Σχόλια Χειμερινής Εξεταστικής (2021-22)

Συντονιστής: University Editors

Re: Σχόλια Χειμερινής Εξεταστικής (2021-22)

Δημοσίευσηαπό vee » Πέμ, 27 Ιαν 2022 3:29 pm

Ελπιζω να κανουν παραταση μιας εβδομαδας, θα ειναι γελοιο να στριμωξουν τοσα μαθηματα μεσα στην υπολοιπη εξεταστική.
Άβαταρ μέλους
vee

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Πέμ, 27 Ιαν 2022 8:39 pm

Τα οδοστρώματα του 7ου εξαμήνου πάντως μεταφέρθηκαν στις 15/02 από 18/01 που ήταν η εξέταση. Πιθανόν, επέκταση 1 εβδομάδα της εξεταστικής θα γίνει ή ενώ θα έχει ξεκινήσει το εαρινό θα δίνουμε και μαθήματα. :lol:
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ok12345 » Κυρ, 30 Ιαν 2022 6:52 am

Καλημέρα, μπορεί να μου πει κάποιος/κάποια πως δηλώνω στο edupass θετικό self-test;
ok12345

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό Fotios » Κυρ, 30 Ιαν 2022 1:12 pm

ok12345 έγραψε:Καλημέρα, μπορεί να μου πει κάποιος/κάποια πως δηλώνω στο edupass θετικό self-test;

Στο edupass δηλώνονται αυτόματα rapid-pcr , δεν γίνεται να δηλώσεις μόνος σου κάτι , ούτε μπορείς να αποδείξεις αν νοσείς με self-test
Fotios

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό fluffy frog » Κυρ, 30 Ιαν 2022 3:43 pm

Εχει κανενας καποια ενημερωση για τις Διαφορικες Εξισωσεις? Δεν βλεπω να εχει ανεβει ανακοινωση στο mycourses και δεν εχουν ανταποκριθει σε email που εστειλα
Δεδομενου οτι ειναι τελη Γεναρη, υπαρχει καποια ανακοινωση που δεν εχω παρει χαμπαρι?
Άβαταρ μέλους
fluffy frog

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό miqiounitis » Κυρ, 30 Ιαν 2022 7:02 pm

Ενημερώθηκε το πρόγραμμα εξετάσεων για την εβδομάδα που χάθηκε.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1778710609
Άβαταρ μέλους
miqiounitis

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Κυρ, 30 Ιαν 2022 7:18 pm

@@ ενημέρωση, Οδοστρώματα 7ου δεν δόθηκαν ποτέ στις 18/01. Αντιθέτως έβαλαν Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα στις 12:00 :wtf: και έπειτα στις 15:00 είναι η εξέταση των Οδοστρωμάτων 7ου.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Archodas » Κυρ, 30 Ιαν 2022 9:38 pm

Να κάνω εγώ μια ερώτηση: Γιατί ακόμη οι καθηγητές μας ζητούν να δηλώσουμε συμμετοχή για τις εξετάσεις; Η εγγραφή μας στους επίσημους καταλόγους της γραμματείας δεν αρκεί; Εντάξει να το καταλάβω όταν ξεκίνησε η πανδημία και δεν γνώριζε κανείς το πως θα γίνει η οργάνωση, αλλά τώρα, μετά από φεκ και τόσες εξεταστικές δια ζώσης (όπως είναι και αυτή), γιατί ακόμη υπάρχει αυτό;

Ούτε στο φεκ που είναι αναρτημένο αναφέρεται, ούτε στις ανακοινώσεις της πρυτανείας και του κοσμήτορα, ούτε καν στον κανονισμό της σχολής για διεξαγωγή εξετάσεων! Και γιατί πρέπει να τσακωθώ με τον καθηγητή γιαυτό;(έχω γίνει μάρτυρας περιστατικού σε δια ζώσης, ενός φοιτητή που δεν είχε δηλώσει πρόθεση συμμετοχής και ο καθηγητής εκτός από άρνηση εξέτασης, του είπε ότι θα τον σημειώσει και σε λίστα «άτακτων» για τις επόμενες!)

Για ποιον λόγο λοιπόν πρέπει να συνεχίσω να δηλώνω τα στοιχεία μου σε πρόχειρες λίστες (της κακιάς ώρας - βλέπε στατική 2) του κάθε ενός, με καμία εγγύηση για την προστασία τους - πολλές λίστες είναι δημοσίως ανοιχτές με τα ονόματα μας και τα email μας (βλέπε εδαφομηχανική 2);

Τι με σταματάει εμένα τώρα να πάρω μια φωτό από το excel της π.χ. εδαφομηχανικής και να πάρω τα email των παιδιών για scam, η ακόμη και να την ανεβάσω οπουδήποτε;

Ας μας απαντήσουν και οι παρατάξεις τι πιστεύουν (ειδικά αυτές που επικαλούνται το GDPR για τις κάμερες στις ηλεκτρονικές - είμαι σίγουρος δεν έχουν οι διαβάσει ούτε μια παράγραφο του κανονισμού)

Τέλος, ας συνειδητοποιήσουν οι καθηγητές οτι δεν έχουν μόνο οι φοιτητές υποχρεώσεις, αλλά έχουν και οι ίδιοι, που αν αθετηθούν μπορούν να οδηγήσουν σε νομικές διαδικασίες με αυστηρές ποινές!
Archodas

Δημοσίευσηαπό Fotios » Κυρ, 30 Ιαν 2022 9:53 pm

Έχεις δίκιο για τα email , είναι παράνομο να φαίνονται δημόσια , κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξουν.
Οσο για την δήλωση συμμετοχής σίγουρα δεν πρέπει να είναι υποχρεωτική , προαιρετικά όμως νομίζω βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση της εξέτασης!
Fotios

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό miqiounitis » Δευτ, 31 Ιαν 2022 12:56 am

Fotios έγραψε:Έχεις δίκιο για τα email , είναι παράνομο να φαίνονται δημόσια , κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξουν.
Οσο για την δήλωση συμμετοχής σίγουρα δεν πρέπει να είναι υποχρεωτική , προαιρετικά όμως νομίζω βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση της εξέτασης!

Δεν πρέπει να είναι υποχρεωτική, ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις είναι.

Παραθέτω την ανακοίνωση από το μάθημα της Εδαφομηχανικής ΙΙ:

«Για την καλύτερη οργάνωση της εξέτασης (αίθουσες, επιτηρητές), όσοι προτίθεστε να συμμετάσχετε στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ εξέταση της 31/1/22, παρακαλείστε να το δηλώσετε υπεύθυνα στον σύνδεσμο.

Η δήλωση πρέπει να γίνει ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή 28/1/22 στις 12 το μεσημέρι. Μετά η λίστα θα κλείσει, και δεν θα μπορέσετε να λάβετε μέρος στην εξέταση.»
Άβαταρ μέλους
miqiounitis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες