Την τελευταία μέρα που ήταν ανοιχτή η σχολή(25/7),επικοινώνησα με την κα Πατσαλιά για τα αποτελέσματα και μου είπε ότι θα ανακοινωθούν από Σεπτέμβριο.Αν άλλαξε κάτι δε γνωρίζω..
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
Όχι τίποτα άλλο αλλά με τη Μηχανική ΙΙ να βγαίνει από τη μέση θα μπορώ να απαντήσω σε κάποια διλήμματα του τύπου: τι από τα επόμενα να πρωτοδώσω.................
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
Mα ο κύριος Βαρδουλάκης ποτέ δεν αναρτά τα αποτελέσματα για να μην γίνονται κουτσομπολιά.Όσο κι αν το θέλετε τη συνάντηση με την κα.Πατσαλιά δεν την γλιτώνετε νομίζω Αυτό το '' άμα την πετύχετε '' μου άρεσε ,γιατί μπορεί να πας μέχρι εκεί εν μέσω εξεταστικής και να μην μάθεις τα αποτελέσματα !? Θα έχει συγκεκριμένες ώρες γραφείου.Αν μένετε μακρυά μην πάτε χωρίς τηλέφωνο.Κάτι ξέρω κι εγώ
Το θέμα είναι να ενημερώσουν τα στοιχεία φοιτητή από όπου (site γραμματείας) μπορούμε να δούμε ηλεκτρονικά τους βαθμούς μας. Προσωπικά όλα τα άλλα αποτελέσματα από το σπίτι μου τα είδα από το pc.
Υ.Γ. την έχω πατήσει κι εγώ πηγαίνοντας τζάμπα μέχρι Ζωγράφου και είναι εκνευριστικό....
Give me a place to stand, and I will move the Earth.