Σελίδα 1 από 3
The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 7:33 pm
από blink
Ξερει κανεις τι ρολο βαρανε οι τσιμεντολιθοι στην πυλη Ζωγραφου? Εχουν κλεισει την εισοδο και δεν μπορουν να μπουν (και να βγουν) τα μηχανακια οταν ειναι κλειστη η πυλη...
Εχει γινει για αυτο το σκοπο η ειναι καφριλα καποιου? Γιατι θυμαμαι στην αρχη ηταν απλα ορθια πανω στο πεζοδρομιο αυτα (λογικα για να μην παρκαρουν τα αυτοκινητα?)
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 7:36 pm
από 3
Νομιζω ειναι ακριβως για αυτο το σκοπο.. Και δεν εχω ιδεα πως τα σηκωνουν καθε πρωι. Εχω προσπαθησει και δεν ειναι καθολου ευκολο
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 7:47 pm
από blink
πιστευω οτι πααααρα πολλοι φοιτητες θελουν να φυγουν αυτα απο τη μεση... η τουλαχιστον δε διαφωνει κανενας στο να μην υπαρχουν. δεν ξερω τι μπορει να γινει για αυτο αλλα πιστευω πρεπει να φυγουν με καποιον τροπο, ειτε μεσω της επομενης ΓΣ ειτε να μαζευτουμε 5-6 ατομα και να τα βγαλουμε με το ετσι θελω.

Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 8:26 pm
από Exeisanapthra?
Μπορούμε να φέρουμε τον Τσάκ Νόρις να τα κοζάρει εριστικά και θα σηκωθούν να φύγουν μόνα τους...
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 8:33 pm
από taliampes
Δε μπορω να καταλάβω ποιος έχει τόσο μυαλό για να κάνει μια τέτοια κινηση...
Και να λεγα οτι αυτο πτοεί τα καγκουρια να μην μπούνε μέσα να κάνουνε σούζες...
Αυτοι είναι ικανοί να μπούνε σκαρφαλώνοντας με το μηχανάκι
Το θέμα είναι ότι όποιος μένει στις εστίες αναγκάζεται να πάει απο κοκκινοπούλου με
ότι αυτο συνεπάγεται...(προσωπικά έχω δεί 2 φορές στούκα στην κοκκινοπούλου)....
Κ όπως είπε ένας παραπάνω αυτά για να μετακινήσεις η πολύ παπ@ρας πρέπει νά σαι η
ο τρομάρας...
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 8:45 pm
από gousia
Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σχετικά με το θέμα των τσιμεντόλιθων στην τιμημένη είσοδο Ζωγράφου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Κόντρα στην στείρα άρνηση και το μικροπαραταξιακό συμφέρον καλούμε τους φοιτητές να δώσουν παρόν στην αυριανή συγκέντρωση στο κυλικείο της σχολής σε πείσμα της πολιτικής του μνημονίου,των παλιών αφισών,της ακριβής βενζίνης,της αύξησης του φπα στα οινοπνευματώδη,της αύξησης των διδάκτρων στους σύγχρονους χορούς,του φθαρμένου σοβατεπί και της σπασμένης κολοκύθας.
Αίτημα(και όραμα μας)η απομάκρυνση των τσιμεντόλιθων από την πύλη Ζωγράφου.Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλα είμαστε παλικάρια.
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 8:46 pm
από inferno
Ακριβώς για αυτό είναι. Να μην μπαίνουν τα μηχανάκια από την πύλη των πεζων. Πράγματι πάρα πολλοί επιθυμούν να φύγουν. Και πάρα πολλοί σκαρφαλώνουν για να παρκάρουν σε όποιο πεζοδρόμιο βρουν κ.τ.λ. Τα πεζοδρόμια φτιάχνονται για τους πεζούς. Το πεζοδρόμιο δεν είναι δρόμος. Αν θες να χρησιμοποιείς την μηχανάρα σου να πηγαίνεις στο δρόμο. Ναι, αυτό που έχει άσφαλτο! Συγγνώμη για την ειρωνία, αλλά υποτίθεται ότι είστε πολιτικοί μηχανικοί και γνωρίζετε γιατί φτιάχvεται το κάθε πράγμα. Σεβαστείτε το σκοπό που έχει το κάθε αντικείμενο. Άμα το σεβόσασταν, δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν και τα αντιαρματικά μπλοκ στην είσοδο.
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 8:56 pm
από Elendil
Άμα η πύλη ζωγράφου ήταν ανοιχτή και για τα αυτοκίνητα, τότε τα μηχανακια δε θα χρειαζόταν να στριμώχνονται στις πύλες των πεζών και τα αυτοκίνητα να κάνουν τον κύκλο, οπότε δε θα κάναμε αυτή τη συζήτηση!

(αμφιβάλλω αν υπάρχουν συγκοινωνιακά κριτήρια που η πύλη αυτή μένει κλειστή!)
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 9:20 pm
από skype
Υπαρχουν συγκοινωνιακα κριτηρια και τα ειχε αναλυσει καποτε ο Κανελαιδης στο μαθημα.
Re: The gate problem

Δημοσιεύτηκε:
Τετ, 26 Οκτ 2011 9:26 pm
από blink
συμπερασμα: ή βγαινουν οι τσιμεντολιθοι ή οργανωνεται καλυτερα η πυλη και μενει ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΘ'ΟΛΗ τη διαρκεια λειτουργιας της σχολης και κλεινει το βραδυ. Δεν καταλαβαινω γιατι την κλεινουν κατα τη διαρκεια της ημερας. Απο τη στιγμη που υπαρχει προσβαση απο και προς Ζωγραφου για ποιο λογο να μην αξιοποιειται??