Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ολλανδία 2017-18

Συντονιστής: University Editors

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ολλανδία 2017-18

Δημοσίευσηαπό bouboulis » Πέμ, 21 Δεκ 2017 3:35 am

Καλησπέρα παιδιά!
Σήμερα στο μάθημα κατεύθυνσης ο κος. Παπανικολάου ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί φέτος στο εαρινό εξάμηνο η εκπαιδευτική εκδρομή στην Ολλανδία μες τη μεγάλη εβδομάδα.
Οι συμμετέχοντες θα είναι από όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και από το 5ο έτος. Πρέπει να ξεκινήσει από νωρίς η διοργάνωση, και στο πλαίσιο αυτό να γνωρίζουμε πριν τα Χριστούγεννα στο περίπου πόσοι θα είναι οι συμμετέχοντες, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα καθορίσει το τελικό κόστος. (το οποίο είπε ότι θα είναι 500-600€).
Όποιος ενδιαφέρεται, ας συμπληρώσει τα στοιχεία του στην παρακάτω φόρμα (ονοματεπώνυμο, email, εξάμηνο φοίτησης). Η αίτηση αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... A/viewform
bouboulis
 
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Πέμ, 09 Οκτ 2014 10:50 pm
Έτος εισαγωγής: 2014

Re: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ολλανδία 2017-18

Δημοσίευσηαπό bouboulis » Παρ, 22 Δεκ 2017 8:09 pm

Καλησπέρα παιδιά!
Δυστυχώς υπάρχει όριο τελικά στον αριθμό των συμμετεχόντων στην εκδρομή στην Ολλανδία.. Ο κος Χριστοδούλου, ο οποίος διοργανώνει την εκδρομή κάθε χρόνο, μας ενημέρωσε ότι ο μέγιστος αριθμός δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 55 άτομα. Το συζητήσαμε μαζί του, καθώς μου φάνηκε πολύ μικρός ο αριθμός, ωστόσο επέμεινε ότι δεν αλλάζει. (Ένα πούλμαν μόνο, λίγοι συνοδοί καθηγητές) Προτεραιότητα θα δοθεί στους υδραυλικούς, κι από κει και πέρα, αν περισσέψουν θέσεις, θα έρθουν και από άλλες κατευθύνσεις.
Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μες τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα και θα διαρκέσει 5-6 μέρες με κόστος 500-600€. Όσο πιο γρήγορα κλείσουμε τα αεροπορικά, τόσο πιο φθηνό θα βγει.
Μαζί με τα παιδιά που βοηθούν στη διοργάνωση της εκδρομής, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να του αλλάξουμε γνώμη για τον αριθμό, καθώς θεωρούμε ότι είναι μια εκδρομή η οποία δε θα έπρεπε να περιορίζεται στους υδραυλικούς, ενώ η περσινή εμπειρία (εκδρομή τεχνικής γεωλογίας) δείχνει ότι και μεγαλύτερος αριθμός ατόμων είναι διαχειρίσιμος. Όταν έχουμε οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.
bouboulis
 
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Πέμ, 09 Οκτ 2014 10:50 pm
Έτος εισαγωγής: 2014


Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης