vito έγραψε:ωραια συναδερφοι ολα αυτα αλλα γιατι οσοι διαφωνουσαν με το πλαισιο εαακ-εγκελαδος εχθες δεν κατεβηκαν να ψηφισουν ενα πλαισιο για ανοιχτη σχολη?
και δεν ειναι δικαιολογια οτι η χθεσινη συνελευση ηταν "παρανομη" .ειδικα αν βρεθουν σε ιδιου τυπου συνελευση τη δευτερα με σκοπο να ξανα ανοιξει η σχολη .. δεν τιμα ουτε εμας ,ουτε τους καθηγητες,ουτε την κυβερνηση ουτε και τη δημοκρατια γενικοτερα η κατασταση αυτη. ραβε ξηλωνε που λεει και το τραγουδι..
Έχει απαντηθεί παραπάνω, μη λέμε ξανά τα ίδια.
cvam έγραψε:mike89 έγραψε:φίλε cvam διάβασε το 5 μέρος
εδώ τι λέει! Η συμβολή του προσωπικού είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ! Ποιος σου είπε ότι θα έχουν όρεξη μετά από μιας εβδομάδας δουλειά να δίνονται οι εξετάσεις τα Σαββατοκύριακα επειδή εμείς θέλαμε να κάνουμε καταλήψεις; Δεν θα τους κατηγορήσω αν αρνηθούν!
ναι αλλα αν θυμασαι πριν ξεκινησουν οι καταληψεις μας ειχε ερθει μαιλ απο το εμπ οτι και καλα μας στηριζουν στον αγωνα....οπότε αν όντως μας στηριζουν θα πρεπει να δεχτουν να το κανουν...αλλιως ας μη μας το ελεγαν...δλδ μας ειπαν καντε καταληψεις και εμεις ειμαστε εδω...τεσπα προφανως και ειμαι κατα των καταληψεων απλα όταν επισημα σου λενε οτι σε στηριζουμε μην κανουν τωρα τους κινεζους...γενικα θεωρω τραγικο που πριν καν ξεκινησει η εξεταστικη η συγκλητος εδωσε παραταση στην εξεταστικη και εγιναν συνελευσεις και καταληψεις...όσο για όσους γκρινιαζουν...μαγκες όσοι ήθελαν ανοιχτη σχολη θα μπορουσαν να την εχουν ανοιξει ...5 χρονια ειμαι σε αυτη τη σχολη εχω δει τα τρελα...και σχετικα με το φασισμο που λετε...όπως είναι φασιστικο να σου κλεινουν ή να σου ανοιγουν τη σχολη 250 άτομα ή 300 αλλο τόσο είναι να ερχονται και να ψηφιζουν εκτοσ σχολης ατομα για τη σχολη σου...θυμηθητε πριν 5 χρονια με τη γιαννακου τη ειχε γινει .... ερχοταν ο καθε ασχετος και ψηφιζε....λοιπον αυτοι ειμαστε ....απο τη στιγμη που ανεχομαστε ολαααα αυτα θα πρεπει να υποστουμε και τις συνεπειες....

Κι εγώ τόσα χρόνια που είμαι στη σχολή έχω δει ανθρώπους να ψηφίζουν κατάληψη ή να κάνουν τα στραβά μάτια επειδή δεν προλάβαιναν να παραδώσουν μπετο. Τα ΕΑΑΚ-Εγκελαδος μια χαρά αρέσκονται στο να τους ψηφίζουν και άκυροι μόνο και μόνο για να ικανοποιησουν τα προσωπικά τους συμφέροντα. Μάλιστα το θεωρητικοποιούν στη βάση ότι ο τάδε ψήφιζε δαπ και τώρα μας άκουσε κι ήρθε με το μέρος μας, γι αυτό καλό κάνουν οι συνελεύσεις , γίνονται και ζυμώσεις.

Λοιπόν , εμείς που πηγαίναμε κανονικά στις συνελεύσεις που έγιναν με ΔΣ και ύστερα με αποφαση του φοιτητικού συλλόγου δεν είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε από πίσω κι αυτούς που δεν τους βολεύει το πρόγραμμα.