Εχασα ενα φακελο της cosmote με κωδικους και μια καρτα sim μεσα... οι κωδικοι pin δεν αντοιστοιχουν σε αυτη την καρτα ...αν καποιος τον βρει ας μου στειλει ενα πμ
Καλησπέρα συνάδελφοι...ξέχασα χτες στην εδαφομηχανική στο αμφιθέατρο 1 ένα γεωδαιτικό τρίγωνο κ δν το βρήκα σμρ....αν το βρει κανείς ας μου στείλει πμ.. ευχαριστώ!
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία, Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Γεια σας! Ειχα ξεχασει τη βδομαδα πριν τα Χριστουγεννα στην αιθουσα 02Β, νομιζω, κατω απο ενα θρανιο εναν κοκκινο φακελο με φυλλαδια και σημειωσεις του 9ου εξαμηνου. Οποιος τον βρηκε παρακαλω να επικοινωνησει αμεσα μαζι μου! Ειχε μεσα φυλλαδια που χρειαζομαι οπωσδηποτε για το θεμα ενος μαθηματος! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Βρέθηκε μετά το μάθημα των Σιδηρών Γεφυρών, κομπιουτεράκι CASIO. Όποιος το έχασε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου - αύριο θα παραδοθεί στο θυρωρείο του επιστάτη.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa
Στο πάρτυ που έγινε την Παρασκευή 13/1/12 στους τοπογραφους (παρτυ της Δαπ-Νδφκ) μάλλον έγινε μπέρδεμα και κάποιος πήρε το δικό μου παλτό κι εγώ το δικό του. ( ) Εγώ είχα το δικό μου κάπου κάτω από τις κρεμάστρες (όπως μπαίνει κανείς δεξιά). Είναι μαύρο και έχει και ζώνη. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ας μου στείλει μήνυμα παρακαλώ!!!!
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils." "We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole" War and peace-Leo Tolstoy
morisson έγραψε:Βρέθηκαν σήμερα στο κυλικείο γυαλιά ηλίου Ray Ban.Τα έχω δώσει στα παιδία στο κυλικείο,οπότε όποιος τα έχασε να πάει να τα αναζητήσει εκεί.
Πριν απο μια εβδομαδα περιπου εχασα δυο σπιραλ (περσυνων) σημειωσεων για το μαθημα του μπετο 1. Περιειχαν εκτυπωμενα αρχεια για το τμημα του Γιαννοπουλου και στο εξωφυλλο εγραφαν τ ονομα μου. Οποιος γνωριζει κατι, παρακαλω να επικοινωνησει μαζι μου!
Έχασα σήμερα, μάλλον στο σχεδιαστήριο 1, μετά τη Στατική 4, ένα πορτοφόλι καφέ, με ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κλπ. Αν το βρήκε κάποιος, ας στείλει ένα πμ!
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa
Βρέθηκαν κατι κλειδια σημερα πάνω σε ένα τραπέζι στο κυλικείο...... Έχουν παραδωθεί στην γραμματεία της σχολης μας..... όποιος τα έχασε να τα αναζητήσει εκεί...