Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Πέμ, 05 Ιούλ 2012 12:12 am

chris_z έγραψε:Έκανα μία πρόταση και έγινε όλο αυτό το χάος. Οπότε θα ξέρει τώρα και όποιος άλλος θα θέλει να αλλάξει κάτι στο πανεπιστήμιο τι έχει να αντιμετωπίσει. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί κανείς (εκτός των κομμάτων) δεν ασχολείται με τα κοινά. Και ειδικά εσείς οι αριστεροί που κατηγορείται τους φοιτητές για απολιτίκ στάση να ξέρετε ότι με τέτοια συμπεριφορά εσείς είστε ένας από τους παράγοντες που την προκαλεί. Είστε ΠΟΛΥ κουραστικοί άνθρωποι. Amazing δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις τόσο υπερβολικά. Γιατί τέτοια κακία; Αναγνωρίζετε και εσείς το πρόβλημα, απορρίπτεται τη λύση μου, ας προτείνετε μία άλλη, πολύ καλή λύση και η συνέλευση. Έγκλημα είναι πια να κάνεις μια πρόταση έξω από την πεπατημένη σας;

Έχω διαφορετική άποψη/αντίληψη από εσάς για το τι θα πει ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ στην εξεταστική διαδικασία. Αξίζω όλον αυτόν τον κατ' ουσίαν πόλεμο; Αυτή είναι η ελευθερία της έκφρασης και της σκέψης που υπεραμύνεστε όλοι μέσω του ασύλου και τέτοια;

Ότι είχα να πω για το θέμα το είπα. Εάν έχετε απορία κάντε αναζήτηση και θα βρείτε την απάντηση στις προηγούμενες σελίδες. Ας γίνει συνέλευση επί του ζητήματος γενικότερα(όχι υποχρεωτικά για το μηχάνημα).

I REST MY CASE

Υ.Γ. δεν με νοιάζει και να κλειδωθεί πλέον το τόπικ

Συναδελφε δεν ειναι κακια! Ουτε σε ξερω, ουτε με ξερεις! Η γνωμη μου απλα, ειναι οτι εισαι εκτος κλιματος!
Γραφεις: Αξίζω όλον αυτόν τον κατ' ουσίαν πόλεμο;
Μηπως θα πρεπει να σε κανει να αναρωτηθεις... τα εχεις διαβασει τα αρχικα μου ποσταρισματα (οταν "εγραφα-μιλαγα" σοβαρα) και ξερεις, που πιστευω οτι παραπεμπει η νοοτροπια σου! Μη λεμε τα ιδια και τα ιδια! Η αναφορα σου σχετικα με την πολιτικη περα ως περα αστοχη! Η "ιδιοφυεστατη" προταση σου, οχι απλα δεν εχει πολιτικη βαση αλλά αν θελησουμε να της δωσουμε "κοινωνικο-πολιτικο" χρωμα, θα εχει αναμφιβολα το χρωμα της "αλληλεγγυας" ρουφιανιάς! (στο λεει ενας ανθρωπος που δεν θελει την πολιτικη, αυτη καθ αυτη στα ελληνικα πανεπιστημια)
Για επιλογο θα σου πω, καλυτερα να κρατησεις την υποσχεση σου ( "I REST MY CASE" ) για να παψεις να εκτιθεσαι και να σταματησει ολη αυτη η "ατυπη επιθεση" εναντιον σου. Ειναι ασχημο θεαμα!

P.S - Το καλοκαιρι ξαναδιαβασε το "Χαρούμενο Πρίγκιπα'' του Όσκαρ Ουάιλντ (επειδη βλεπω οτι το εχεις photo profile) και προσπαθησε να δεις τι ακριβως θελει να πει ο "ποιητης"- συγγραφεας... εχει φοβερα νοηματα αυτο το βιβλιο.

Φιλικα,
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 05 Ιούλ 2012 12:19 am

morisson έγραψε:Τι να συντονίσεις εδώ.Έμπειροι συντονιστές σκίζουν τα γαλόνια τους σε αυτό το τόπικ :P
Κάντε με πάλι συντονιστή να βάλω λίγη τάξη!
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 05 Ιούλ 2012 12:28 am

Χέστο. Λοιπόν, αναλαμβάνω την ευθύνη των ακόλουθων πράξεων μου. Σταυρώστε με! Κλειδώνω αυτό το topic για δυο ημέρες επειδή δεν βλέπω να λέγεται τίποτα καινούργιο, δηλαδή έχει εξαντληθεί η συζήτηση. Όποιος θέλει να πει κάτι θα κάνει δυο μέρες υπομονή και όσοι γράφουν για πλάκα θα βαρεθούν να περιμένουν. Για όσους έχουν όρεξη για συζήτηση θα προτείνω τα παρακάτω topic που τα έφαγε η μαρμάγκα, δεν πίστευω καν ότι υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται πραγματικά , αλλά έστω

Εναλλακτικές Μορφές Εξέτασης
Θέματα Λειτουργίας της Σχολής
Το εντατικό της υπόθεσης
Παρατηρήσεις & Προτάσεις για το Εκπαιδευτικό Υλικό των μαθημάτων

και δύο από τη ψυχαγωγία
viewtopic.php?f=21&t=136
viewtopic.php?f=21&t=43
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό bandal » Κυρ, 23 Σεπ 2012 2:15 pm

amazing_happens έγραψε: - Εισαι πλεον ακαδημαικος πολιτης και η γνωση δεν ειναι υποχρεωση! Διαβαζεις για τον εαυτο σου και δεν θα πρεπει να σε νοιαζει "πως περναει τα μαθηματα" ο Χ συναδελφος σου, και σε καμια περιπτωση δεν θα επωμιστεις το ρολο "της ρουφιανας!" Διαβαζεις, για την παρτη σου και μονο! Για κανεναν αλλο! Αυτο λεγεται πανεπιστημιακη εκπαιδευση! Κανεις δεν σε αναγκαζει!

