
όσο υπέροχα και να περνάμε στο Πολυτεχνείο, όσο και να απολαμβάνουμε τη φοιτητική ζωή και τις χαρές της στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, έρχεται κάποτε μια στιγμή που δε θέλεις πια να σπαταλάς τρεις ώρες από τη ζωή σου καθημερινά στη διαδρομή προς το εξωτικό προάστιο του Ζωγράφου.
Μια στιγμή που δε θέλεις πια να αγωνιάς πότε θα βγουν επιτέλους τα τεχνικά υλικά και η φυσική.
Μια στιγμή που έχεις βαρεθεί να παρακαλάς για χαριστικές στη στατική και το μπετό.
Μια στιγμή που δε θες να σκέφτεσαι με ποιο θέμα πρέπει να καταπιαστείς και αυτή τη βδομάδα.
Μια στιγμή που η μαγεία της σχολής δεν αρκεί για να σε κρατήσει κοντά της.
Μια στιγμή που διαπιστώνεις ότι έχεις καεί μέχρι το τελευταίο κύτταρο και πρέπει για το καλό σου να φύγεις γρήγορα από το ΕΜΠ.
Τότε είναι που θέλεις να βγεις χοροπηδώντας στους διαδρόμους των Νέων Κτιρίων και να φωνάξεις με όλη σου τη δύναμη:
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ
ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!
Επειδή λοιπόν είναι ημέρες παρουσίασης διπλωματικών, και τα ως άνω φαινόμενα παρουσιάζουν εκθετική αύξηση στο μερίδιο εκείνο του φοιτητικού πληθυσμού που είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του πολυπόθητου διπλώματος, ανοίγω αυτό το τόπικ ώστε αν θέλουν οι φίλοι users who finally made it, να μοιραστούν τη χαρά τους με τους υπόλοιπους από εμάς.
Εγώ εύχομαι προκαταβολικά καλή σταδιοδρομία, και στα δικά μας οι υπόλοιποι!
Spoiler: show