Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό akiria » Τετ, 28 Σεπ 2011 8:58 pm

@cvam
Μπορώ υπεύθυνα να σου πω ότι οι 6 στις 9 σχολές του Πολυτεχνείου έχουν απορρίψει την πρόταση της Συγκλήτου για εξεταστική τα Σαββατοκύριακα. Επίσης την πρόταση της Συγκλήτου απέρριψε το νομικό συμβούλιο. Για τη Σχολή μας ισχύει σίγουρα ότι δεν θα εφαρμοστεί, βάσει όσων ειπώθηκαν στο τμήμα.
Με βάση τα παραπάνω, αν αύριο γίνει κατάληψη(παράνομη ξανατονίζω) η λογική λέει ότι θα χαθεί η εξεταστική και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα. Προφανώς η επαναληπτική εξεταστική δεν θα γίνει ποτέ. Δηλαδή δεν υπάρχει το σενάριο το Φλεβάρη να δώσουμε και εαρινά.Από κει και πέρα, θεωρώ ότι πρόβλεψη για τους επι πτυχίω θα υπάρξει αλλά μόνο αν η σχολή είναι ανοιχτή. Δεν θα γίνουν εξετάσεις σε υπό κατάληψη Σχολή(πάλι βάσει όσων ειπώθηκαν στο τμήμα)
akiria

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 28 Σεπ 2011 8:59 pm

Το ότι στην εποχή που έχει ως ιδεολογία την μη-ιδεολογία ,τον κομφορμισμό και το "τέλος της ιστορίας" είναι λογικό οι πολιτικές πρακτικές να είναι όπως λες "σούπα".

Δεν διαφωνούμε. Έχουμε ένα ιδιότυπο μονοθεϊσμό με επίκεντρο το χρήμα, και οι κοινωνικές δομές οχυρώνονται γύρω από το δικαίωμα στον ατομισμό. Αυτή η ισορροπία έχει συνεπαγόμενα μεταβάλλει/μεταλλάξει/εκφυλίσει όλες τις ιδεολογίες, οι οποίες αποτελούν πλέον αναπόσπαστα τμήματα του συστήματος, συγκεντρώνοντας τις αντίστοιχες εκφάνσεις του ατομισμού/καταναλωτισμού μας.

Έτσι, η αριστερά πλέον έχει χάσει κάθε ταξικότητα (πλην ΚΚΕ, στο οποίο όντως η βάση είναι λαϊκή). Τα ΕΑΑΚοεγκελαδόνια είναι από μεσοαστικά στρώματα και πάνω (μεγάλη πυκνότητα στα βουπού), αριστερά των σαλονιών, εναλλακτικό life-style κ.ο.κ. Στην αναρχία εκτονώνονται οπαδάκια από τα γήπεδα και αρκετά παιδάκια αστών που βρίσκουν δημιουργική (;) διέξοδο της πλήξης τους στη βία. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και σοβαροί αγωνιστές, αλλά οι υπόλοιποι δυστυχώς (ξε)χρωματίζουν τους χώρους. Αν δεν είναι αυτό ένα κάποιο "τέλος ιδεολογίας" τότε τι είναι;

Δεν απατώμαι το που βρισκόταν ο Άσιμος ή ο Πετρόπουλος, άλλωστε αμφότεροι υπήρξαν δημιουργικότατες περιπτώσεις αριστερών (και ακόμα παραπέρα) ανθρώπων. Αλλά δεν θα ανεχτώ να εκφυλιστεί ο πυρήνας των ιδεών τους για την όποια κάκιστη εφαρμογή αριστερών στερεοτύπων στο σήμερα. Καλά σας κάνει λοιπόν ο chris_z και σας βάζει στη θέση σας. Ακόμα και οι ΟΝΝΕΔίτες έχουν, δυστυχώς, ένα πικρό δίκιο. Τα πρότυπα για τους πολλούς είναι περισσότερο επίδειξη τσιτάτων και στάμπες σε μπλουζάκια παρά έμπνευση και ήθος. :ninja: :raspberry: :mrgreen:

Τέλος, έχει πλάκα το off-topic. Μπροστά στις τόσες πίπες που έχουν ακουστεί εδώ μέσα, γιατί όχι και αυτό. :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 28 Σεπ 2011 9:08 pm

Το ότι στην εποχή που έχει ως ιδεολογία την μη-ιδεολογία ,τον κομφορμισμό και το "τέλος της ιστορίας" είναι λογικό οι πολιτικές πρακτικές να είναι όπως λες "σούπα".

Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και σοβαροί αγωνιστές, αλλά οι υπόλοιποι δυστυχώς (ξε)χρωματίζουν τους χώρους. Αν δεν είναι αυτό ένα κάποιο "τέλος ιδεολογίας" τότε τι είναι;

Κάθε δέσμευση είν' ολιγωρία, ʼμα θες δεσμά, φάε ιδεολογία…...Ν.Άσιμος

:P

...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 28 Σεπ 2011 9:10 pm

Λάστιχο τις έχουμε κάνει και τις ιδεολογίες και τον Άσιμο.
Άντε αδέρφια έμειναν μερικές χιλιάδες ποσταρίσματα εδώ πέρα και θα το περάσουμε το "Τι ακούτε τώρα".
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 28 Σεπ 2011 10:05 pm

Το βλέπω πεσμένο όμως τις τελευταίες μέρες το topic, ίσως με την αυριανή underground Γ.Σ ανάψουν τα αίματα.

Υ.Γ Ό,τι στοίχημα θες ότι θα είναι πολυπληθέστατη, όχι επειδή ξαφνικά πολιτικοποιήθηκε ο κόσμος και είπε να συμμετέχει στον αγώνα, απλά επειδή όλοι ωρύονται με το πρόγραμμα :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 28 Σεπ 2011 10:07 pm

ρε συνξεπουλημενε μην αναβεις τα αιματα..... :lol: :lol: :lol:
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό gousia » Τετ, 28 Σεπ 2011 11:02 pm

οποιος θελει να διαβασει πετροπουλο ας ριξει μια ματια στο ''εγχειριδιον του καλου κλεφτη'' και στις ''παροιμιες του υποκοσμου''.
για να ειμαστε ετοιμοι δηλαδη.
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό recon » Τετ, 28 Σεπ 2011 11:57 pm

ρε μερντ, τόσα γινονται να πουμε γυρω μας..
Εμπνευση για κανα επεισοδιακι σαπουνόπερας δεν σου ρθε ακόμα?? :lol: :lol:
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό chris_z » Πέμ, 29 Σεπ 2011 12:30 am

Γεια! Νομίζω ότι πρέπει να αποσαφηνίσω τη θέση μου. Πριν μερικές σελίδες η στρουμφίτα επικαλέστηκε τον Άσιμο. Ο έχειςαναπτήρα της απάντησε και αμέσως ''τσίμπησαν'' πακτομένος και σοφίμπο. Αυτά έγιναν στις σελίδες 126 και 127. Εγώ τότε κατάλαβα ότι ο Άσιμος αποτελεί για τους συμφοιτητές μας στρουμφίτα, πακτομένος και σοφίμπο κατά κάποιο τρόπο μία πηγή έμπνευσης, ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων ας μην σταθούμε σε αυτό. Εγώ τότε θεώρησα χρήσιμο να τους υπενθυμίσω ότι ο Άσιμος ήταν κατά των αριστερών όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το κείμενο που παρέθεσα.

Η σοφίμπο στη σελίδα 128 είπε ότι αυτό που παρέθεσα έχει πολλές ερμηνείες, μπορεί να μου βρει άλλες; Πιστεύω ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό που παρέθεσα. Επίσης είπε ότι επικαλούμαι αυθεντίες όποτε με συμφέρουν, ενώ στο ποστ μου ακριβώς είπα ότι δεν πρέπει να επικαλούμαστε αυθεντίες και ότι πρέπει να έχουμε κριτική στάση απέναντι τους όπως είπε και ο εχειςαναπτήρα. Μάλιστα είπα επακριβώς ''δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να τον ακολουθούμε τυφλά'', επικαλέστηκα αυθεντία λοιπόν; Επειδή εκείνοι τον έχουν ως αυθεντία τους παρέθεσα την γνώμη που είχε για αυτούς.

Ως προς αυτά που είπε ο Λύμπε πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν το βρήκα στο γκούγκλ αλλά στο βιβλίο του, το έγραψα και στην πηγή. Το βιβλίο του βέβαια είναι και στο ίντερνετ, αλλά παραμένει το βιβλίο του, δεν είναι πχ wikipedia να πεις ότι εντάξει γράφει όποιος να ναι, είναι τα λόγια του Άσιμου. Αν λύμπε σε ενδιαφέρει η φιλοσοφική έννοια γνώση σου συστήνω να παρακολουθήσεις το μάθημα φιλοσοφία του 2ου εξαμήνου όπου εκεί ασχοληθήκαμε εκτενώς με τον ορισμό της έννοιας γνώσης. Τη γνώση στο παιχνίδι την έβαλε η στρουμφίτα, και μάλιστα αυτή είχε και γνώση για τη γνώση του άλλου: ''η γνώση της ιστορίας σου όπως και των περισσοτέρων ομοϊδεατών σου φτάνει μέχρι το φεισμπουκ και το βιλλα μερσεντεσ''. Ο λύμπε μου είπε το ίδιο με τη σοφίμπο, να μην ακούω αυθεντίες, μα αυτό ήθελα να πω εγώ σε εσάς , γιατί εγώ δεν χρησιμοποίησα τον Άσιμο για να υποστηρίξω τις ιδέες μου , απλώς είπα ότι εσείς που τον έχετε για θεό δεν σας πήγαινε και μάλιστα να είστε κριτικοί απέναντι σε κάθε αυθεντία.

Πακτομένε στο επόμενο ποστ δεν εξήγησες τίποτα, απλώς έβαλες κάποιες θέσεις και κάποιους αξιολογικούς χαρακτηρισμούς, για μένα είναι κενές και για τον οποιονδήποτε άλλο αφού δεν συνοδεύονται με την απαραίτητη δικαιολόγηση. Μετά είπες ότι θα χλεύαζε τους κάφρους αγανακτισμένους φοιτητές. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σκεφτόταν για τους ανεξάρτητους φοιτητές, πάντως για τους αριστερούς μπορείς να ξέρεις σίγουρα ότι δεν τους πήγαινε. Επίσης αυτοί είναι ενάντια σε αυτούς που δεν πάει, τους αριστερούς. Μάλιστα αποκαλεί σε αυτό που παρέθεσα και τους φοιτητές χέστες και κώλους, αλλά πιστεύεις θα έλεγε χέστες τους ανεξάρτητους φοιτητές που πάνε κόντρα σε σας και έχουν υψώσει κεφάλι; (136 σχολές μόνο κλειστές) Μήπως ήλπιζε να βρει ανεξάρτητους φοιτητές; Και αυτός ανεξάρτητος ήταν, δηλαδή δεν ήταν σε κάποιο κόμμα. Δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό σύμφωνα με τα λεγόμενα του ,από αυτό που λες εσύ. Μα και γιατί κάφροι οι ανεξάρτητοι φοιτητές; Με το που χάνουν τη συνέλευση μαζεύουν υπογραφές για να κάνουν την επόμενη μέχρι να κερδίσουν; Δεν αποφασίζει το δσ συνέλευση και αποφασίζουν να την κάνουν μόνοι τους; Κλείνουν τη σχολή με το έτσι θέλω επειδή λένε μάζεψαν κάτι υπογραφές και δεν αφήνουν κανένα να γράψει; Επειδή δεν ανήκουν κάπου; Γιατί κάφροι;

Ρεπόρτερ ήταν ασύνδετο όπως λες ότι δεν σας πήγαινε και ότι εσείς τον επικαλείστε και φοβάστε μην σας τον θίξουμε; Εγώ πιστεύω πως αυτά τα δύο έχουν τεράστια σχέση, και καλό είναι να τη δείτε.

Επίσης, πρώτη φορά μετά από τόσα ποστ που έχω γράψει παίρνω τόσες απαντήσεις. Έχω γράψει πολύ πιο σημαντικά πράγματα και σε αυτά δεν τολμήσατε να απαντήσετε γιατί δεν σας πήγαινε. Τώρα που θίξαμε τον ήρωα σας τρέξατε να τον αποκαταστήσετε.

Υ.Γ.: μερντ σε εκλιπαρώ γράψε και το επόμενο επεισόδιο της σαπουνόπερας, θέλω και άλλο!!
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό epistimonas » Πέμ, 29 Σεπ 2011 1:20 am

Παιδιά όποιος πάει να ψηφίσει αύριο κατάληψη επειδή είναι δυσαρεστημένος με το πρόγραμμα ειναι επιεικώς ηλίθιος!!Δηλαδή δεν φτάνει που μας κάνουν τη χάρη να δώσουμε 4 εβδομάδες εξεταστική ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν παιδιά η εξεταστική χάθηκε και τέλος,κάνουμε και παράπονα κιόλας.Τόσο καιρό που καθόσασταν επαναπαυμένοι στα σπίτια σας και δεν κατεβαίνατε στις συνελεύσεις να ψηφίσετε να ανοίξει η σχολή αφήνοντας τη έρμαιο στα ΕΑΑΚ-ΕΓΚΕΛΑΔΟ ήταν καλά?Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο....Όπως και να χει το να γίνει εξεταστική(έστω και συμπτηγμένη) είναι καλύτερο για όλους απο το να χαθεί τελείως,και αν αύριο έχει απαρτία η συνέλευση, θα χαθεί τελείως...
epistimonas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες