Συντονιστής: University Editors
Αν θέλετε μεταφέρτε την συζήτηση εδώ.Είχε ανοιχτεί πριν λίγο καιρό απο PSW.Τα ποστ δεν θα μεταφερθούν γιατί είναι ανάμικτα.Κάτι σε διάθεση απορριμάτων και αγώνας ΕΘΕΛ.Mixed
neaoktana έγραψε:<Για να συνεχίσω να είμαι ο δικηγόρος του διαβόλου, να ρωτήσω και το εξής: πιστεύεις ότι ο "αδούλωτος αγώνας" των οδηγών θα ήταν ο ίδιος αν το υπουργείο έβγαζε το εξής νομοσχέδιο:
α.) Αύξηση εισιτηρίων κατά 100%
β.) Αύξηση μισθών του προσωπικού κατά 50%;>
ΔΕΝ απαντήθηκε... αν και αποτελεί τη λυδία λίθο διαχωρισμού (χυδαίων) συντεχνιακών και (πραγματικώς) κοινωνικών αγώνων...
PSW έγραψε:neaoktana έγραψε:<Για να συνεχίσω να είμαι ο δικηγόρος του διαβόλου, να ρωτήσω και το εξής: πιστεύεις ότι ο "αδούλωτος αγώνας" των οδηγών θα ήταν ο ίδιος αν το υπουργείο έβγαζε το εξής νομοσχέδιο:
α.) Αύξηση εισιτηρίων κατά 100%
β.) Αύξηση μισθών του προσωπικού κατά 50%;>
ΔΕΝ απαντήθηκε... αν και αποτελεί τη λυδία λίθο διαχωρισμού (χυδαίων) συντεχνιακών και (πραγματικώς) κοινωνικών αγώνων...
Καλα καλυτερα να μη σχολιασω αυτη την ερωτηση γιατι ειναι πραγματικα αστεια και παιδικη, ειναι του στυλ "αν και η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν πατινι". Ας ειμαστε λιγο σοβαροι οταν πεταμε τετοιες κοτσανες γιατι δεν σεβομαστε ουτε τη νοημοσυνη μας. Σε ποια πραγματικη βαση στεκεται αυτο το επιχειρημα,γιατι αν μιλαμε ιδεαλιστικα, μπορω να πεταξω πολλες μπαρουφες και εγω...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες