Από ποιο βιβλίο πρεπει να αρχισουμε να διαβαζουμε και ξερει περιπου κανεις τι ειναι μέσα στην ύλη?
Ευχαριστω πολυ

Συντονιστής: University Editors
ingenieurin26 έγραψε:Από το βιβλίο του κ. Κοτσοβού και η ύλη είναι τα τέσσερα πρώτα κεφάλαια
amazing_happens έγραψε:χρειαζομαι τη βοηθεια καποιου/ας... εχω παρακολουθησει μονο το πρωτο εργαστηριο και δεν εχω παραδωσει καμμια ασκηση.. αξιζει να παλεψω το μαθημα και να κατεβω να το δωσω? ή ο,τι και να γινει εξαιτιας της μη παραδοσης των ασκησεων και της μη παρουσιας μου σε δυο εργαστηρια θα κοπώ ή στην καλυτερη θα περασω με 5?
sk23 έγραψε:amazing_happens έγραψε:χρειαζομαι τη βοηθεια καποιου/ας... εχω παρακολουθησει μονο το πρωτο εργαστηριο και δεν εχω παραδωσει καμμια ασκηση.. αξιζει να παλεψω το μαθημα και να κατεβω να το δωσω? ή ο,τι και να γινει εξαιτιας της μη παραδοσης των ασκησεων και της μη παρουσιας μου σε δυο εργαστηρια θα κοπώ ή στην καλυτερη θα περασω με 5?
Επειδή ο παθών είναι και μαθών...περυσι οι ασκησεις-παρουσιες στα εργαστηρια μετρουσαν 30%.Δηλαδη η τελικη εξεταση ηταν *0,7...αν εγραφες 10 επαιρνες 7,αν εγραφες 5 ειχες κοπει χαλαρα...Ο κυριος Κωτσοβος δεν σεχοταν καμια υποχωρηση σε αυτο λεγοντας οτι το μαθημα ειναι κυριως εργαστηριακο...![]()
Κρινεις και πραττεις!!Ωστοσο ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος οτι δεν υπαρχει καποια αλλαγη στα παραπανω ποσοστα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης