Jimmis έγραψε:eX-mc έγραψε:24ωρη το Μετρό αύριο, μόλις βγήκε!YEAAAAH!
Φίναα! Ταξιδακι αυριο..Υδραυλικη να παμε μπορουμε..Να φυγουμε ειναι ενα θεματακι.
Γίνεται υδραυλική χωρίς απεργία μέσων μεταφοράς? Δεν γίνεται!
Jimmis έγραψε:eX-mc έγραψε:24ωρη το Μετρό αύριο, μόλις βγήκε!YEAAAAH!
Φίναα! Ταξιδακι αυριο..Υδραυλικη να παμε μπορουμε..Να φυγουμε ειναι ενα θεματακι.
spyrorizos έγραψε:Apo7
Αυτοί την ευθύνη τους την ανέλαβαν http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... 14830.html, το θέμα είναι να την αναλάβεις και εσύ και οι όμοιοί σου όταν έρθει η ώρα να δικαιολογήσεις το σάπιο σύστημα που υποστήριζεις. Μην έρθεις προ εκπλήξεως, γιατί την τελευταία φορά η πρώην παρανομία έγινε η τωρινή νομιμότητα (μερικώς). Δεν νομίζω ότι αξίζει να συνεχιστεί η κουβέντα.Καλή σου τύχη
apo7 έγραψε: Εγω σαφως ειμαι υπερ του νομου....κι αλλο ξυλο να τρωγανε θα επικροτουσα.
".
apo7 έγραψε:Ποιο σαπιο συστημα; Απο τη μια ειναι τεσσερα κωλοπαιδα μελη δολοφονικης/τρομοκρατικης οργανωσης και απο την αλλη ειναι ο νομος. Εγω σαφως ειμαι υπερ του νομου, και ειδικοτερα κατα των εν λογω κωλοπαιδων, που κι αλλο ξυλο να τρωγανε θα επικροτουσα.
Και να προσεξεις εσυ κι οι δικοι σου ομοιοι, γιατι αν στην αντιθεση σου προς το σαπιο συστημα βρεθεις στην πλευρα των εγκληματιων θα βρεις απεναντι σου εκτος απ'το κρατος και τους υποστηρικτες του ολους τους νομιμοφρονες πολιτες, ακομα κι αυτους που καταδικαζουν το "σαπιο συστημα".
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης