Σύγκριση του Ε.Μ.Π με άλλες σχολές

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Σύγκριση του Ε.Μ.Π με άλλες σχολές

Δημοσίευσηαπό Kouf » Κυρ, 09 Ιαν 2011 7:32 pm

Ετσι ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα για να δουμε : εχει διαφορα να σπουδασεις στο εμπ αντι του απθ ή πατρα κτλ?Οποιος γνωριζει ας πει την γνωμη του για το τι τελικα σου προσφερει το εμπ,παραπανω απο τα αλλα πολυτεχνεια γενικα στην Ελλαδα.(Και τι παραπανω μπορει να σου προσφερουν αλλα πολυτεχνεια απο το εμπ :think: )
Πάθος για ζωή
Άβαταρ μέλους
Kouf Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Ε.Μ.Π vs Α.Π.Θ

Δημοσίευσηαπό redy » Κυρ, 09 Ιαν 2011 8:23 pm

Δεν εχω αποψη πανω στο θεμα αλλα ισως η μεγαλυτερη διαφορα ειναι οτι κανενα απο αυτα που αναφερεις δεν ειναι Πολυτεχνειο αλλα εχουν πολυτεχνικες σχολες. Πολυτεχνεια εχουμε μονο δυο στην Ελλαδα το ΕΜΠ και της Κρητης. Απο τα δυο μονο το ΕΜΠ εχει σχολη πολιτικων μηχανικων...
Απο μονο του νομιζω μπορει να καθορισει την επιλογη καποιου...
redy Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 09 Ιαν 2011 8:36 pm

σσσσσσ....μην διαρρεύσει.click
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 09 Ιαν 2011 11:49 pm

σσσσσσ....μην διαρρεύσει.click

Δεν έχω καταλάβει ακόμη... είσαι υπέρ ή κατά αυτής της μορφής αξιολόγησης; :lol:

Και όποιος το χει ψάξει λίγο το θέμα, θα καταλάβει γιατί υπό τα δεδομένα κριτήρια ένα μεγάλης έκτασης πανεπιστήμιο με πολλαπλάσιες σχολές (όπως το Καποδιστριακό) θα βγαίνει πιο μπροστά από το ΕΜΠ.

Προσωπικά πιστεύω ότι το ΕΜΠ είναι γενικώς καλύτερο (απο πλευράς εγκαταστάεων/διδασκόντων/χρηματοδότησης), με κυριότερη βέβαια μόνιμη πληγή τους υπεράριθμους φοιτητές, κύριος παράγοντας του οποίου είναι οι ανεξέλεγκτες μετεγγραφές.

Επίσης, ο τίτλος του θέματος άλλαξε σε κάτι πιο γενικό.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Σύγκριση του Ε.Μ.Π με άλλες σχολές

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 09 Ιαν 2011 11:58 pm

Μια χαρά μου φαίνεται η αξιολόγηση.Αν μη τι άλλο καταρρίπτονται και μύθοι,που έλεγε και πριν κάτι μήνες ο μπογιόπουλος.
Αν και για εμένα (όσων αφορά τις πολυτεχνικές) το ίδιο πρόγραμμα σπουδών έχουν όλες, επομένως αν ο φοιτητής νιώσει δεν έχει ανάγκη το marketing του τίτλου για να κατοχυρώσει τις γνώσεις του.Κάτι άλλο ίσως ναι.Το όλο topic ΧvsΥ μου φαίνεται κωμικοτραγικό.Ας τα πει καλύτερα αυτός που έχω στο avatar μου.(click)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Δευτ, 10 Ιαν 2011 12:03 am

μάγκες και μάγκισες τέρμα τα ψέματα. αυτές οι συζητήσεις έχουν νόημα πρωτού περάσετε εμπ. τώρα είναι αργά για τέτοιου είδους φιλοσοφίες.αφού τρουπώσατε τρουπώσατε, απλά τελειώνετε και τα "ποιό είναι το καλύτερο και ποιό το έχει μεγαλύτερο" θα το σκεφτείτε για το μεταπτυχιακό...όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό Alucard » Δευτ, 10 Ιαν 2011 12:34 am

Πάντως το άρθρο των Κουτσογιάννη και Καρλαύτη που είχε δημοσιευτεί πρόσφατα δικαιολογεί αρκετά το γιατί πατώσαμε... σε κάθε αξιολόγηση πρέπει να κοιτάμε και τα κριτήριά της. Βεβαίως παινεύουν κι αυτοί το ίδρυμά τους, μην αστοχήσει και τους πλακώσει...
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
Alucard Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό sk23 » Δευτ, 10 Ιαν 2011 12:37 am

Παραθέτω σημερινό (φρέσκο) e-mail από τον κύριο Ι. Αναστασόπουλο το οποίο αφορά το 5ο Διεθνές Συνέδρειο Αντισεισμικής Γεωτεχνικής. Στο συνέδρειο η παρουσία των Ελλήνων καθηγητών είναι απόλυτα αισθητή! Ιδιαίτερα θα έλεγα των καθηγητών του Ε.Μ.Π.

''Σας αποστέλλω το Πρόγραμμα του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου της Αντισεισμικής Γεωτεχνικής (http://www.5icege.cl/) που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Η συντριπτική συμμετοχή των Ελληνικών Πανεπιστημίων, και δή του ΕΜΠ, είναι εμφανής !

Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους υποτιμούν την προσπάθειά σας, και την αξία του πτυχίου σας.

Φιλικά

Ι. Αναστασόπουλος

Υ.Γ. : Όπως βλέπετε στο επισυναπτώμενο πρόγραμμα, το εν λόγω Συνέδριο έχει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα, τα οποία θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να μελετήσετε.''
Συνημμένα
5ICEGE-Program.pdf
(4.35 MiB) Έχει μεταφορτωθεί 195 φορές
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
sk23

Έτος εισαγωγής: 2006

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες