Συντονιστής: University Editors
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
paktomenos έγραψε:@moroko
Φαντάζομαι πως είσαι λογικά από δομικών.Από αυτήν την οπτική νομίζω πως αν επιλέξεις στατικές (εκτός 4,5, "6") ή κάνα μπετό (εκτός 3,4...n) από μεγαλύτερα εξάμηνα μπορείς να τα παλέψεις μιας και θα τα έχεις ξαναδεί.Αν δεν είσαι από δομικών, τότε άστο.Ειδικά αν δουλεύεις ,πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως με 8ωρο στην πλάτη θα την παλέψεις να έρχεσαι και σχολή,μιας και τα μόνα μαθήματα που σηκώνουν solo είναι τα μαθηματικά/φυσική.Τι να πω.Kalo kouragiο που έλεγε και ο Ολι Ρεν.
3gourounakia έγραψε:Παλι σβησαμε μηνυματακια, ε??
Καταρχας να πω συμφωνω με Poum, ασχετα με το οτι ειναι ασχετο![]()
, και κατα δευτερο
neaoktana, δεν καταλαβα γιατι συστηνεις αυτη την τακτικη. Προσωπικα τη βρισκω ανοητη-ηλιθια. Γιατι αν εισαι καλος φοιτητης ειτε παρεις το μαθημα ενα χρονο νωριτερα ειτε στην ωρα του διαφορα δεν θα εχει γιατι θα το περασεις μεσα στις πρωτες 1-3 φορες. Απο την αλλη δεν εισαι τοσο καλος φοιτητης θα χρωστας που θα χρωστας μαθηματα. Γιατι να κατσεις να ασχοληθεις και με αλλα μαθηματα που θα τα συναντησεις αργοτερα?? Δεν καταλαβαινω το οτι θα ελαφρυνεις το μελλοντικο φορτιο... Καιγεσαι να την τελειωσεις στα 4 χρονια? Εγω αν την τελειωσω στα 5 χρονια θα νιωθω ικανοποιημενος-ευχαριστημενος...
Τωρα καταλαβα ποιον ακουνε ολοι αυτοι που συνανταω να παρνουν ενα (ακριβως) μαθημα μεγαλυτερου ετους...
1. Θεωρώ απαράδεκτο να τελειώσεις τη Σχολή σε λιγότερο από 5 χρόνια, άψητος θα βγεις...
2. Έχει πολύ μεγάλη σημασία στα μεγαλύτερα εξάμηνα (>5ο), όπου "μπουκώνει" το πρόγραμμα να έχεις "κυλιόμενο αέρα"...
3. Για το γράφοντα οι όροι καλός/κακός Σπουδαστής δεν ορίζονται...
3gourounakia έγραψε:2. τι ακριβως εννοεις ''κυλιομενο αερα''?? Μιλωντας παντως με ορους 5 ετους τα μαθηματα 1-4 εξαμηνου ειναι της πλακας. Τοτε ομως μου φαινονταν αρκετα απαιτητικα. Δε νομιζω να εχει σημασια ενα μαθημα περισσοτερο η λιγοτερο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες