Συντονιστής: University Editors
toumba4 έγραψε:vaggelio έγραψε:Συγγνωμη..Μια ερωτηση αν εχει καταλαβει καποιος.Στην ασκηση 2.8 για την υδροστατικη απ τις σημειωσεις στο ιντερνετ πως ακριβως βγαινει το 2,467 γιατι εγω προσπαθησα να τη λυσω και μου βγαινει 0,785 δηλ.π/4..
Kαι γω (π/4) το βρήκα Βαγγελιώ. Μάλλον κάνουμε το ίδιο λάθος...![]()
![]()
franzkel έγραψε:καλησπέρα! ερώτηση προς τον κ. Κατσαρέλη
στην άσκηση 4.1 από τις λύσεις 2007 έχουμε τριγωνική κατανομή ταχύτητας και λαμβάνουμε την τιμή του συντελεστή συνορθωσης από τις σημειώσεις σας. Στην 5.2 από τις λύσεις του 2008 έχουμε τραπεζοειδή κατανομή και οι συντελεστές υπολογίζονται κανονικά. γιατί γίνεται αυτό? εμείς στην εξέταση θα πρέπει να τους υπολογίζουμε πάντα?
neaoktana έγραψε:franzkel έγραψε:καλησπέρα! ερώτηση προς τον κ. Κατσαρέλη
στην άσκηση 4.1 από τις λύσεις 2007 έχουμε τριγωνική κατανομή ταχύτητας και λαμβάνουμε την τιμή του συντελεστή συνορθωσης από τις σημειώσεις σας. Στην 5.2 από τις λύσεις του 2008 έχουμε τραπεζοειδή κατανομή και οι συντελεστές υπολογίζονται κανονικά. γιατί γίνεται αυτό? εμείς στην εξέταση θα πρέπει να τους υπολογίζουμε πάντα?
Εάν παρατηρήσεις προσεκτικά το τραπέζιο στις Σημειώσεις και εκείνο στη 5.2/08 δεν είναι ίδια !
Γενικώς εάν κάτι δεν υπάρχει το υπολογίζεις. Εάν υπάρχει στις Σημειώσεις μου ή του κου Παπαθανασιάδη δεν κάνεις παραπομπή, το αντιγράφεις, τάχα μου ότι το έλυσες.
Τα παραπάνω ισχύουν για πράξεις σε λυμένες Ασκήσεις, όχι για τύπους που βεβαίως τους παίρνεις ως έχουν από το βιβλίο, τις Σημειώσεις κλπ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες