GinTonic έγραψε:RESPONDENT έγραψε:Συγγνώμη μπερδεύτηκα..Την Πέμπτη οι εξετάσεις θα γίνουν Ζωγράφου ή Γκίνη;
Γκίνη , μπερδεύτηκες με την προηγούμενη βδομάδα
απλά νόμιζα ότι με το χαμό που είχε γίνει θα πήγαιναν όλες Ζωγράφου.ευχαριστώ
Συντονιστής: University Editors
GinTonic έγραψε:RESPONDENT έγραψε:Συγγνώμη μπερδεύτηκα..Την Πέμπτη οι εξετάσεις θα γίνουν Ζωγράφου ή Γκίνη;
Γκίνη , μπερδεύτηκες με την προηγούμενη βδομάδα
intelx86 έγραψε:Ο χρήστης skype αποκλείστηκε για ένα 24ωρο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση.
ntalikieris έγραψε:Μπορεί κάποιος από το Εαακ-Εγκέλαδος (προφανώς πλέον είναι ένα και το αυτό κόμμα..) να δηλώσει υπεύθυνα οτι την Πέμπτη δεν θα παρεμποδιστεί η πρωινή εξέταση, γιατί δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να διαβάζω άσκοπα και να τρέχω πρωινιάτικα στο κέντρο??
ntalikerhs έγραψε:Μπορεί κάποιος από το Εαακ-Εγκέλαδος (προφανώς πλέον είναι ένα και το αυτό κόμμα..) να δηλώσει υπεύθυνα οτι την Πέμπτη δεν θα παρεμποδιστεί η πρωινή εξέταση, γιατί δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να διαβάζω άσκοπα και να τρέχω πρωινιάτικα στο κέντρο??
pokerman έγραψε:Αντι να καθομαστε και να κλαιγομαστε μπροστα στο pc μας μηπως ειναι μια καλη ιδεα την Πεμπτη να κατεβουμε ολοι Γκινη (ειτε γραφουμε ειτε οχι) για να περασουμε το μηνυμα οτι θελουμε ανοιχτη σχολη στους γελοιους , ψευτοτραμπουκους (τυπου ataxia) ?
giwrgos87 έγραψε:Kαι οντως οι φοιτητικες παραταξεις θα επρεπε αντιλαμβανομενες την δυσκολια για ορισμενους φοιτητες να διαμαρτυρηθουν στον προεδρο ολες μαζι.Γι αυτο υπαρχουν αλλωστε ,για να υπερασπιζονται τα συμφεροντα των φοιτητων κυριως οταν αυτα ειναι κοινα και οφθαλμοφανη
3 έγραψε:Δεν θα διακοπει μαθημα ρε παιδια, το ειπα. Αφου δεν μπορουμε, την προηγουμενη φορα υπηρχε και αποφαση συλλογου, και τα ειχαμε παρει με τους Υδραυλικους και τον Γκολια. Τωρα τι θα κανουμε, τους νιντζα; Αστεια πραγματα..
Βεβαια πρεπει κατα τη γνωμη μου ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ, αυριο να περασουνε στο Τμημα στις 10 στη σχολη. Θα συζητηθει το ακαδημαικο ημερολογιο, η διαρκεια της εξεταστικης, και το προγραμμα της. Ακουγονται πολλα σεναρια. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες