Συντονιστής: University Editors
airetikos έγραψε:ο Κύριος Κραββαρίτης μου είπε ότι Μερικές διαφορικές θα ναι μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας έτοιμα προς ανακοίνωση. Ενώ ο Κύριος Κουρκουλής είπε ότι μέχρι Παρασκευή θα δέχεται τα εργαστήρια που μένουν αλλιώς όσοι ΔΕΝ δώσουν ΔΕΝ θα έχουν τελικό βαθμό. Λόγικα θα ανακοινωθούν τα τελικά μέχρι την Δευτέρα την επομένη.
maria b έγραψε:Και εγώ δεν μπορώ να βρω το site των αγγλικών....!!!!Μήπως μπορείς afroxilanthi να στείλεις το link για να δούμε τα αποτελέσματά μας????
Καμένος έγραψε:maria b έγραψε:Και εγώ δεν μπορώ να βρω το site των αγγλικών....!!!!Μήπως μπορείς afroxilanthi να στείλεις το link για να δούμε τα αποτελέσματά μας????
Στην περίπτωση που δεν το έχετε τσεκάρει:
university/courses.php?id=116
Lost.in.Athens έγραψε:Νομίζω afroxilanthi ότι αυτό που λες είναι οι βαθμοί για τις εργασίες που κάναμε ηλεκτρονικά και όχι ο τελικός βαθμός για τα Αγγλικά...
ingenieurin26 έγραψε:Καλά, μετά από τόσες παρατηρήσεις που έχουν γίνει παραπάνω γιατί συνεχίζουν κάποιοι να ρωτάνε πότε θα βγει το τάδε μάθημα και αν μπορεί κάποιος να βγάλει φωτογραφία τα αποτελέσματα για να "σωθούν";
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες