Προβλήματα που έχει ο κόσμος....
Προβλήματα που έχει ο κόσμος....
Reporter έγραψε:agnwstos x έγραψε:Reporter έγραψε:Μάλλον τώρα μπήκες στο νήμα...Την έχω πει την άποψή μου αλλά με κάλυψε και ο recon....Συμφωνώ οτι είναι ήσσονος σημασίας αλλά δεν είναι κακό να διευκολύνουμε και την ζωή μας.....
Kαι δεν είμαι της άποψης "πεθαίνουν παιδιά στην Αφρική και ασχολούμαστε με τα τραπεζάκια".Όχι...Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν έχουν τρέξει και ανακινήσει πιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και σε τελευταία ανάλυση την τσέπη μας?Προσωπική εμπειρία..Στο μεταπτυχιακό είχαμε πάρει πρωτοβουλία(και κει δεν υπάρχει ούτε εγκέλαδος ούτε δαπ ούτε τίποτα) να διαμαρτυρήθουμε για το γεγονός ότι δεν μας παρέχονται δωρεάν συγγράματα.Ξέρετε πόσοι ασχολήθηκαν?Γύρω στα 10 άτομα.Οπότε ναι υπάρχει μεγάλος ατομισμός , ας μη χαιδεύουμε αυτιά...
Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος έχει ανακινήσει άλλα ζητήματα και ποιος όχι μέσα από ένα φόρουμ....Είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις κόσμο και ίσως έχω πέσει κι εγώ σ αυτή την παγίδα. Και νομίζω πως πας σε άλλο θέμα...Επίσης οι διάφοροι παραταξιακοί που έγραψαν ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη των συναδέλφων τους. Ας πουν ξεκάθαρα τους λόγους για τους οποίους θέλουν να μείνουν τα τραπεζάκια εκεί και ας αφήσουν τις Αφρικές, και τα ''σημασιόμετρα'' για κάθε θεμα..Οι υπόλοιποι συμφοιτητές μας δεν είναι βλάκες....Καταλαβαίνουν οτι υπεκφεύγουν και όταν τους απευθυνθούν για σοβαρότερα ζητήματα (που αφορούν την τσέπη μας) θα τους χλευάσουν και θα τους υποτιμήσουν και οι ίδιοι...
agnwstos x έγραψε:
Πες την αποψή σου μη μου κάνεις quote αλλων αριστερών για απάντηση.Ποσώς με ενδιαφέρει.Ναι θεωρώ γελοίο να ασχολείται κάποιος με ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ καθημερινό θέμα της σχολής.
H οποία είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη, γιατί η έξοδος κινδύνου με τη μεταλλική σκάλα στον πάνω όροφο είναι πάντα κλειστή..ingenieurin26 έγραψε:σε περίπτωση ανάγκης εκκένωσης του κτιρίου.
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες