Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:33 pm

δεν ειπες οτι δεν θες να φυγουν τα τραπεζακια ειπες
Προβλήματα που έχει ο κόσμος....
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:36 pm

Reporter έγραψε:
agnwstos x έγραψε:
Reporter έγραψε:Μάλλον τώρα μπήκες στο νήμα...Την έχω πει την άποψή μου αλλά με κάλυψε και ο recon....Συμφωνώ οτι είναι ήσσονος σημασίας αλλά δεν είναι κακό να διευκολύνουμε και την ζωή μας.....

Kαι δεν είμαι της άποψης "πεθαίνουν παιδιά στην Αφρική και ασχολούμαστε με τα τραπεζάκια".Όχι...Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν έχουν τρέξει και ανακινήσει πιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και σε τελευταία ανάλυση την τσέπη μας?Προσωπική εμπειρία..Στο μεταπτυχιακό είχαμε πάρει πρωτοβουλία(και κει δεν υπάρχει ούτε εγκέλαδος ούτε δαπ ούτε τίποτα) να διαμαρτυρήθουμε για το γεγονός ότι δεν μας παρέχονται δωρεάν συγγράματα.Ξέρετε πόσοι ασχολήθηκαν?Γύρω στα 10 άτομα.Οπότε ναι υπάρχει μεγάλος ατομισμός , ας μη χαιδεύουμε αυτιά...

Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος έχει ανακινήσει άλλα ζητήματα και ποιος όχι μέσα από ένα φόρουμ....Είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις κόσμο και ίσως έχω πέσει κι εγώ σ αυτή την παγίδα. Και νομίζω πως πας σε άλλο θέμα...Επίσης οι διάφοροι παραταξιακοί που έγραψαν ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη των συναδέλφων τους. Ας πουν ξεκάθαρα τους λόγους για τους οποίους θέλουν να μείνουν τα τραπεζάκια εκεί και ας αφήσουν τις Αφρικές, και τα ''σημασιόμετρα'' για κάθε θεμα..Οι υπόλοιποι συμφοιτητές μας δεν είναι βλάκες....Καταλαβαίνουν οτι υπεκφεύγουν και όταν τους απευθυνθούν για σοβαρότερα ζητήματα (που αφορούν την τσέπη μας) θα τους χλευάσουν και θα τους υποτιμήσουν και οι ίδιοι...

Kάτσε και αυτό γενίκευση δεν είναι?Δηλαδή ποιοι είναι όλοι οι παραταξιακοί και γιατί θα χλευάσουν?
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:38 pm

Δεν είπα οτι εσύ είσαι παραταξιακός....Οι παραταξιακοί είναι αυτοί που όλοι γνωρίζουμε από το φόρουμ γιατί δεν το κρύβουν και οι ίδιοι....
Θα χλευάσουν από τη μεριά τους οι ανένταχτοι, γιατί όταν δουν οτι για το πιο άπλο έως ασήμαντο πρόβλημα καθημερινότητας κάποιοι υπεκφεύγουν, πως θα τους εμπιστευτούν να βαδίσουν πλάι τους υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά τους στις σπουδές, στην εργασία κ.λ.π?????
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό nanziz » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:43 pm

Με τις αφίσες τι θα γίνει? έχω κουραστεί από την πολυχρωμία και αυτοί οι τύποι καταστρέφουν το περιβάλλον με αυτά που κάνουν...αμάν πια αγανάκτησα
nanziz

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό kotaras » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:54 pm

Μακάρι να φεύγουν τα τραπεζακια αλλα χλωμο. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ!
Κάντε ένα poll από περιέργεια...
επίσης τώρα που έχουμε αδειο κυλικείο μπορούν να πάνε εκεί τα τραπεζάκια
μια χαρα...
kotaras

Δημοσίευσηαπό bandal » Κυρ, 21 Οκτ 2012 2:59 pm

agnwstos x έγραψε:
Reporter έγραψε:
agnwstos x έγραψε:Προβλήματα που έχει ο κόσμος....

Spoiler: show
recon έγραψε:ρε συ 3, τι ειναι αυτα που λες? επειδη καποιοι και καπου εχουν προφανως πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο μας εμεις θα κανουμε τουμπεκι για τα προβληματα της καθημερινότητας?
Δηλαδη αν ο γειτονας έρχεται και παρκαρει καθε μερα το αυτοκινητο του στην εισοδο μου και μου την μπλοκαρει και κανω 30 μανουβρες για να βγω δεν θα του πω τιποτα? θα ειμαι ατομιστης αν του πω να το παρκαρει αλλου? ειμαι χοντροπετσος που δεν σκεφτομαι οτι αλλα παιδακια πεινανε εκεινη την ωρα?
ΟΧΙ, ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ.

Τελος παντων, καντε κατι απο μονοι σας, και σεβαστειτε τους υπολοιπους (δεν μιλαω απευθειας στα ΕΑΑΚ, ομολογουμένως τα τραπεζακια σας ενοχλουν το λιγοτερο απο ολα - απλα δεν μπορει να φυγει μονο η δαπ ας πουμε, πρεπει να την κανετε ολοι). Επιπλέον έχουμε και σοβαροτερα θεματα να λεμε στις συνελευσεις απο τα τραπεζακια, οποτε ακομα ενας λογος να μετακομισετε - για να μην ξεφυγουμε απο τα σημαντικοτερα θεματα που μας αφορουν περισσοτερο.

Πες την αποψή σου μη μου κάνεις quote αλλων αριστερών για απάντηση.Ποσώς με ενδιαφέρει.Ναι θεωρώ γελοίο να ασχολείται κάποιος με ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ καθημερινό θέμα της σχολής.

Αν αντιμετόπιζες κινητικά προβλήματα θα σου φαινόταν το ίδιο γελίο?αν κατα την εκκένωση μετά από ένα σεισμό ποδοπατηθούμε και πεθάνουν δύο η τρεις από μας?σου φαίνεται απίθανο?τότε να σχεδιάζεις χωρίς αντισεισμικό κανονισμό μεθαύριο.Και στις σκάλες και τους διαδρόμους σου να μην ακολουθείς τον ΓΟΚ...
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 3:18 pm

+1 bandal...Ειδικά αν κάποιος κινείται με αναπηρικό παίζει να μην βγει ποτέ για διάλειμμα από κει μέσα.....
Reporter

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 21 Οκτ 2012 3:21 pm

Ωραία αν μπορείτε να το τεκμηριώσετε, να κάνετε ένα αίτημα στη Γραμματεία, δεν θα τους ρωτήσουμε κιόλας τους θερμοκέφαλους. Για μένα πάντα ήταν θέμα αισθητικής, γι αυτό έκανα την παράκαμψη από την αίθουσα 03ΑΒ ( ή έσπρωχνα σαν τον recon :P ) , αλλά δεν είχα σκεφτεί τι θα γινόταν σε περίπτωση ανάγκης εκκένωσης του κτιρίου.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Elendil » Κυρ, 21 Οκτ 2012 3:24 pm

Off topic:
ingenieurin26 έγραψε:σε περίπτωση ανάγκης εκκένωσης του κτιρίου.
H οποία είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη, γιατί η έξοδος κινδύνου με τη μεταλλική σκάλα στον πάνω όροφο είναι πάντα κλειστή..
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 3:26 pm

Κι εγώ δεν είχα σκεφτεί τις δύο περιπτώσεις που ανέφερε ο bandal, γι αυτό και ''ψάρωσα'' προς στιγμήν από αυτούς που κήρυχναν την ασημαντότητα του ζητήματος....Τώρα διαδικαστικά δεν ξέρω πως μπορούμε να το κινήσουμε...
Reporter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες