epicas έγραψε:Για το σημείο Γ θεωρούμε πως μεγιστη ροπη εχουμε για εξάντληση και σκυροδεματος και χαλυβα .
Α οκ, γι αυτό παιρνεις εs1=2.17

Συντονιστής: University Editors
epicas έγραψε:Για το σημείο Γ θεωρούμε πως μεγιστη ροπη εχουμε για εξάντληση και σκυροδεματος και χαλυβα .
epicas έγραψε:εγω θελω να μου πεις εαν γνωρίζεις , στην ιδια εξέταση στο 1ο θεμα πως υπολογίζεται το z .
epicas έγραψε:εγω θελω να μου πεις εαν γνωρίζεις , στην ιδια εξέταση στο 1ο θεμα πως υπολογίζεται το z .
cofrem έγραψε:epicas έγραψε:εγω θελω να μου πεις εαν γνωρίζεις , στην ιδια εξέταση στο 1ο θεμα πως υπολογίζεται το z .
Δεν μπορούμε να υπολογισουμε το d επειδη ξερουμε παχος επικαλυψης, διαμετρους συνδετηρων και ραβδων d= 0,6- 0,03- 0,008- 0,016/2 και μετα απο τον: z= d- 0,4*x να βρουμε το z? ή αυτο εννοει να μην παρουμε ετοιμο το z?
muffin έγραψε:Εγώ πάντως το z το βρήκα και μέσω του τύπου και του τρόπου που είπε πιο πάνω ο cofrem και μέσω του z=ΣΜ/ΣF με τη μέγιστη ροπή που δέχεται ο φορέας, αλλά δε βρήκα το ίδιο αποτέλεσμα..πάντως λογικό είναι αυτό που είπε ο cofrem.. αφού μας δίνει το πάχος επικάλυψης το λογικό είναι να το χρησιμοποιήσουμε εκεί..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης