδομάδας δουλειά να δίνονται οι εξετάσεις τα Σαββατοκύριακα επειδή εμείς θέλαμε να κάνουμε καταλήψεις; Δεν θα τους κατηγορήσω αν αρνηθούν!

ναι αλλα αν θυμασαι πριν ξεκινησουν οι καταληψεις μας ειχε ερθει μαιλ απο το εμπ οτι και καλα μας στηριζουν στον αγωνα....οπότε αν όντως μας στηριζουν θα πρεπει να δεχτουν να το κανουν...αλλιως ας μη μας το ελεγαν...δλδ μας ειπαν καντε καταληψεις και εμεις ειμαστε εδω...τεσπα προφανως και ειμαι κατα των καταληψεων απλα όταν επισημα σου λενε οτι σε στηριζουμε μην κανουν τωρα τους κινεζους...γενικα θεωρω τραγικο που πριν καν ξεκινησει η εξεταστικη η συγκλητος εδωσε παραταση στην εξεταστικη και εγιναν συνελευσεις και καταληψεις...όσο για όσους γκρινιαζουν...μαγκες όσοι ήθελαν ανοιχτη σχολη θα μπορουσαν να την εχουν ανοιξει ...5 χρονια ειμαι σε αυτη τη σχολη εχω δει τα τρελα...και σχετικα με το φασισμο που λετε...όπως είναι φασιστικο να σου κλεινουν ή να σου ανοιγουν τη σχολη 250 άτομα ή 300 αλλο τόσο είναι να ερχονται και να ψηφιζουν εκτοσ σχολης ατομα για τη σχολη σου...θυμηθητε πριν 5 χρονια με τη γιαννακου τη ειχε γινει .... ερχοταν ο καθε ασχετος και ψηφιζε....λοιπον αυτοι ειμαστε ....απο τη στιγμη που ανεχομαστε ολαααα αυτα θα πρεπει να υποστουμε και τις συνεπειες.... :?

Κι εγώ τόσα χρόνια που είμαι στη σχολή έχω δει ανθρώπους να ψηφίζουν κατάληψη ή να κάνουν τα στραβά μάτια επειδή δεν προλάβαιναν να παραδώσουν μπετο. Τα ΕΑΑΚ-Εγκελαδος μια χαρά αρέσκονται στο να τους ψηφίζουν και άκυροι μόνο και μόνο για να ικανοποιησουν τα προσωπικά τους συμφέροντα. Μάλιστα το θεωρητικοποιούν στη βάση ότι ο τάδε ψήφιζε δαπ και τώρα μας άκουσε κι ήρθε με το μέρος μας, γι αυτό καλό κάνουν οι συνελεύσεις , γίνονται και ζυμώσεις. :lol: Λοιπόν , εμείς που πηγαίναμε κανονικά στις συνελεύσεις που έγιναν με ΔΣ και ύστερα με αποφαση του φοιτητικού συλλόγου δεν είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε από πίσω κι αυτούς που δεν τους βολεύει το πρόγραμμα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό psarosoupas » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:51 pm

Συνάδελφοι πήγα στο γραφείο του Στάμου και είπε ότι θα είναι εκεί για να γίνει το μάθημα στην προβλεπόμενη ώρα. Καλούνται όσοι φοιτητές θέλουν να δώσουν το μάθημα να παρευρεθούν για να υποστηρίξουν την επιλογή τους έμπρακτα.
Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών
psarosoupas

Δημοσίευσηαπό vito » Παρ, 30 Σεπ 2011 12:55 pm

οχι δε σε κοροιδευω φιλε μου, αλλα αν σας ενδιεφερε τοσο πολυ το διαβασμα θα κατεβαινατε χθες να ψηφισετε ανοιχτη σχολη να τελειωνουμε.ποιος ο λογος να χανουμε και αλλο διαβασμα για μια νεα συνελευση αυριο η τη δευτερα προκειμενου να ανοιξει η σχολη.? σου ειπε κανεις οτι μου αρεσει να παιζουνε την κολοκυθια με τις εξετασεις και τις καταληψεις.?μακαρι να γινοτανε μια και μοναδικη συνελευση με συμμετοχη ολων των φοιτητων να επαιρνε μια τελεσιδικη αποφαση(οκ ουτοπικο).αλλα η αποχη οχι μονο δεν ειναι λυση, προκαλει και προβληματα οπως αποδειχτηκε
vito

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης