
Συντονιστής: University Editors
KMPEN έγραψε:Καλησπερα. Οι ασκησεις που υπηρχαν στο μαθημα πριν την αλλαγη του προγραμματος ισχυουν ακομα ή γινονται πλεον στο εργαστηριακο μαθημα των υλικων? Στο mycourses το μαθημα φαινεται πιο θεωρητικο, μπαινουν ασκησεις?
magic έγραψε:KMPEN έγραψε:Καλησπερα. Οι ασκησεις που υπηρχαν στο μαθημα πριν την αλλαγη του προγραμματος ισχυουν ακομα ή γινονται πλεον στο εργαστηριακο μαθημα των υλικων? Στο mycourses το μαθημα φαινεται πιο θεωρητικο, μπαινουν ασκησεις?
Στην πρωτη ερωτηση δεν μπορω να σου απαντησω... γιατι δεν εχω ιδεα. Παντως οι ασκησεις που ηταν προς παραδοση μεσα στο εξαμηνο βρισκονται στο mycourses στις εργασιες. Ναι μπαινουν ασκησεις, αλλα και θεωρια. Θεωρια ομως βαζει ορισμενα φουλ αντισος πραγματακαι η υλη ειναι πελωωωρια. Ετσι προσπαθησε σιγουρα να παρεις τους βαθμους των ασκησεων και γραψε και καποια θεωρια.
Γενικα οι περισσοτεροι συστεινουν να περασεις το μαθημα απο τις 2 προοδους που γινονται μεσ στη χρονια.![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες