Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Συντονιστής: University Editors

Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Δημοσίευσηαπό Elendil » Παρ, 05 Μαρ 2010 9:06 pm

H Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διαμαρτύρεται εντονότατα προς το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την απαράδεκτη απόρριψη (βλ.συνημμένο) του αιτήματος όλων των Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και όλων των Μηχανικών για αναγνώριση από την πολιτεία του διπλώματος τους ως ισοτίμου με το Ευρωπαϊκό Master.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν όλες οι επιβεβλημένες ενέργειες για άρση της αδίκου συμπεριφοράς.

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ
Συνημμένα
2010-03-05_105329_ypourgeio.pdf
(93.48 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 419 φορές
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 07 Μαρ 2010 3:13 pm

Κοίτα να δεις γκαντεμιά, το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (post-Master) μου από τη Grenoble τα πρώτα χρόνια οδηγούσε σε "επίδομα", κάποια στιγμή ζητήθηκε η αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατέθεσα αίτηση εκεί και βεβαίως ουδέποτε έλαβα απάντηση (χωρίς δικό μου "κυνηγητό"), μετά μου είπαν να ξανακάνω αίτηση για το ΔΑΟΤΑΠ... Πάνω που ήλπιζα να πάρω την ισοτιμία από το ένα γραφείο της Γραμματείας και να την καταθέσω <χέρι - χέρι> στο διπλανό γραφείο...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Re: Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Δημοσίευσηαπό asterix » Κυρ, 07 Μαρ 2010 7:14 pm

Μη στενοχωριέσαι πάρα πολύ.
Το "επίδομα" θα το πάρει (μάλλον το παίρνει εδώ και χρόνια στο Δημόσιο) όποιος έχει φοιτήσει σε αγγλικό πολυτεχνείο 4 χρόνια.
3 χρόνια bachelor και 1 χρόνο master. (και χωρίς πανελλήνιες).
Εντάξει δεν είναι και μεγάλο το ποσό. 5% στο βασικό μισθό.
Τώρα με τα τελευταία μέτρα θα γίνει και περικοπή 15%.
asterix

Δημοσίευσηαπό lawine » Δευτ, 08 Μαρ 2010 3:55 am

τζάμπα το τρέξιμο που κάναμε για να πάρουμε το χαρτί δηλαδή.. παράβολα και ιστορίες....κρίμα :D δε θα μπορέσω να κοιμηθώ από τη στεναχώρια μου :lol:
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες