Το τμημα του κου Αντωνιου (νομιζω ειναι το δευτερο) εχει ασκησεις την Πεμπτη μετα τα Εδαφη 2 στου Γκινη (μονο για αυτη τη βδομαδα επειδη θα λειψει). Τσεκαρετε το Mycourses αυριο που θα βγαλει ανακοινωση ο Τσιαμπαος (απ οσο ειπε στο μαθημα).
Σημαντικη Ανακοινωση: 1. Οσοι ειχατε γραφτει στο MYCOURSES στο μαθημα να ξαναγραφτειτε γιατι υπηρξε ενα προβλημα και διαγραφτηκαν ολοι οι εγγεργαμμενοι 2. Το τμημα Λ-Π που κανει μαθημα με τον κυριο Αντωνιου θα κανει αυριο μαθημα ασκησεις (τις 1 και 2) στο Γκινη μετα το μαθημα του κυριου Γκαζετα
Παιδια, αφου παρουμε το GSI και βγαλουμε τις σταθερες και τα σ1/σ3, μετα για να βρουμε γωνια τριβης και συνοχη (φ,c) χρησιμοποιουμε τα (σ1,σ3) στο mohr coulomb ή κανουμε κατι αλλο;
Βρηκα το λαθος και αναφερω απλα πως στην ασκηση 5, η αντοχη του ασβεστολιθου σε μονοαξονικη θλιψη ειναι 80 MPa ενω οι σ3 που δινονται ειναι σε KPa. Προσοχη στις μοναδες!
Το ξέρω ότι είναι της τελευταίας στιγμής, αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τις απαντήσεις από κάποιες ασκήσεις που δεν έχω??? ΕΠΕΙΓΟΝ!!!Ασκήσεις : 2, 4, 9, 10, 14, 17, 18. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