Συντονιστής: University Editors
Από εκεί και πέρα, διαφωνώ καθέτως με το ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική πρόταση. Τα τρία μίνιμουμ σημεία που έθεσε ο σύλλογος τη Δευτέρα, μια χαρά πρόταση (πάνω στο Νέο ΠΣ) συγκροτούν και πολύ συγκεκριμένη μάλιστα.
Το πρόβλημα ήταν ότι η πρόταση δεν ήταν σε εξέλ;
brave sir robin έγραψε:Ευτυχως που υπαρχουν και οι καθηγητες σε αυτη τη σχολη και διατηρουν το επιπεδο του διαλογου σε υψηλα επιπεδα,κανωντας καιριες παρεμβασεις.
brave sir robin έγραψε:Καλως τον μαγκα. Ρε τα χεις χασει τελειως;
mamassis έγραψε:Είπαν μερικοί άνθρωποι να πάρουν μια πρωτοβουλία έξω από παρατάξεις και αμέσως οι «παλιοσειρές» να τους την πέσουν για «ψάρωμα», να τους βάλουν να απαντάνε σε ερωτήσεις για υποτιθέμενες προβολές ή να κατεβάζουν πλαίσια σε συνελεύσεις.
Muhandes και digenis, καλύτερα να οργανώσετε καμμιά εκδρομή στην Αράχωβα ή ρεμπέτικο γλέντι που θα τελειώνει με τον «Μπεζεντάκο». Ακόμη ετοιμάστε απαντήσεις για το πως το πρόγραμμα που προτείνετε θα εξαλείψει για πάντα την ανεργία στον κλάδο ή πως θα βάλει ταφόπλακα στον παγκόσμιο καπιταλισμό.
Ας διαλογιστούμε ακούγοντας κάτι σχετικό
Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί - Έφη Θώδη
https://www.youtube.com/watch?v=ouOy6FnV1O0
digenis έγραψε:Τα 3 μινιμουμ σημεια δεν τα θεωρει ο Κουτσογιαννης πρόταση αλλα <<Συνθήματα>>OxYdO έγραψε:digenis έγραψε:Ενταξει εχεις δικιο και ανακαλω. Δεν εκφραστηκα σωστα. Ο εγκελαδος πραγματι εκανε οτι περνουσε απ το χερι του και απο τους δυο εκπροσωπους προφανως ο Πουλιασης εδρασε απειρως καλυτερα απ τον Φρουσο που δεν ενδιαφερθηκε ιδιαιτερα.
Αυτο που ηθελα να πω, και δεν το εξεφρασα σωστα, ηταν οτι θα επρεπε να ευαισθητοποιησετε περισσοτερο του φοιτητες που μεναν απραγοι. Αν οντως εχετε δουλεψει τοσο πολύ, μπορουσατε να ενεργοποιησετε πολυ νωριτερα φοιτητες σαν εμενα που αρχισα να ασχολουμαι απο το Μαρτιο. Εχουν γινει προτασεις και ψηφισματα σχετικα με ομαδες εργασιας, με αντιπροσωπους που θα ερχοντουσαν σε επαφη με καθηγητες και αλλα, οι οποιες δεν εκπληρωθηκαν ποτε. Εδω και αρκετες συνελευσεις ολοι συμφωνουμε οτι το προτεινομενο νεο προγραμμα σπουδων μπαζει απο παντου και χρειαζονται αλλαγες, αλλα ουσιαστικη προταση δεν εχει γινει. Κι εγω ειμαι υπερ της διατηρησης του τωρινου προγραμματος αλλα απ τη στιγμη που ο Κουτσογιαννης και ο Βαγιας ξεκαθαρισαν οτι θελουν να το αλλαξουν ο κοσμος να χαλασει, θεωρω θα επρεπε να προσαρμοστουμε σε αυτο το δεδομενο και να ψαξουμε για αλλες λυσεις και επιλογες. Αυτο οφειλατε, κατα τη γνωμη μου παντα, να ειχατε κανει. Διοτι μπαινοντας κανεις στις συνελευσεις και ακουγοντας καθε φορα να επαναλαμβανονται οι ιδιες κουβεντες και οι ιδιες καταστασεις, απλα καποια στιγμη θα απογοητευτει και θα φυγει.
Μπορει να ειναι δικο μου το λαθος, μπορει εγω να ημουν στην κοσμαρα μου και να μην νοιαζομουν για το νεο προγραμμα γιατι δεν με επηρεαζει πολυ πχ, αλλα πιστευω αφου ειχατε συνειδητοποιησει πιο νωρις την σπουδαιοτητα της καταστασης, θα μπορουσατε να ειχατε κεντρισει το ενδιαφερον και την προσοχη των αδιαφορων φοιτητων. Και σορρυ για την αναστατωση
Υ.Γ. Δεν εχω καμια πολιτικη σκοπιμοτητα και απεχω εξισου απο ολες τις παραταξιακες δυναμεις της σχολης. Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο που οταν καποιος παει κοντρα σε καποιον απευθειας φοραει την ταμπελα του αντιπαλου.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Βρίσκω πολύ ώριμη και ντόμπρα την απάντησή σου και σε τιμά αυτό! Είναι νομίζω καλό να ξεκαθαρίζουμε μερικά πράγματα!![]()
Από εκεί και πέρα, διαφωνώ καθέτως με το ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική πρόταση. Τα τρία μίνιμουμ σημεία που έθεσε ο σύλλογος τη Δευτέρα, μια χαρά πρόταση (πάνω στο Νέο ΠΣ) συγκροτούν και πολύ συγκεκριμένη μάλιστα.
Το πρόβλημα ήταν ότι η πρόταση δεν ήταν σε εξέλ;![]()
, ισως διοτι θετουν γενικες κατευθυνσεις τις οποιες θεωρει οτι υπακουει και το δικο του προγραμμα. Επισης ειναι λιγακι φλου ως προς την υλοποιηση τους και επομενως με διπλωματικες ντριπλες τις αποφευγει. Ενω ενα εξελακι τεκμηριωμενο με σχολιακια απο διπλα ισως το εκτιμησει περισσοτερο
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες