Τα σημερινα θεματα ειχαν ασαφειες. Δεν ξερω αν στα υπολοιπα τμηματα δοθηκαν υποδειξεις. Τι εννοω?ΘΕΜΑ 1: Προσωπικα εγω στο πρωτο θεμα δεν πηρα οτι η εταιρια μπορει να αναλαβει το πολυ μια φορα το καθε εργο. Δηλαδη Χι{0,1,2,3} και οχι Χι αναγκαια 0 ή 1. Σε ενα τμημα που ρωτησα μπηκε ο καθηγητης και ειπε το πολυ μια φορα. Εκει που εγραφα εγω δεν ειπωθηκε κατι τετοιο. Εχουν μπερδευτει αρκετοι σε αυτο το σημειο.
ΘΕΜΑ 2 : Δεν δινοταν ξεκαθαρα, απο την αινιγματικη εκφωνηση, η ημερησια παραγωγη των λατομειων " 100 και 200 ". Χ1<100 και Χ 2<200.. Θα μπορουσε ανετα καποιος να θεωρησει "αυστηρη" την παραγωγη Χ1=100 και Χ2=200. Τελος στο θεμα δευτερο δεν ηταν ξεκαθαρο αν οι διαδρομες που ακολουθησαν τα φορτηγα ηταν μοναδικες ημερησιως.
ΘΕΜΑ 3 : Βαζεις για πρωτη φορα θεωρια! Αντι για Simplex( που οι μισοι ξερανε οτι ηταν εκτος και οι αλλοι μισοι εντος υλης) και μου θυμιζεις τα Λυκειακα-Γυμνασιακα μου χρονια με τις εκθεσεις ιδεων. Αναφερομαι στο 3β,γ,δ καθως το 3α ηταν ορισμος.
ΘΕΜΑ 4 : Κλασσικο θεμα. Μοναδικη δυσκολια το τελευταιο ερωτημα.
ΘΕΜΑ 5 : Οχι αλυτο αλλα απαιτητικο.
Επισης ειχα θεμα πιεσης χρονου.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Θα ηθελα να ακουσω γνωμες συναδελφων γιατι το θεωρω ενα μαθημα που λογω των αλγοριθμων παρουσιαζει ενα ενδιαφερον..