Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τί θα ισχύσει με το μάθημα από το επόμενο εξάμηνο που δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του φετινού 2ου έτους και στο 4ο έχει άλλο μάθημα; Όσοι το χρωστάμε τί θα γίνει; Μπορούμε να το δώσουμε μόνο τώρα και μετά παίρνουμε το άλλο μάθημα;
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Απ ότι φαίνεται το μάθημα αλλάζει και γίνεται ουσιαστικά Matlab...προσωπικα μου φαινεται απιθανο να υπάρξει εκ νεου "ειδικη" εξέταση Fortran για τους παλιούς στο εαρινο...Αν ομως κάποιος γνωρίζει κατι πιο επίσημο ας μας το πει...
gousia έγραψε:τελικα τι θα γινει με αυτο το μαθημα; οι παλιοτεροι δινουν fortran;
Για να προσθέσω στο ερώτημα, αν δεν μπορέσουμε να δώσουμε τώρα τι γίνεται; Θα δοθούν κάποιες "τελευταίες" εξετάσεις για το μάθημα (Ιούνη, Σεπτέμβρη) ή όποιος συνεχίσει να το χρωστάει θα πρέπει να περάσει το καινούριο μετά;
Ρώτησα τον κ. Στάμο και είπε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη πότε θα εξεταστεί για τελευταία φορά το μάθημα, ίσως είναι στις 20/2, ίσως τον Ιούνη, ίσως το Σεπτέμβρη, αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση του κοσμήτορα.. και ναι εφόσον το μάθημα επίλυση κλπ αντικαθιστά τον προγραμματισμό όσοι δεν έχουν περάσει φόρτραν θα πρεπει να εξεταστουν στο καινουριο