Σελίδα 1 από 3

Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 02 Ιουν 2008 5:09 pm
από merde_conserve
Σας καλωσορίζουμε σε μια νέα προσπάθεια που φιλοδοξεί να γίνει η ηλεκτρονική ‘Πύλη’ των φοιτητών της σχολής Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. Ένα νέο portal που έχει ως στόχο να γίνει το κέντρο ηλεκτρονικής επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών (αλλά και των καθηγητών) της σχολής, στο οποίο να συζητούνται όλα τα σχετικά με τη σχολή και όχι μόνο θέματα και στο οποίο να συγκεντρώνεται από τους ίδιους τους φοιτητές το σύνολο του βοηθητικού υλικού (παλιά θέματα, ασκήσεις, διαρρύθμιση μαθημάτων, διδακτέα ύλη) για τα μαθήματα της σχολής.

Το portal αυτό διαφέρει από άλλες παρόμοιες προσπάθειες που υπάρχουν στα πλαίσια της σχολής μας, καθώς δεν έχει τον χαρακτήρα του site μιας παράταξης ή ενός σχήματος, άλλα τον χαρακτήρα ενός ευρύτερου χώρου ελεύθερης έκφρασης, συζήτησης, ενημέρωσης από τους ίδιους τους φοιτητές, ενός χώρου που θα εμπλουτίζεται από τα ίδια τα μέλη του. Ευελπιστούμε, με αυτό τον τρόπο, να απομακρύνουμε τη διαδικασία της ενημέρωσης και της βοήθειας για μαθήματα από την ‘ανταποδοτική’, πελατειακή λογική που της έχουν προσδώσει οι παρατάξεις και να δημιουργήσουμε ένα μέσο ενημέρωσης, ένα μέσο διαλόγου, στο οποίο θα μπορούν να συνδράμουν όλοι, ξεφεύγοντας από την αγκύλωση που δημιουργεί ένα εξ' ορισμού παραταξιακό site. Ελπίζουμε στη δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού portal, που θα απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές, που θα δίνει σημασία στην ζωντάνια του Φοιτητικού Συλλόγου, που θα δώσει νέο αέρα στον online διάλογο μεταξύ των φοιτητών και κυρίως που δεν θα έχει τον ρόλο ενός παραταξιακού εργαλείου.

Η προσπάθειά αυτή, συνεπώς, απαιτεί τη συμμετοχή όλων των φοιτητών των Π.Μ. και χρειάζεται τη δική σας βοήθεια ώστε να εξελιχθεί. Σας καλούμε λοιπόν, να στηρίξετε το portal, συμμετέχοντας στα θέματα συζήτησης, καταθέτοντας τους προβληματισμούς σας και προτείνοντας βελτιώσεις, αλλά και ανεβάζοντας παλιά θέματα, ασκήσεις και σημειώσεις και γράφοντας τη διδακτέα ύλη στα μαθήματα που παρακολουθείτε. Είναι στο χέρι όλων μας να δημιουργήσουμε ένα καθολικό μέσο ενημέρωσης, το οποίο να λειτουργεί με τη βοήθεια όλων και να απευθύνεται σε όλους και το οποίο να μπορεί να αποτελέσει το ενιαίο βήμα για συζήτηση και προβληματισμό γύρω από το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στη σχολή. Σας καλούμε να έρθετε μαζί μας, για να πάμε τη σχολή μας ένα βήμα μπροστά.

Η ομάδα του MQN.gr

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 02 Ιουν 2008 8:04 pm
από espion
παιδια συγχαρητήρια...είμαι σίγουρος πως όλοι είχαμε σκεφτεί την ύπαρξη ενός τέτοιου site, και πιστεύω ότι ήταν απαραίτητο..καλή αρχή λοιπόν και ελπίζω να διαδωθεί γρήγορα..

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 02 Ιουν 2008 9:05 pm
από Καμένος
Καλωσορίζουμε και προσωπικά τον espion που μπήκε με φόρα και δυναμικότητα στο νεοσύστατο site!!! :D
Συμβάλλοντας όλοι όσο μπορούμε, θα καταφέρουμε να δώσουμε ζωή στην προσπάθεια αυτή!!!

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 02 Ιουν 2008 9:20 pm
από nikolas
Θα ήθελα και εγώ να συγχαρώ αυτή την πρωτοβουλία που πάρθηκε για τη δημιουργία αυτού του υπερκοματικού site! Ελπίζω να γίνει ευρέως αποδεχτό από ένα μεγάλο μέρος των φοιτητών της σχολής και να σταθεί αντάξιο των προσδοκιών τους...

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 02 Ιουν 2008 9:33 pm
από Big_Marouli
Με τη σείρα μου κ εγω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ξεκίνησαν αυτήν την προσπάθεια για το πρώτο ανεξάρτητο φόρουμ της σχολής! Καιρός ήταν να ανοίξει ένα φόρουμ από φοιτητές για φοιτητές! Καλή συνέχεια και ελπίζω να διαδοθεί γρήγορα! Στηρίζουμε MQN! :D

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ, 02 Ιουν 2008 9:43 pm
από fosia89
με τη σειρά μου και εγώ θα πω (τι άλλο?) συγχαρητήρια σε όσους έφτιαξαν το site!
πιστεύω ότι πραγματικά το χρειαζόμασταν!
ΜQN roooocks!!!! :D

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 03 Ιουν 2008 1:03 am
από SoundOfSilence
Καλώς ορίσαμε όλοι... μαζί σε τούτη την προσπάθεια που καιρό τώρα πολλοί θαυμάζαμε σε άλλες σχολές!
Ένας ηλεκτρονικός τόπος για κάθε φοιτητή πολιτικό μηχανικό ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής ή ποδοσφαιρικής χροιάς! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και αν μας αρέσει η ιδέα τούτη ας βοηθήσουμε όλοι για την ενημέρωση και την διάδοσή του! ;) ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 03 Ιουν 2008 1:53 am
από Βρωμοκούναβο
Συγχαρητήρια κι απο μένα για την προσπαθεια και την ορεξη!Ελπίζω να έχει ανταπόκριση από τους φοιτητές της σχολης!

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί, 03 Ιουν 2008 11:39 pm
από γάντι του μποξ
Επιτέλους! Θα μπορώ να μπαίνω καθημερινά και να ενημερώνομαι για τα μαθήματα χωρίς να ανέχομαι να τρώω στα μούτρα τα λογότυπα των παρατάξεων!

Re: Καλωσόρισμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ, 04 Ιουν 2008 12:27 am
από ingenieurin26
Η προσπάθεια σας αξίζει συγχαρητήρια σε μια σχολή όπου απουσιάζουν η κριτική σκέψη και οι πρωτοβουλίες παρά τις προσδοκίες που κάποιος έχει αρχικά λόγω του υποτιθέμενου υψηλού πνευματικού επιπέδου των φυτητών της!!!(το ορθογραφικό είναι εσκεμμένο ;) )