Συντονιστής: University Editors
Giorgitseli έγραψε: το ξέρω ότι πολλοί θα λέτε "ας βάλω το κεφάλι κάτω και ας τελειώνω από δω μέσα" και "όσο πιο γρήγορα βγω τόσο το καλύτερο"
Νομίζω ότι η επιλογή "αλλαγές στον τρόπο διοίκησης" είναι αδικημένη, γιατί αλλαγές στον τρόπο διοίκησης χρειάζονται.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
korfolatis έγραψε:Αυτό που θα ζητούσα προσωπικά από τα ΕΑΑΚ είναι να προτάξουν τα αιτήματα του φοιτητικού κινήματος και όχι να κάνουν τσαμπουκαλεμένα ολόκληρη τη δική τους πολιτική, σημαία του φοιτητικού κινήματος, χάνοντας για άλλη μια φορά την αξιοπιστία τους και υποβαθμίζοντας (κατά τη γνώμη μου) την αξιοπρέπεια των φοιτητών.
korfolatis έγραψε:Νομίζω ότι η επιλογή "αλλαγές στον τρόπο διοίκησης" είναι αδικημένη, γιατί αλλαγές στον τρόπο διοίκησης χρειάζονται. Για γράψε "καμία παρουσία φοιτητών στα όργανα διοίκησης". Αλλά θα μου πεις, μόνοι μας την απαξιώσαμε/κάψαμε αυτήν την παρουσία που είχαμε, έτσι όπως επιλέγαμε εκπροσώπους, οπότε πλέον ίσως να μην μας πολυαπασχολεί αυτή η αλλαγή.
korfolatis έγραψε:Πιστεύω ότι η συλλογικότητα επαφίεται περισσότερο στη δική μας νοοτροπία και όχι στο κοινό μας δίπλωμα. Όχι ότι τρελαίνομαι στην ιδέα του ατομικού φάκελου δεξιοτήτων, αλλά στην ουσία όλη μας η ζωή είναι ατομικός φάκελος, είτε με τυπικά είτε με ουσιαστικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή δεν θα μπορούμε αργότερα ως μηχανικοί να έχουμε κοινές διεκδικήσεις;
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
PAINTER έγραψε:ο μόνος τρόπος να τελειώσει τσάκα τσάκα κάποιος από αυτή τη ζωή, είναι ΝΑ ΠΑΙΘΆΝΕΙ. όσο υπάρχουν άνθρωποι, η καταπίεση και το λούκι δεν τελειώνουν. δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει, η πάλη ή η υποταγή είναι αναπόφευκτη
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες