Όντως το απόλυτο από μέσα μπαίνει.Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ειδικά απ'τη στιγμή που ο τύπος που έγραψα και δικός μου δεν είναι(κάπου τον βρήκα

Ορίστε τέλος και η εκφώνηση της περιβόητης άσκησης.
Συντονιστής: University Editors
psgi1214 έγραψε:
Όντως το απόλυτο από μέσα μπαίνει.Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ειδικά απ'τη στιγμή που ο τύπος που έγραψα και δικός μου δεν είναι(κάπου τον βρήκα)και λάθος τον αντέγραψα(εκτός από το απόλυτο, θέλει - και όχι +
![]()
![]()
)
νεχεανές έγραψε:psgi1214 έγραψε:
Όντως το απόλυτο από μέσα μπαίνει.Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ειδικά απ'τη στιγμή που ο τύπος που έγραψα και δικός μου δεν είναι(κάπου τον βρήκα)και λάθος τον αντέγραψα(εκτός από το απόλυτο, θέλει - και όχι +
![]()
![]()
)
Ναί, ὄντως ἤθελε "-" καὶ ἐν τέλει ἀπ'ἔξω τὸ ἀπόλυτο. Ἡ εἰρωνεία εἶναι ὅτι ἐπειδὴ τὸ δοκίμασα στὴν ἀπλοϊκὴ περίπτωση ὀρθογωνίου μὲ 2 κορυφές
χ = 0, πράγματι ἔβγαζε τὸ σωστό ἀποτέλεσμα! Ἀλλὰ ἄν οἱ κορυφές γίνουν τυχαίες ὁ τύπος μὲ τὸ "+" καταρρέει. Ὁπότε πλέον ἔχουμε ἐπίγνωση τοῦ τί κάνουμε.
μουχαλασετοspace έγραψε:Την εμβαδομετρηση χαλαρων και οδοστρωσιας πως την κανουμε?
trauma έγραψε:Δεν ζήτησε να βρεθεί το εμβαδόν για τους αναβαθμούς, απ'όσο ξέρω.
psgi1214 έγραψε:μουχαλασετοspace έγραψε:Την εμβαδομετρηση χαλαρων και οδοστρωσιας πως την κανουμε?
Ομοίως με τα επιχώματα και ορύγματα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης