Καλησπέρα! Ξέρετε αν έχουμε στην ύλη πιθανοτήτων την αλλαγή μεταβλητής, την κατανομή Πασκαλ,και τις προσεγγίσεις κατανομών; Στον Γκαρούτσο είναι τα αντίστοιχα κεφάλαια 2.7, 3.3(IV) και 3.4. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μπουν αποδείξεις? Το βιβλίο Κοκολάκη-Σπηλιώτη απλά δε διαβάζεται!!!
Ο Γκαρούτσος όμως δεν λύνει τις ασκήσεις με τη βοήθεια των πινάκων του βιβλίου και κάνει περιττές πράξεις με αποτέλεσμα όσοι δεν γνωρίζουν τη σύντομη μέθοδο να χάνουν χρόνο στην εξέταση.
mixanikoula έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς αν έχουμε τυπολόγιο στην εξέταση και τι περιέχει αυτο?
Δεν θα σου δίνει τυπολόγιο η εκφώνηση. Θα πρέπει να έχεις μαζί σου τους πίνακες από το βιβλίο του Κοκολάκη σελ. 345-364.
Lost in athens οι σημειώσεις που έχεις ανεβάσει είναι φετινές???Διότι είμαι μεγαλύτερο έτος και δε γνωρίζω τι έχει προσθέσει ή αφαιρέσει από τότε οπότε δεν θέλω να πάω σύμφωνα με τις δικές μου!!!!Επίσης είναι όλα τα μαθήματα ή πρέπει να ψάξουμε κάποια επιπρόσθετα που ίσως να έλειπες και να μην είχες σημειώσει!!!Σευχαριστούμε πάντως,ήδη βοήθησες πολύ!!!!
παιδια το μαθημα αυτο απο που το διαβαζουμε??το βιβλιο του σπηλιωτη ειναι καλο η θα ηταν καλυτερο να προμηθευτουμε γκαρουτσο η σημειωσεις απο την ταξη???