Πασχίζεις με κόπο να πάρεις ένα δίπλωμα που θα πιστοποιεί ένα ελάχιστο επίπεδο ικανοτήτων.Και σε θίγει όταν το επίπεδο των ικανοτήτων μειώνεται.Αν διάβαζες για τον εαυτό σου και επειδή θες δεν θα είχαν νόημα ούτε οι εξετάσεις,ούτε το δίπλωμα.
Από το αν φοιτητές περνούν νύχτα εξαρτόνται α) η ασφάλεια της κοινωνίας μας και β)η αξία του δικού μου διπλώματος που με πολύ κόπο θα αποκτήσω
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 23 Σεπ 2012 3:16 pm

bandal έγραψε:
amazing_happens έγραψε: - Εισαι πλεον ακαδημαικος πολιτης και η γνωση δεν ειναι υποχρεωση! Διαβαζεις για τον εαυτο σου και δεν θα πρεπει να σε νοιαζει "πως περναει τα μαθηματα" ο Χ συναδελφος σου, και σε καμια περιπτωση δεν θα επωμιστεις το ρολο "της ρουφιανας!" Διαβαζεις, για την παρτη σου και μονο! Για κανεναν αλλο! Αυτο λεγεται πανεπιστημιακη εκπαιδευση! Κανεις δεν σε αναγκαζει!

Πασχίζεις με κόπο να πάρεις ένα δίπλωμα που θα πιστοποιεί ένα ελάχιστο επίπεδο ικανοτήτων.Και σε θίγει όταν το επίπεδο των ικανοτήτων μειώνεται.Αν διάβαζες για τον εαυτό σου και επειδή θες δεν θα είχαν νόημα ούτε οι εξετάσεις,ούτε το δίπλωμα.
Από το αν φοιτητές περνούν νύχτα εξαρτόνται α) η ασφάλεια της κοινωνίας μας και β)η αξία του δικού μου διπλώματος που με πολύ κόπο θα αποκτήσω

Χαρας το κουραγιο σου που καθησες και διαβασες ολο το τοπικ και ξετρυπωσες αυτη τη φραση... Η αξια του διπλωματος μας, δεν εξαρταται απο τους 10-15 φοιτητες που καθε χρονο περνουν 4-5 μαθηματα με σκονακια. Ασε που απο τα 65 μαθηματα που εχουμε για πτυχιο, τα 40 για να τα περασεις πρεπει να στρωσεις κωλο, εστω υποτυπωδως! Μολις μπαινεις 2ο ετος βλεπω. Δεν φανταζεσαι ποσα εχουν να δουν τα ματια σου ακομα. Το θεμα ειναι οτι επειδη σιγα σιγα μεγαλωνουμε πρεπει να ξεφευγουμε απο την σχολικη νοοτροπια. Δεν θελω να ξανανοιξει το θεμα, γιατι θα παει μακρια παλι. Τις ενστασεις που ειχα λογικα τις διαβαζες, οποτε ξερεις την αποψη μου. Ρουφιανος, ως προς τον οποιοδηποτε συναδελφο μου δεν θα γινω ποτε. Οσο για την ασφαλεια της κοινωνιας μας, πιστεψε με ο ασχετος μηχανικος ουτε καλυβα με ξυλα δεν μπορει να μελετησει. Ειδικα τωρα που ηρθε η Τροικα και τα λαδωματα στις πολεοδομιες τελειωνουν. Ασε που εγω μετα απο 5 χρονια στη σχολη, εχω την αποψη οτι κανεις δεν μπορει να βγει απο το Πολυτεχνειο οντας ασχετος. Δεν γινεται. Πρεπει να εισαι ο Τσακ Νορις στα σκονακια και εχεις την οξυδερκεια του Μαγκαιβερ!
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό bandal » Κυρ, 23 Σεπ 2012 3:27 pm

3 έγραψε:Οσον αφορα για αυτο που ακουστηκε για προφορικη εξεταση, καταψηφιζω αμεσως! Ειναι υπερβολικα υποκειμενικη η ερωτηση και η αξιολογηση της απαντησης face to face. Για οσους θελουν να το τσεκαρουν, μιληστε με φιλους σας στο Παντειο, που γινεται κατα κορον: σε αγχωνει φοβερα και πιστεψτε το, ακομα και εκεινο το "εεεεεε" της αμηχανιας, που στο γραπτο δεν φαινεται καθολου, μπορει να σας κοστισει ως "στοιχειωδης αγνοια"! ..

Παιδιά εγώ είμαι με κατατακτήριες από ΑΣΠΑΙΤΕ και δίναμε τα εργαστήρια προφορικά.Το κάθε μέλος της ομάδας των 5-6 απαντάει σε διαφορετικές ερωτήσεις όπου δεν μοιράζονται ισότιμα.Το καταψηφίζω και γω
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης